• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle Seti Alıp Evde Kullanan Var Mı ?

arkadaşlar aldım.sık sık ve kalın olarak attım.röfledeki gibi belirgin sarılar olmadı.tavsiye etmem.ama çok hoş bir sarı oldu.boya gibi oldu.kötü durmadı.

şu an annemle kardeşim benim boneden saçlarımı çıkarmaya ugraşıyorlar
bakalım sonuç nasıl olcak bu arada palette nin kini aldım sonucu bildiricem

dün yaptık kaç saat uğraştık ama hiç güzel olmadı dip boyam gelmiş gibi durdu şimdi koyu renge boyıcam

a.s.Bende merak ediyorum.benim saçımdada ilk önce röfle vardı.sonradan ben gittim küllü açık kumrala boyadım.daha sonrada kolestonla küllü kumrala boyadım ama dip boyam çıktığı için diplere daha çok sürdüm. daha sonra diplere yedirdim.şimdi uçlarında biraz sarılar duruyor.şimdi ben küllü kumrala tekrar saçımı boayayıp.daha sonrada 1- 2 hafta geçtikten sonra bu röfle setlerini üzerine denesem nasıl bir renk çıkar.birde röfle setlerinin rengi tam platin oluyor mu.ben koyu sarı istemiyorum çünkü.hem güzel hem de doğol durmasını istiyorum.kullanların fikrini almak istiyorum.özelliklede küllü kumralın üstüne deneyen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim.gerçekten bu röfle setleri güzel ve kolay oluyor mu?:Saruboceq:

bnde boya alıcağım zaman gördüm röfle setini bi an içimden almak geçti belki güzel olur diye arkadaşıma söylediğimde 1 hafta önce annesine yaptıklarını fakat kötü olduğunu söyleyince hemen vazgeçtim ..sen bilirsin yinede

röfle setini deneyen birisi varsa lütfen resmini koyarsa sevinirim.ona göre karar vermek istiyrum.acil lütfen bana yardım eden yok mu?.. deneyen mutlaka vardır resmini koyarsa renginini nasıl olduğunu merak ediyorum.birde küllü kumralın üstüne nasıl bir renk ortaya çıkar röfle setiyle yapınca.ACıLLLLLLLLLLLL

ben yaptım koyu bir sarı oldu hatta saçımın üst bölgeleri dahada açıldı.benim saç rengim koyu kumral.

yani sarısı hoş duruyor mu ?daha fazla bekletsek acaba paltine yakın olma ihtimali var mı.normal boya saçı açmıyor.ama bu röfle setini yaparsam hiç olmaz sa açılır boya gibide dursun da istiyorum fotonnuzu koayabilirmisiniz acaba.nasıl bir sarı olduğunu çok merak ediyorum ona göre alcağım denemk istiyorumda işte rengide görmek istiyorum.fotonuzu koyarsanız çok memnun olurum:teselli:

saçımı beyenmedigim için yine boyadım.o yüzden foto koyamam.benim saçımda boya olmadıgı halde platin sarı kadar açmadı.bence deneme derim.

Bende palettenin röfle setini kullandım malesef tupturuncu oldu saçım sanki kına yakmışım gibi...
Ayrıca turunculuk kalmasın diyede saçımda 2 saatten fazla tuttum yanma riskine göze alarak...
Fakat malesef yinede röfle gibi durmadı...Ama saçı asla yakmıyor...Benim saçımda 2.5 saat durdu alt taraftaki boya asla yakmadı saçımı çok şükür ama berbat bir renk oldu...

ya röfle setini bende kullandım ama boneyle falan değil aleminyum folyo ile ara ara saçlarımdan alıyorum kuaförün yaptığı gibi boyayıp kapatıyorum 40 dakka falan bekledi sarı oldu taviseye ederim . ama açık halde de yapmıştım sap sarı olmuştu kapatarak yapın arkadaşar hava almasın boya

a.s.bi fotonunuzu yapanlar koysada yapmayanlardan fikir edinse olur mu? rengini gerçekten çok merak ediyorum resim koyarsanız çok sevinirimzemuszemus

kızlar nolur bana fikir verin,nolur.. 3 gün sonra düğünüm var. Röfle yaptırdım.Rengi inanılmaz açık oldu.Yüzümede hiç gitmedi.Nişanlım da beğenmedi. Kabus görmeyi hiç bu kadar çok istememiştim.Sanırım koyu renk cila atılabililiyomuş bilgisi olan var mı? Lütfen yardımcı olun

ben palette röfle seti aldım m 1 bu akşam saçlarımı boyarım güzel olursa koycm görürsnüz ;)bu arada saçlarım açık kahve doğal saça güzel olur boyalı saçı bilemiycem benim saçlarım boyasız olduğu için nasıl olck bilemycm:)

ben hep röfle seti alıp kendim yapıyorum röflemi canım çok ta memnunuma.s
en çok paletteninkini beğendim ama saçı fazla yıpratmıyo kolleston yıprtıyodu biraz

hiç biişe yaramıyo saçın rengini açmaktan başka amakaydirigubbakcemile tabi saça göre de değişir

Ben bu röfle setinden bir kaç yıl önce küllü sarı üzerine denemiştim, bayaa güzel bir renk olmuştu,
ama ondan sonra bir daha denemedim, ama herkes bayılmıştı!!!
Ne yazık ki kuaförler hiç istediğim gibi yapamıyorlar, platin küllü sarı röfle atın diyorum bir bakıyorum alttan turuncu renkler çıkıyor :oklava:
kaç kuaföre gittim, dünyanın parasını alıyorlar bir de...
artık kendim boyuyorum saçımı, şu anda koyu küllü sarı, tekrar röfle seti ile açmayı düşünüyorum bir kaç hafta sonra bakalım :içelim:

Back