- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neresinde oturyuorsun acaba10 yillik gelinleriyim yanas yanima anlatayim
Geliin gidiyorum dedin de gerçekten öylemii
Evlisin sandum ben senii
Nesemekkk olsun yazılanlara güzel bir destek oldun canımm sen orda yasıyorsun asıl benden daha iyi bilirsin hosgeldiinn❤❤Direk konuya tepeleme daldim herkese selamlar
Pazar canim normalde Ankaradayim yazlari 2 ay RizedeNeresinde oturyuorsun acaba
Evett busene çok kötü hep yağış
10 yillik gelinleriyim yanas yanima anlatayim
Aaaaa öyle bi bilgilendinki orda yaşıyorsun sandım masaallah sanayok yok erkek arkadaşım rizeli
annesi de babası da
:)
Hosbuldum canimNesemekkk olsun yazılanlara güzel bir destek oldun canımm sen orda yasıyorsun asıl benden daha iyi bilirsin hosgeldiinn❤❤
Hamsikoli ve sütlaç yapmayı iyi öğren de gel bayılıyor buranın insanı genelde madem gelin geleceksin
De bakayimmm rizenin neresinden arkadasin . Acik sozlu espiriyi anlayan insanlara bayilirlar , oyle cok su olsun bu olsun dertleri yoktur mesela sen onlarla otur cay iv muhabbet et 30dkda herseylerini anlatirlar .hemen alayım :)
Bosverin hamsiyi bana tereyaginda alabalik yapin de missssistanbulda yaşıyor hepsi ama bol bol hamsi yapıyorlar
peki bilin bakalım hamsiyi kim hiç sevmiyor :)
De bakayimmm rizenin neresinden arkadasin . Acik sozlu espiriyi anlayan insanlara bayilirlar , oyle cok su olsun bu olsun dertleri yoktur mesela sen onlarla otur cay iv muhabbet et 30dkda herseylerini anlatirlar .
Bosverin hamsiyi bana tereyaginda alabalik yapin de missss
Ben evlenmeden once baliga dokunmazdim bile simdi hamsi gunu yapariz 4kg yapiyorum :)istanbulda yaşıyor hepsi ama bol bol hamsi yapıyorlar
peki bilin bakalım hamsiyi kim hiç sevmiyor :)
Bildum oni :) cok yakinizfindiklu yada bence fındıklı :)
Ben evlenmeden once baliga dokunmazdim bile simdi hamsi gunu yapariz 4kg yapiyorum :)
Bildum oni :) cok yakiniz
Ayıklatırsın canımm dokunamam diyorsa eldivenle edersun hatta ben de hayatta dokunamam eldivenle ediyorumof ben de dokunmam ayıklamam
evde de büyük balıkları hani levrek çupra vs yapıyoruz
hamsi yaparlarsa ben yemiyorum falan
gerçi yumurtalı fasulye turşusundan iyidir
Evwt ama gideceksen haziran ortasinda hic yoksa her turlu yagarsa yagmur yagar demeye baslarsinhiç gitmedim daha ama merak ediyorum çok
doğası çok güzel fotolarda gördüğüm kadarıyla
Ka kizum sen nasil karadenizlisun . Eldiven ile zor olur daaAyıklatırsın canımm dokunamam diyorsa eldivenle edersun hatta ben de hayatta dokunamam eldivenle ediyorum