Sadece araştirip bu konuyu okuyacaklar icin şunu söyleyeyim.
Cerrahlar çok reklam yapıyorm internette videolar dönüyor hemen gundelik hayata dondum hemen cocuklarima bakmaya basladim felan o kadar basit değil. Ben o reklamlara aldandim zannettimki ameliyattan donup hemen bebegime bakabilecegim buyuk ogluma odev yaptirabilecegim anneme ev isinde yardim edebilecegim. oyle bir dunya yok.
Toparlanmak 2 ayı buluyormuş. kalp oldugu icin bütun vucudun gucu gidiyor.
o reklamlara cikardiklari adamlar ameliyat uzerinden en az 5 6 ay gecmis adamlar. Belkide 1 yıl.
Cerrahların asistanları(Cem alhan i kastetmiyorum. reklam yapan bir cok kalp cerrahı var. hasta kapmak icin yarişiyorlar) saga sola ben su cerrahta ameliyat oldum 2 ay evde tatil gibi gecti hemen ayaga kalktim evdekilere naz yapmakla gecti yazabiliyorlar inanmayin.
Cem alhan da ameliyat olduğuma hic pisman değilim. iki kapagimi tamir etti kan nakli yapmadi (kan nakli sorun olabiliyormus vucut kabul etmeyebiliyormus) Kesim gercekten kucuk sağ meme altımda ayrica kasıgımda ve boynumda da kucuk dikisler var.
Boynumda ve kasığimda dikis olacağını bilmiyordum mesale ben.
Maslak acıbadem hemsirelerininin ilgisinden, yogun bakimin ekibinden, yemeklerinden cok memnun kaldım ama oyle cok basit hemen ameliyat olup ameliyattan onceki haline donuyorsun degil.
Sonucta kalp ameliyatı, ameliyat cok basarılı gecsede size bebekler gibi baksalarda baska hic bir seye benzemiyor.
yogun bakim surecide toparlanma surecide zor ve zaman aliyor.
Çok tesekkur ediyorum. Yardimcı olmaz mı tabiki olur. olumlu hikayeler duymak umit veriyor.Kalp ameliyatı değil ancak annemin iki dizine birden robotik cerrahi ile protez takıldı 2.5 ay önce. 2 günde taburcu olup yürümeye başladı hemen şuan iyi şükür. Kalp olmasa da robotik ile ilgili diye yazmak istedim yine de bilmiyorum yardımcı olur mu size.
Çok geçmiş olsun size de. Annemin ameliyatı da zor bir ameliyat. normal cerrahiÇok tesekkur ediyorum. Yardimcı olmaz mı tabiki olur. olumlu hikayeler duymak umit veriyor.
Çok geçmiş olsun size de. Annemin ameliyatı da zor bir ameliyat. normal cerrahi
İle ameliyat olanlara nazaran annem çok çabuk toparlandı. Ameliyatınızın detaylarını bilmiyorum ancak Kafanızı karıştıran kısım sadece robotikse kesinlikle tercih edin derim ben.
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumRobotik olacagı kesin zaten. ondan caymayiz acik kalp ameliyatı olmak istemiyorum 30 yasindayim 2 cocugum var calisiyorum. normal hayata cabuk donup araba kullanmam lazim. yoksa cift vasıta ile gidilebiliyor ise.
Bunu uygulayan doktorlar cok ovuyorlar amenna ama iste gercekten yaşayan insanlardan duymak istiyor insan.
Çok teşekkür ediyorum.Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Rabbim size sifa versin, evlatlariniza bagislasin.
Konu guncel kalsin.
Çok geçmiş olsun.. mekanik kapak mı takılacak yoksa biyolojik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?