ben paletteninkini kullanmıştım..eğer saçınızda boya varsa turuncu oluyor..saçınıza küllü bir renkte cila atmanız gerekir o zaman..
eğer boyalı saçınız varsa iyi bir kuaförde yaptırın bence..
doğal saçlarda sonuç elde etmek daha kolay bu röfle setlerinde..
koleston çok yıpratmıştı,palette daha iyi..pek yıpranma olmuyor.
sunset boyadınmı saçlarını.ben alüminym folyoyla sarıyorum çok güzel bi sarı oluyo,çok bekletirsen platin oluyo ama ben 10 15 dk tutuyorum sarı oluo,saçını üstten küllü sarıyada boyarsan o yeşillik kalıcı olmuo 4 5 yıkamaya akıp gidiyo bide saçının resmini koyabilirmisin mümkünse tabi.
ben teyzeme alıp yapmıştım kendi saçları küllü sarı.folyolamıştım baştan iğrenç bi sarı oldu sonra yıkadıkça süper oturdu renk.ama tutamlara ayırmak çok zor hele o keskin kokuda.
şimdi ben farklı birşey sormak istiyorum..ben saçımın rengini açmak istiyorum ama elimde röfle seti var onunla açabilirim dgeil mi sorun olmaz hani açıcı niyetıne kullanabiliriz degil mi?nolursunuz biri cevap versin :):)
ya ben daha önce actım sacımı kızıl bir renkde ama şarap kızılına boymak ıstıyorum ondan dolayı bıraz acmam lazım da yınede sagol canım benım =)kulanabilirsin tabi yoğun renk açıcılar kadar iyi açmıyo.ben arkadaşımın saçını röfle setiyle açmıştık palettenindi çok iyi açmadı
arkadaslar sakın ama sakın paletın kını almayın ben onceden aldım ayırdım ve boyadım folyo ıle sardım ama yapmaz olaydım bı saate yakın bekledım folyoyu actım bıras dıbıne baktım gusel bı renk cıkmıstı folyoyu yıkarken cıkardım ve bı baktım folyoda tutam tutam sac var upusun gusel saclarım kopmustu ve ınanırmısınıs yaptıgım yerlerde sac yoktu o kadar sarı attım ve yıkadıımda sarı sac yoktu basımda kopmus hepsı dıplerınde kalmıs sadece asla onermıyorum bu markayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?