rodosya'nın başarı öyküsü...

Ayy ne kadar şekersin yaa zemuszemus o nasıl anlatış öylee kaydirigubbakcemile3
canım seni çok iyi anLayabiLiyorum bende şuan 56 bedenim ve guatr hastasıyım özel bi diyet uygulamıyorum ama tedavi görüyorum :bbo:

Senin yerinde oLmak için nelerimi vermezdim ya :icecream: off beni hem ağLLattın hem güLdürdünn heLaL oLsun vaLLa vereliniortak

Umarım o 10 kiLoyuda verirsin canım senin için dua edicem :Saruboceq:

tşk ederim herkese a.s.

kilomun fazla olduğu zamanlardan birisi

buda son 85 kilo oldum zamanlardn birisi

zaferime ulaştığım anda son fotoğrafımıda koyucam :lepi:hihoyyyt

Son düzenleme:

valla maşşallah canım..
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
inan azmin çok süper ..
umarım istedigin kiloya saglıklı bi şekilde ulaşır ve korursunopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tebrik ediyorum. Spor az ve sık yemek aburcuburdan uzak durmak fazla kiloların gitmesini sağlıyor.

Darısı tüm vermek isteyenleri başına ve benim başıma. 20 kilo fazlam var.

Kutluyorum paylaştığın için sağol.

rodosya helal olsun canim sana cok büyük bir basari.ben resimlerini gördüm ve cok büyük bir fark var.insallah istedini 10 kiloyuda verirsin.Ex askinda pesinden kossun .fistik gibi kizi kacirdim diye:1shok:
gecirsin.

Sevgilerimle ISIN

canım ya ne kadar sürede verdin 45 kiloyu onu merak ettim yazarsan sevinirim.ÇÜnkü benim de 45 kilo vermem gerekiyor evlenmeden önce 65 kgdım şimdi 108 kg boyum 1.72

tebrikler ve helal olsun.. gercekten helal olsun..
mutluluklar canim.. opuyorumnanaktan

canım ya ne kadar sürede verdin 45 kiloyu onu merak ettim yazarsan sevinirim.ÇÜnkü benim de 45 kilo vermem gerekiyor evlenmeden önce 65 kgdım şimdi 108 kg boyum 1.72

yaklaşık 7-8 ay içinde verdim herseyin beyinde bitmesi gerek ilk baş gerisi zaten çok kolay geliyor a.s.

yaklaşık 7-8 ay içinde verdim herseyin beyinde bitmesi gerek ilk baş gerisi zaten çok kolay geliyor a.s.

Tebrik ediyorum seni canım.....Aslında kutlamak için kelime bulamıyorum.....Süpersin.

Azmine ,sabrına,inancına hayran oldum....Umarım istediğin kiloya en kısa zamanda inersin....

Fotoğraflarını gördüm.Bambaşka bir insan olmuşsun....Çokta güzelsin....Maşallah...
:lepi::lepi::lepi:

tşk ediyorum inş kısa zamanda istediğim kiloya ulaşırım darısı vermek isteyen tüm herkese :teytey:

tebrikler, tebrikler, tekrar tebrikler. Bebek gibi de yüzün var maşallah. Hadi bakalım kalan son 10 kilonu da veriver ve kendine çok güzel bir kutlama yap. :).
darısı benim kalan 13 kilonun başına :)

vay be demekki isteyince herşey oluyormuş tebrikler canım darısı başımıza....... bende evlendiğimde 57 kiloydum 3 yıl oldu ve bende 90 kilo oldum hep diyet yaptım ama her defasında fazlasıyla geri döndü...... azimle bir karar verebilsem çok güzel olacak bende eski fotolara bakıp ağlıyorum valla.......

tebrikler, tebrikler, tekrar tebrikler. Bebek gibi de yüzün var maşallah. Hadi bakalım kalan son 10 kilonu da veriver ve kendine çok güzel bir kutlama yap. :).
darısı benim kalan 13 kilonun başına :)

tşk ederim dileğim sizlerinde kısa sürede kilolarınızdan kurtulmanız hihoyyyt

:sm_cool:

Tebrikler canim bravo . . ins 10 kilo fazlalignda seni terk eder. . isteyince oluyormus cidden tekrar tekrar tebrik ediyorum. . . bende biktim ama olmuyor troid hastasiyim hormonlar sayesinde 17 kilo vermistim 8 bana geri geldi 2 sini bu haft verdim du pakalim bende senin gbi zafer kazanajakmiyim. . 97 kiloyum bu arada

Valla aynen ben de eski fotoğraflarıma bakıp ağlıyorum.Canım çok sıkılıyor.Kilo verememekten korkuyorum.Hergün düz<enli olarak 1 saat10dakika yürüyoeum yediklerime de dikkat ediyorum.İnşallah veriririm.108 kiloyum 46 48 bedenim.Ben ise eski halime 38 bedeb olduğum halime dönmek istiyorum.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…