Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle Seti Alıp Evde Kullanan Var Mı ?

canım annende mı palette kullandı gercı ben boyanın hepsını surmedım ara ara surdum golge gıbı durdu sacımdaa

arkadaslar sakın ama sakın paletın kını almayın ben onceden aldım ayırdım ve boyadım folyo ıle sardım ama yapmaz olaydım bı saate yakın bekledım folyoyu actım bıras dıbıne baktım gusel bı renk cıkmıstı folyoyu yıkarken cıkardım ve bı baktım folyoda tutam tutam sac var upusun gusel saclarım kopmustu ve ınanırmısınıs yaptıgım yerlerde sac yoktu o kadar sarı attım ve yıkadıımda sarı sac yoktu basımda kopmus hepsı dıplerınde kalmıs sadece asla onermıyorum bu markayı

Ben wella kolseton'un röfle setini kullanıyorum içierisindeki toz mor renk olduğu için saçta kızıl tonunda röfleler yerine daha naturel platin tonlarında röfleler yaratıyor ve bayılıyorum:) diğer markayı denediğimde saçlarım doğal sarı renk olmasına rağmen röflelerimi tarçın rengi yapmıştı çok üzülmüştüm

Benim kardeşim paletteyi kullandı ve kimse evde yapıldığına inanamıyor,kuaförü bile :) inanılmaz güzel oldu saçları.

kuaför güzel yapıyo ama hemen rengi akıyo,valanın röfle setiyle renkler daha canlı duruyoa.s.a.s.

ben kullandım ve memnun kaldım fakat sürerken biraz hızlı olmalısın her taraf aynı olması için

bencede rofleyı en guzel kuafor yapar.bı kere kesınlıkle her tutamın dak cok ii ayarlaman lazım yoksa kafan beyaz bıle cıkabılıyo acım derken,cok kurban var bu durumdan sıkayetcı yada cok yapmak ıstıyosan rofle setıyle mutlaka cok ii bılen bırıyle yapmanı tavsıye ederım

ben kullandım röfle seti sanırım palette idi.güzel yapılırsa hoş oluyo renk fena olmuyo bence

bende koleston kahveye boyadımm ama okadar koyu olduki saçlarım siyaha dönük güneşte koyu kahve gibi oluyor kullandığın boyayı denemek istiyorum 2-3 ay sonra saçlarımdaki kızıllıktan nefret ediyorum yaa

2 hafta önce kolestonun röfle setiyle kız kardeşimin saçlarını boyadk saçları açık kumral ama boyayı kullanmadan önce açıcı sürdü saçına çok güzel oldu doğal sarı oldu çok yakıştı tavsiye ederimm ama saçlarının uçları çok yandı bide ütü yapıyor canım saçlarına açıcıda ağır geldi tabikiii

Ben Koleston'un röfle setini iki kez kullandım.Sonuç çok iyiydi.Kuaförler gidipte onca parayı vermeye asla değmez.Zaten kuaför benim istediğim sarılığı veremediği için röfle setinde karar kıldım.İstediğin yoğunlukta istediğin kadar açabiliyorsun.Tek sıkıntım boneyi geçirebilmek.Bununla ilgili pratik bir önerisi olan var mı?

bende kullandım 1 kere kolestonun röfle setini 2 kerede palette nin röfle setini kullandım 2 markadanda memnun kaldım.annem yaptı saçlarımı.ama saçlarım uzun oldugu için boneden saçlarımı küçük küçük tutamlar halinde çekene kadar canı çıktı kadının hemde 1 saat sürdü sırf bu bone işi ama sonuç çok güzel dogal röflelerdi kuaförümde dahil kimse evde yaptıgımıza inanmadı :)

kızlar arkadaşım bu evde yapılan röfle setini aldı ve yaptı sonuç yanmış saçlar
hiç tavsiye etmiyorum kuaöre gidip yaptırın bence.

Arkadaşlar bende 1-2 ay önce almıştım palettenin röfle setini yaparım diye ama önce saçımın rengini açma aşamasındayım,saçları yanan arkadaşları okuduktan sonra korktum doğrusu,saçlarımın rengi şu an küllü kumral ama kahverengi gibi duruyor,NE DERSİNİZ bu rengin üzerine olurmu?Birşey daha sormak istiyorum yapan arkadaşlara SAÇIN TAMAMINIMI BONENİN İÇİNE SOKUCAZ?bilgilendirirseniz çok sevinirim,denediğimde sizlerle paylaşırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…