- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
Onlar hamsi yerken sende yoğurda mısır ekmeği doğrar yersin napalım buranın Fast foodu da bu sanırım gördüğüm kadarıylaistanbulda yaşıyor hepsi ama bol bol hamsi yapıyorlar
peki bilin bakalım hamsiyi kim hiç sevmiyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar hamsi yerken sende yoğurda mısır ekmeği doğrar yersin napalım buranın Fast foodu da bu sanırım gördüğüm kadarıylaistanbulda yaşıyor hepsi ama bol bol hamsi yapıyorlar
peki bilin bakalım hamsiyi kim hiç sevmiyor :)
allahh seni iyi etsin hahahahaOnlar hamsi yerken sende yoğurda mısır ekmeği doğrar yersin napalım buranın Fast foodu da bu sanırım gördüğüm kadarıyla
Kavurma oranin fast foodu belli basli iki uc yer var ogleden sonra bulamazsin bitmis olurOnlar hamsi yerken sende yoğurda mısır ekmeği doğrar yersin napalım buranın Fast foodu da bu sanırım gördüğüm kadarıyla
Kavurma oranin fast foodu belli basli iki uc yer var ogleden sonra bulamazsin bitmis olur
hoşgelmişssin canıımMerhaba hanimlar
Bende 3 sene önce istanbuldan rize merkeze gelin geldim
Hos bulduk :)
tayin olarak pazar a gelmiş canımmmHos bulduk :)
Sayfalarin hepsini okuyamadim, arkadasta mi gelin geliyor buraya :)
İyi yapmissin :)tayin olarak pazar a gelmiş canımmm
arkadaş arıyordu belki burda bu topikte bulunur diye düşündüde
sen öyle deyince bende etiket ediyim dedim
kaç yaşındasın
27 yim bende hatta annemde rizede köyde 1 aydır :)İyi yapmissin :)
26, sen ?
Koyunuz neresi diye soracagim ama ben hala buranin yabancisiyim bilmem cok yer27 yim bende hatta annemde rizede köyde 1 aydır :)
oo kesinn pazar ı duydunmu pekiiKoyunuz neresi diye soracagim ama ben hala buranin yabancisiyim bilmem cok yer
İkisinide duydum ama gitmedim hic :)oo kesinn pazar ı duydunmu pekii
benim köyü çok duymazsın salarha diye geçiyor zaten :)
aaa iyimişşş :)İkisinide duydum ama gitmedim hic :)
Eşim burali onun tarafi var. Maalesef yalnizim benim kimsem yok buradaaaa iyimişşş :)
yalnızmısın rizede akraban varmı
inankii bende evlendim çerkezköye yerleştim benim bile burda kimsem yokkEşim burali onun tarafi var. Maalesef yalnizim benim kimsem yok burada
Tesekkur ederim :)inankii bende evlendim çerkezköye yerleştim benim bile burda kimsem yokk
olsunn burda konuşuruzz canın sıkıldığı zamann sohbet etmek istersen bile yaz konuşalımm
Çarşıda öyle evet ama evde hızlı yapıp yedikleri için dedim mısır ekmekli yogurdu ilk gördüğümde komşularımda çok garibime gitmişti ama artık alıştım. Kotili lahana falan ne Allah aşkına diyip şaşkın şaşkın bakıyordum etrafaKavurma oranin fast foodu belli basli iki uc yer var ogleden sonra bulamazsin bitmis olur
Kız ben pazarda değilim senin kafan çok karışmış ben merkezdeyim pazara gelecek olan arkadaş başkasıtayin olarak pazar a gelmiş canımmm
arkadaş arıyordu belki burda bu topikte bulunur diye düşündüde
sen öyle deyince bende etiket ediyim dedim
kaç yaşındasın
Merhaba canım neresindesin merkezin?Merhaba hanimlar
Bende 3 sene önce istanbuldan rize merkeze gelin geldim