• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Robbie Williams & Ayda Field

Duygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.755
5
156
Diğer
İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Türk kızı Ayda Field ile evlendi...
Los Angeles'ta ki villada düzenlenen törenle dünya evine girdiler...

27623464.jpg

17591196.jpg

45638506.jpg

25405457.jpg

14163496.jpg

Son düzenleme:
kız orda yaşaya yaşaya onlara benzemiş bence. habererde çıktı babasıyla bile tanıştırmamış eşini :) babasıda çok mutlu olduk diyo... paranın şöhretin gözünü seveyim

Kızın Türk kızı olduğuna inanamadım aynı yabancılara benzemiş nereliymiş acaba? gerçi sivaslı cindy 'mizde var yabanclara benzeyenlerden :)

bu kız has türk değil zaten soyadı yabancı ya annesi türk ya babası iki taraf değil yani robbie nin soyadı da olmadığına göre öyle

bu kız sadece bana mı itici geldi yoksa herkes mi böyle düşünüyor :)

Banada öyle geliyor:)
Türk medyasinda Türk Türk diye bagiriyorlar bu kiz icin ama, Türk olmak ile bi alakasi kaldigini zannetmiyorum.
Tamamen amerikan kültürünü almis biri gibi duruyor, ki büyük ihtimalde öyledir.
Yani Robbie bizim enistemiz felan degil, bu kizda Türklerden amerikalilara giden bi gelin degil:)
Sadece babasi Türk o kadar.

evet annesi yabancı babası türk sadece...kız yıllardır amerikada...ve türkçe dahi bilmiyor....yani Türklükle bi ilgisi yok.....

artı banada itici geldi açıkçası

Sadece gelinliği ve saçları güzel onun dışında itici hakikaten :umursamaz:
Gerçi benimde deli gibi akan bir param olsa benimde gelinliğim Monique Lhuiller olur saçlarımda ondan daha güzel olurr hıhhhh lülülülülülü

üvey babasının mı soyadını kullanıyor yanikafamçokkarıştı
o kadar para dediğiniz gibi bizde de olsa ondan güzel oluruz eminim :dilcikar:

neden kullanıyor sizce
üvey babası film yapımcısı
peki kızın şimdidki işi ne film aktristi
onun soyadı ile kapıları açıyor
evecan soyadı ile değil
farkında iseniz sabahatı da kullanmıyor
bence türk olmaktan pek gurur duymuyor
bizim medya boşuna türk kızını gelin verdik demesin yalaka yalaka

sanki yıllar öncenin dügün resimleri gibi..gelinlikte aynen öleee annemin gelinlikine benzerr sadece annemde yarasa kol vardı:)

Back