Cilt Bakımı Ürünleri ROC aldım bilmem kötümü ettim???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
Arkadaşlar Roc'un gece nemlendiricisi ve gündüz spf 15 li nemlendiricisi ile peelingini aldım 80 liraya. Acaba bu parayı vermeye değmezmiydi? Bu ürünleri kullananlar hakkında yorumlarını alabilirmiyim?

ablan üniversitedeyken kullanıyordu roc un nemlendiricisini ama toniğini ve temizlmele sütünü de kullanıyordu ve annem hep bu kremler ablanın yüzünü çok bozdu derdi tabii bu 10 sene önceydi ama içerik değişmemiştir herhalde bence deneyip kendin gör sonuçta kişiden kişiye değişir her şey herkese iyi gelecek diye bir şey yok ama beğenmezsen yani cildini bozarsa gerçekten o kadar para verdim kullanayım deyip devam etme bence hata yaparsın

ben bu markanin cilt lekeleri icin olan temizleme kremini almistim ve benim lekelere cok iyi gelmisti ,simdi hic bir sey kalmadi.

ablan üniversitedeyken kullanıyordu roc un nemlendiricisini ama toniğini ve temizlmele sütünü de kullanıyordu ve annem hep bu kremler ablanın yüzünü çok bozdu derdi tabii bu 10 sene önceydi ama içerik değişmemiştir herhalde bence deneyip kendin gör sonuçta kişiden kişiye değişir her şey herkese iyi gelecek diye bir şey yok ama beğenmezsen yani cildini bozarsa gerçekten o kadar para verdim kullanayım deyip devam etme bence hata yaparsın

ablan şimdi ne kullanıyo bunu merak ettim şimdi o bozulan şahane cildine düzeltmek için :uhm:

spf güneş koruyucu ultraviyole özelligi demek kış aylarına girdigimiz şu günlerde bu yeterli olur ayrıca güneş kremi sürmene gerek kalmaz iyi tercihler yapmışsın

ablan şimdi ne kullanıyo bunu merak ettim şimdi o bozulan şahane cildine düzeltmek için :uhm:

şimdi the body shop ve lancome ürünlerini kullanıyor ama ben zaten cildi şahaneydi de bozuldu demedim yazıyı okuduysan sadece annem cildini bozduğunu iddia ediyordu dedim ben hatırlamıyorum :kahve:

oldukca yogun ürünlerdir her ürünün 6ay ve üzeri süre kullanacagındAN emin olabilirsin;ürün kadar önemli olan dogru uygulama şeklıdır yüzüne dairesel hareketlerle yukarı dogru masajal güzel yedirirsen daha az miktarla daha uzun kullanırsın

X