- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
Kaynımın duğuni elti oliyrumaaaaa kimin düğünü ayıptır sormasııı
bende napıyim evde geçinip duruyorumm ev iş güç yemek uzan kalkk tonton olacağukk hepten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynımın duğuni elti oliyrumaaaaa kimin düğünü ayıptır sormasııı
bende napıyim evde geçinip duruyorumm ev iş güç yemek uzan kalkk tonton olacağukk hepten
aaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahah bide akraba çıkmayaluuummm heleeeKaynımın duğuni elti oliyrum
herhan herşey olabilirrr şaka biryanaa hangi gün pekiiAyy düşünsene dünya küçük olabilir vallahi
herhan herşey olabilirrr şaka biryanaa hangi gün pekii
bizimkilerden duyarım falann
12 Ekim canımherhan herşey olabilirrr şaka biryanaa hangi gün pekii
bizimkilerden duyarım falann
hahahaha yok o zaman değildir kesinn annemler çünkü 5 gün sonra istanbula döneyyy12 Ekim canım
Benim annemde Rize'de pazar günü dönüyor ayy memleketimi çooook özlediiimmm planda yoktu aslında bu sene gitmek ama düğün çıkınca bahane de olduhahahaha yok o zaman değildir kesinn annemler çünkü 5 gün sonra istanbula döneyyy
annen hangi köydekii ayyy bide birbirlerinide tanıyorsa hiç şaşmammmBenim annemde Rize'de pazar günü dönüyor ayy memleketimi çooook özlediiimmm planda yoktu aslında bu sene gitmek ama düğün çıkınca bahane de oldu
Canım bu kadar açık yazmıyım buraya bakarsın akraba falan çıkar şimdiannen hangi köydekii ayyy bide birbirlerinide tanıyorsa hiç şaşmammm
ne güzel olurr amaaaCanım bu kadar açık yazmıyım buraya bakarsın akraba falan çıkar şimdi
hahahaah burayı bilmesunlerr yeterrrHahaha açtıgım konuları falan görebilirlermi
Benim gibi rizeli olanları buraya alalımm ❤
Rize de oturanlara dahill bile buraya bekleriz
Tayin çıkanlara da
Sevenlerede sohbet olsun muhabbet olsun
Celsun miiiiiiii ?
Rizeden çiktuumm yolaaa heeeyyyy heeeyyyyy
Rizemmm şuankii yeni yapılıyor inşaatta
Eki Görüntüle 2889879
Vuuuu kizzz ne alakasiii varrr burda çok takılmadımkii rizeyle ilgili konular olmayınca dedim memleketimden açemm de gelen olur konuşuruzz daha bugün hatrını sordum kızlara aşkolsun hicmi melonun topiğinde takılmıyorum sizre grlin bayılırım ama herkes kendi topiğini tercih ediyor buaralar ben öyle değilim
Sevenlerede muhabbet olsun sohbet olsun dedim helee
Ben karışmam bundan sonra bende rizeliyimVuuuu kizzz ne alakasiii varrr burda çok takılmadımkii rizeyle ilgili konular olmayınca dedim memleketimden açemm de gelen olur konuşuruzz daha bugün hatrını sordum kızlara aşkolsun hicmi melonun topiğinde takılmıyorum sizre grlin bayılırım ama herkes kendi topiğini tercih ediyor buaralar ben öyle değilim
Gelmeyinmi dedim ulaannn o akrabadan bahsettik o yanii
Hahahahah başumunn üstünüzde yerunuzz var heleee nickommm canımmmBen karışmam bundan sonra bende rizeliyim
Sen bana gel canım bu jou kendi hemşosunu arıyor