Aksine normal dokunamayrumda ne yazukkii olmayy biturlu edemeyrummKa kizum sen nasil karadenizlisun . Eldiven ile zor olur daa
Ayıklatırsın canımm dokunamam diyorsa eldivenle edersun hatta ben de hayatta dokunamam eldivenle ediyorum
Evwt ama gideceksen haziran ortasinda hic yoksa her turlu yagarsa yagmur yagar demeye baslarsin
Evett canumm gerçekten bak alişıcaksın inanki o ortamıda sende cok seviceksin heleki toplandımı aile güzel geçiyor ❤ay bilemiyorum
annesininki gibi bi hamsi tava isteyecektir biliyorum
mızmızlıktan değil de biraz o aile hamsi başına toplandı havasını seviyor
yöresel yemeğiniz sonuçta :)
Evett canumm gerçekten bak alişıcaksın inanki o ortamıda sende cok seviceksin heleki toplandımı aile güzel geçiyor ❤
Olsun daaa ucunda elumm yokturAksine normal dokunamayrumda ne yazukkii olmayy biturlu edemeyrumm
Neyse temizlenmis alacaksin iki tur soguk suda yika eldivenle yapistir birbirne misir unu tavala gitsin . Sen once muhlamayi ogren bence :)ay bilemiyorum
annesininki gibi bi hamsi tava isteyecektir biliyorum
mızmızlıktan değil de biraz o aile hamsi başına toplandı havasını seviyor
yöresel yemeğiniz sonuçta :)
Nasipse hakkinizda hayirlisi , capkin olurlar ipini kisa tutbakalım kısmet olcak mı
Kişiden kişiye değişiyor aslında laz kaynanasıya öyle eş ailesi istemem derdim yok zaten
ama bi laf vardır laz kadınları zor diye, kaynanalık müessesesi nasıl olcak bakalım
gerçi ankara istanbul hep öyle yaşamışlar ama
laz kaynana laz kaynanadır belki de her yerde :)
Tamam dur daaaOlsun daaa ucunda elumm yoktur
Neyse temizlenmis alacaksin iki tur soguk suda yika eldivenle yapistir birbirne misir unu tavala gitsin . Sen once muhlamayi ogren bence :)
Nasipse hakkinizda hayirlisi , capkin olurlar ipini kisa tut
Aynen , muhlamanin yanina da pilitada ev ekmegiBide hamsinin yanına mısır ekmeği cok meşhurdur
Bana iyisi denk geldi :)Kişiden kişiye değişiyor aslında laz kaynanası
Ayy allahummmm bak şimdu muhlama dedunn karnum acuktuu yapta yiyeekkk bol tereyağlıAynen , muhlamanin yanina da pilitada ev ekmegi
Bana iyisi denk geldi :)
Benim kv de rizeli çayeli ama hiç ne karıştığını bilirim ne birşeyini banada iyisi denk geldi sen 10 yıllım geliniyim deyince evlisin sandum ne zaman evleneysun o paçiiiAynen , muhlamanin yanina da pilitada ev ekmegi
Bana iyisi denk geldi :)
Evliyim canim 10 yil once yaptim o isiBenim kv de rizeli çayeli ama hiç ne karıştığını bilirim ne birşeyini banada iyisi denk geldi sen 10 yıllım geliniyim deyince evlisin sandum ne zaman evleneysun o paçiii
Yapamayrum diyetteyimAyy allahummmm bak şimdu muhlama dedunn karnum acuktuu yapta yiyeekkk bol tereyağlı
Ula karuştu kafamm erkek arkadaşıyım deyince hahahaha dalga konusumuyduEvliyim canim 10 yil once yaptim o isi
O diger arkadas iste senin uykun gelmisUla karuştu kafamm erkek arkadaşıyım deyince hahahaha dalga konusumuydu
AboovvvvYapamayrum diyetteyimaclugu bilir mosin ee yavruimmm
Ayy evett sohbetinizi boş etmiyim dedim yaaa sanirım karıştırdım benO diger arkadas iste senin uykun gelmis
Olsun daaa ucunda elumm yoktur
Neyse temizlenmis alacaksin iki tur soguk suda yika eldivenle yapistir birbirne misir unu tavala gitsin . Sen once muhlamayi ogren bence :)
Nasipse hakkinizda hayirlisi , capkin olurlar ipini kisa tut
Bende çürüdüm yağıştaaanMalesef cok pahali ama simdi pahali olmayan yer kalmadi nakliye ucreti vs ekleninince meyve swbzeye
Cay suyu sever ama ardindan gelen gunes ile cosar canim hep yagmur bu seene çuruk senesi oldu evler bile nemden yagistan curudu
Galler duzunu gec, sevdali sirta cik ondan sonra kavrun yaylasi