• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle Seti Alıp Evde Kullanan Var Mı ?

ben paletteninkini kullanmıştım..eğer saçınızda boya varsa turuncu oluyor..saçınıza küllü bir renkte cila atmanız gerekir o zaman..
eğer boyalı saçınız varsa iyi bir kuaförde yaptırın bence..
doğal saçlarda sonuç elde etmek daha kolay bu röfle setlerinde..
koleston çok yıpratmıştı,palette daha iyi..pek yıpranma olmuyor.

sunset boyadınmı saçlarını.ben alüminym folyoyla sarıyorum çok güzel bi sarı oluyo,çok bekletirsen platin oluyo ama ben 10 15 dk tutuyorum sarı oluo,saçını üstten küllü sarıyada boyarsan o yeşillik kalıcı olmuo 4 5 yıkamaya akıp gidiyo bide saçının resmini koyabilirmisin mümkünse tabi.

ben teyzeme alıp yapmıştım kendi saçları küllü sarı.folyolamıştım baştan iğrenç bi sarı oldu sonra yıkadıkça süper oturdu renk.ama tutamlara ayırmak çok zor hele o keskin kokuda.

ben paletteninkini kullanmıştım..eğer saçınızda boya varsa turuncu oluyor..saçınıza küllü bir renkte cila atmanız gerekir o zaman..
eğer boyalı saçınız varsa iyi bir kuaförde yaptırın bence..
doğal saçlarda sonuç elde etmek daha kolay bu röfle setlerinde..
koleston çok yıpratmıştı,palette daha iyi..pek yıpranma olmuyor.

tşkler canım hep kendim boyuyorum.

sunset boyadınmı saçlarını.ben alüminym folyoyla sarıyorum çok güzel bi sarı oluyo,çok bekletirsen platin oluyo ama ben 10 15 dk tutuyorum sarı oluo,saçını üstten küllü sarıyada boyarsan o yeşillik kalıcı olmuo 4 5 yıkamaya akıp gidiyo bide saçının resmini koyabilirmisin mümkünse tabi.

tşkler canım henüz boyamadım bir kaç güne boyayacağım.alüminyon folyoya sarayım o zaman.aslında platin rengi sarı istiyorum kullanma talimatında yazdığı kadar bekelterim.canım foto koyamıyorum mesaj sayım yeterli değil.röfleden ne kadar sonra küllü sarıya boyayım:44:

ben teyzeme alıp yapmıştım kendi saçları küllü sarı.folyolamıştım baştan iğrenç bi sarı oldu sonra yıkadıkça süper oturdu renk.ama tutamlara ayırmak çok zor hele o keskin kokuda.

tşkler evet canım boya kokusu kötü ama ne yapalım biz kadınlar işte...:12:

benım sacım acık altın sarı ama esım cok ciğ duruoyor dıo:27:çok bılıyo:27:
sımdı saıcımı hangı renge boyayıp bunu uygulamalıyım:36:

Ben zavallı anneme yapmıştım.Saçlarını kumrala boyadım bir hafta sonra da bu röfle setini aldım bonesini kullanarak sık röfle yapmak istedik...Ve yaptık ta yazdığı süreye uyalım dedik aaaa baktık açılmadı bir on dakika dha bekledik iğrenç kırmızı oldu.:61::60:Ay zavalli annem Saçına oksijen sürmüş çingene gibi oldu:60::60: kafası yumurta kırılmış gibi duruyordu:60:

bende bugün kolestonun röfle setini aldım birde voila karamel rengi boya aldım altına onu uygulasam bişi olurmu?

şimdi ben farklı birşey sormak istiyorum..ben saçımın rengini açmak istiyorum ama elimde röfle seti var onunla açabilirim dgeil mi sorun olmaz hani açıcı niyetıne kullanabiliriz degil mi?nolursunuz biri cevap versin :):)

Kesinlikle koleston kullanmayın 12 ay oldu saçlarım hala keçe gibi. berbat. kestiredim kaç defa toparlanmıyor toplarlanmıyor!!!!!!!!!!!!!!

şimdi ben farklı birşey sormak istiyorum..ben saçımın rengini açmak istiyorum ama elimde röfle seti var onunla açabilirim dgeil mi sorun olmaz hani açıcı niyetıne kullanabiliriz degil mi?nolursunuz biri cevap versin :):)

kulanabilirsin tabi yoğun renk açıcılar kadar iyi açmıyo.ben arkadaşımın saçını röfle setiyle açmıştık palettenindi çok iyi açmadı:77::77:

kulanabilirsin tabi yoğun renk açıcılar kadar iyi açmıyo.ben arkadaşımın saçını röfle setiyle açmıştık palettenindi çok iyi açmadı:77::77:
ya ben daha önce actım sacımı kızıl bir renkde ama şarap kızılına boymak ıstıyorum ondan dolayı bıraz acmam lazım da yınede sagol canım benım =)

Röfle setlerinin içindeki madde oreal veya eşdeğeri bir madde olduğu için saç diplerine sürülmez diye biliyorum AMAN DİKKAT, kutunun üstünü iyi okuyun. Saçlar elinizde kalmasın. Ayrıca saçlarınız çoook güzel yıpranacak, bunu göze alın. Özellikle de koleston kullanacaksanız.

arkadaslar sakın ama sakın paletın kını almayın ben onceden aldım ayırdım ve boyadım folyo ıle sardım ama yapmaz olaydım bı saate yakın bekledım folyoyu actım bıras dıbıne baktım gusel bı renk cıkmıstı folyoyu yıkarken cıkardım ve bı baktım folyoda tutam tutam sac var upusun gusel saclarım kopmustu ve ınanırmısınıs yaptıgım yerlerde sac yoktu o kadar sarı attım ve yıkadıımda sarı sac yoktu basımda kopmus hepsı dıplerınde kalmıs sadece asla onermıyorum bu markayı

canım folyo kullanılmaması gerektiği bütün boyalarda yazar saç boyayı bekletirken havasız kaldığı için kopmuştur kopmaması anormal olurdu ztn. saçların için çok üzüldüm :/

arkadaslar ben bakır saclarıma yapmıstım yansıma olsun dıe,gercekten sarılık verdı ama cok yıpratıyor haberınız olsun.keçe gıbı yapıor.oyuzden acıcı olayını en ıyı kuaforde yaptırmak evde yapınca cok kötu oluor.az atıcaksanız sıkıntı yok ama komple saca yapmayın derım yazık gunah saclarımıza.

Back