Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle Seti Alıp Evde Kullanan Var Mı ?

canım korkma bekletme süresini aşmazsan eger yanmaz saçın.benim ilk yaptıgımda senin rengindeydi ve çok doğal röflelerim olmuştu.şimdi eger ince röfleler istiyorsan boneyi kullancaksın.onu da kullanabilmek için paketin içinden çıkan fırçanın arkasında tıg ucuna benzer bir uç var bununla bonenin üstündeki delikleri deliceksin istedigin sıklıga göre,sonra delme işlemi bitince başına geçirip yine o tıg ucu benzeri uçla saçlarını çekiceksin o aralıklardan ve boyayıda bone işlemi bitince hazırla ki boyan kurumasın :)

Canım benim sağol,o zaman saçların hepsini bonenin içine sokmaya gerek yok,nasıl olsa deliklerden saçları çıkarıcaza.s.

peki benim bi sorum olucak kızlar palletemi iyi kollestonunkini mi alsam....?ben bi kaç hafta önce doğal saçımın üstüne yani açık mumral kuaföre röfle yaptırdım fakat hiç beğenmedim röfleler sık olmadı..şimdi bu röfle setinden alıp doğal yerlerine yapsam tutatrmı acabafisfisfis

röfle setlerinin hangisini alsam koyu kalan saçlarımı boyayıya bilirim turunculaştırmadan?bu arada koyu dediğim yerler röflesiz kendi doğal açık kumral rengi

bencede rofleyi en guzel kuafor yapar

bencede arkadaşıma katılıyorum ama ewde röfle yapma fikri banada güzel geliyo arkadaşlar çok sağolun sayenizde bişiyler öğreniuorum ama bi sorun war saçım kısa uzayınca yapmayı düşünüyorum

Bence sakın kullanma. Bu ürünü ilk gördüğümde neden kuaför para vereyim evde yaparım boya gibi ne var demiştim. Kafamda düzgün bir tel saç kalmadı yaktı lastik gibi yaptı.Üç sene oldu ben yapalı hala saçlarım kendine gelemedi. Üstelik saçlarına istediğin rengide vermen bayağı zor.
Naçizane fikrim benim bu....

ben o evde yapılan röfle setinden kullanmıştım. ama markasını hatırlamıyorum..annem yapmıştı bana. ama fenada olmamıştı yani. sadece her delikten asla çıkarmamanız gerekiyor....
yinede güvendiğiniz bi kuaföre gidin derim... emin ellere bırakın saçlarınızı...

arkadaşım kolay röfle setinle değil süper röfle seti var onunla yapmanı tavsiye ederimben evde kendim röfle yapıorum sadece arka kısmını arkadaşım yardım ediyo çokta güzel oluyor.saçımı orta kestaneye boyayıp üzerine röfle yapıorum.

Bende palettenin röfle setini kullandım malesef tupturuncu oldu saçım sanki kına yakmışım gibi...
Ayrıca turunculuk kalmasın diyede saçımda 2 saatten fazla tuttum yanma riskine göze alarak...
Fakat malesef yinede röfle gibi durmadı...Ama saçı asla yakmıyor...Benim saçımda 2.5 saat durdu alt taraftaki boya asla yakmadı saçımı çok şükür ama berbat bir renk oldu...

bende bugün çok güzel bir saç gördüm nerde yaptırdı diye sordum palettenin röfle seti ile yapmış alacaktım ama bu yorumları okuduktan sonra korktum

bende bunu denemek istiyorum arkadaşlar.kutunun içindeki delikli boneyi takarken
saçları tamamen arkaya dogrumu tarıycaz?bide uzun saçım:)

bundan 15 gün önce palettenin röfle setini aldım ve uyguladım saçımda röflelerim duruyodu sonuç olarak
çok çiğ bir sarı oldu hoşuma gitmedi
ve palettenin kumral rengine boyadım aynı gün ve rengi çok beğendim belkide ben zamanını ayarlayamadım ama kesinlikle altındaki saçın tek bir renk olmasınadikkat et kolay gelsin

arkadaşlar şu röfle setine kafayı takmış durumdayım.bunu kullanan varsa resim koyabilirmi rica etsem:)nsl oluyo merak ettim sonuç..

nem arkadaşım kesinlikle tavsıye etmıyorum. çok zor ıkı kışıyle olsa bıle çok zor bır işlem o boneden saç çıkartmak ve hiç dogalda durmuyor boneli yapıldıgında. benım elim yatkın olmasına ragmen çok zorlanmıştım ki senin saçın uzunmuş bırde.
eğer saçın kuvvetlı kalın telli ve kızıl tonlarda değilse al kullan ama kesinlikle bonesiz kullan. istedıgın yerleri belirle ve sur sonrada oraları folyoyla kapat.

sgl küllümangocumm..tavsiyen üzerine saçımı evde boyatıktan sonra gidip yaptırrcam kuaforde..palette natural açık karamel aldım ..yarın boyuycam bakalım nsl olcak.ona göre giderim kuaore.sgl msjıma cvp verdigin için:)

Ben de anneme yapmıştım,
her delikten çekmememe rağmen
ki o kadar uğraştım sonuç ne olsa beğenirsiniz
sanki tüm saçı sarıya boyamışım gibi
hiç röfle gibi durmadı...

kızlar saçlarım röfleydi.üzerine kahve boyatmıştım,tabi renk akınca ikinc kez boya vaktim gelmişti.evdemi boyasam falan derken hadi kuaföre gideyim dedim en son.adam çukulata kahve yapacaktı.kızıllı bir saçım var.kızıl yakışana çok yakışır ama ben kızılı hiç sevmiyorum.birde iyi bir kuaför yani.uçlarınada ışıltı gibi az az röfle attırdım.saçımın kızıllığından hiç memnun değilim yani.iyi kuaföre gitsende olmuyor .aslında evde kahve boyasaydım diye düşünüyorum.onca para birde..yakıştı gibi ama ben kızılı hiç sevmiyorum.bu kızıllık akarmı?aksada ne kadar sürer akması?.kendi saçımı çıkarmak istiyorum.kendi saçım koyu kumral ve saç uzadıkça sadece ön uçlara ve arka uçlara ışıltı gibi az az röfle yapmak istiyorum...şöyle doğal ve ışıltılı röfle seti.ama koleston yada pasteldende memnun olmayanlar var..loreal röfle setinden memnun olan yokmu?saçım fazla yıpranmasın diyede tekrar kuaföre gidipte kahve boyada boyatmıyacağım.sevgiler..

ben saçımı siyaha boyamıştım iki sene önce deniz güneş beyaz sabun fln aktı baya kestane gibi oldu boyalı yerler dipten de kendi saçım geldi baya tabi koyu kumral rengi boyalı yerleri açmak istiyorum artık ben bu röfle setiyle açabilir miyim sizce nasıl olur:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…