Sivilceli Ciltler ROACCUTANE KULLANANLAR BURAYAA (yeni topik açıyoruzzz ) burada toplanalım...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

zeyzeyzey_ist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
60
3
36
İstanbul
Merhaba kızlar ben 5 gündür roaccutane kullanıyorum haydi gelin burda yeniden açalım topiği kullananlar buraya gelsin deneyimlerimizi paylaşalım...

Merhaba kızlar ben 5 gündür roaccutane kullanıyorum haydi gelin burda yeniden açalım topiği kullananlar buraya gelsin deneyimlerimizi paylaşalım...
Merhaba ben zoretanin kullandım sivilceler için ve sonuc mükemmel . 6 aylık tedavi sonrasında hic sivilce cıkmıyor yüzümde . Regl dönemlerinde Ufacık çıkıyor o da büyümeden sönüyor . Ama mutlaka doktora danışın ve ilacı kullanırken düzenli test yaptırıp su için bol bol. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Benim adet düzensizliğim var o yüzden yüzümde sivilce siyah nokta ve lekeler var benim tek korkum 6 ay kullandıktan sonra adet düzensizligi yüzunden tekrarlaması yoksa bol su içiyorum nemlendiricimi sürüyorum ☺

Canım bende de var adet olduğumdan beri düzensizlik. Benim cene bölgemi sivilceler basmıştı doktora gittim zoretanin yazdı . Korktum kullanmaya Yorumları fln okudum sonra başladım ama saati saatine içtim , günlük bol miktarda su içtim Güneş'e fazla çıkmadım zaten bu tedaviye Eylül Ayında başlatıyor doktor . 6 ay kullandım ama zor evreler geçirdim. Yüzüm sürekli kızarıyordu hele iki ay resmen içerdeki sivilceyi geri kustu. Sonra yavaş yavaş düzeldi sabır isteyen birsey. Sonra gercekten de hicbirsey kalmadı Allah'a sükür. Allah beterinden korusun Şükürler olsun . Sivilce izleri de kendi kendine gitti Zaten. Adet donemi sorun olması bende benim de düzensiz . Işte sivilcelerden kurtuldum da benim de burun çevrem de 10 tane fln kahverengi leke var simdi ona bi çözüm arıyorum

Evt bende ilk oldugümdan beri duzelmedi adet 16 yasina yeni girdim ama hala düzensiz iyi o zaman duzensizlik olduğu halde çıkmiyosa güzel o zaman çok teşekkürler ☺

Merhabalar ben de 6. Haftayı bitirdim. İlk haftalarda fena bir kızarıklık ve kusma yaşadım ve fena bir kaşıntı. 1. Ay kontrolünde sonuçlarım iyi çıktı. Bu sefer de kollarım ellerim soyulmaya başladı. Dışarı çıkarken güneş koruyucumu mutlaka sürüyorum. Hiç bir ağrım olmadı dudaklarımın aşırı kurumasının dışında bir sıkıntım yok Allaha şükür. Günde 50mg alıyorum. Tedavi sonucunda her şeyin iyi olacağını düşünüp motive ediyorum kendimi. Herkese acil şifalar :)

merhaba benimde 1 hafta oldu hafif kaşıntım var yüzüm ve dudağım kurumaya başladı daha tedavinin başındayım şuana kadar 4-5 sivilce çıkmıştır yine bir kaçtane küçük çıkıyor bakalım neler olucak. günde 30 mg alıyorum nemlendirici ,güneş kremive dudaklarınızaa ne kullanıyorsunuz ??

Kaşıntı ve tahriş için hametan verdi doktorum. Güneşe çıkarken de solante acnes kullanıyorum. Dudaklarım için de blistex ya da decubal

:)
Hangi testler?
Hormon bozukluğunuz var mı?

Karaciğer enzimlerine ve kan yağlarına bakıyo doktor biliyo zaten bunları
Benim adet düzensizliğim var...:)

Hepsine cildiyeci mi baktı?
Benim gidesim var. Ama şu ilaçları kullanmak istemediğimden gitmiyorum. :/

Evt cildiye baktı hap kullanmak istemiyo musunuz ??

Hayır, istemiyorum. Biliyorum bu ilaçları, hepsi çok ağır ilaçlar.
10 - 12 yaşımdan beri sivilce problemi çekiyorum. Ergenliğim çok ağır geçti. Şimdi o kadar iltihaplı sivilceler çok nadir çıkıyor. Ama hala sorunlu bir cildim var. Sivilceler, siyah noktalar...
Geçer diyorum kendi kendine. Ama sıkıldım da.

Anladığım kadarıyla benden büyüksünüz ben 16 yaşındayım ve 12 yaşından beri benimde var ama feci şekilde izim siyah noktam ve sivilcelerim var bütün kremleri kullandım fayda etmedi 4 ay kullandım kremleri daha sonra kontrole gittiğimde yüzümdekiler geçmediği için hapa başlamak durumunda kaldım yüzümdekiler zaten adet düzensizliğimden çıktı bende çok korkuyodum ama 1 hafta oldu kullanalı ama korkulacak bişey yok aslında şuan bunu söyleyebiliyorum ilerde nasıl düşünürüm bilmem :)

Evet, biraz büyükmüşüm. :)
Umarım, şifanız olur ilaçlar.
Teşekkür ederim cevaplar için.

Bende de şu ara hormon bozukluğu çıktı. Test yaptırmadım ama tüylerden, reglimden falan anlayabiliyorum bozulduğunu. Bakalım. Belki giderim doktora önümüzdeki bir senede. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…