Risk var mı?

Bişey sormak istiyorum ne mezunusun

Konuya çok üzüldüm. Hamilelik anksiyitesi çok yaygın bir şey, insan korunsa da pesisira iki regl bile olsa 'bazi insanlar hamileyken de regl oluyor' diye endişeleniyor, stresen kendi vücudunda belirti çıkarıp her kokuya öğürebiliyor. Ayrı ayrı zamanlarda birkac test yapıp negatifi görmeden rahatlayamazsin. O zamana kadar aklina olur olmaz düşünceler geldikçe kendini oyalamaya çalış..mesela gündüzse çik bir koş, akşamsa arkadaşını ara, geceyse aç film izle... beynini başka seylerle meşgul et.
Bundan sonra da adama bırakma tercihi, kondomsuz asla birliktelik yaşama.
Adamin umru bile değil sen bunca şey yaşamışsin. O şimdi osura osura uyuyordur,senin stresten gözüne uyku girmiyor.
Değer mi sence?

Yakınlaşma yaşadıktan 4 gün sonra ( ilacı da kullanalı 4 gün olmuştu) böyle adet sancısı gibi kramplar olması (Sıcak su torbası koyacak kadar) açıkçası beni yerleşme krampları mı diye çok korkuttu, ama herhangi bir lekelenme vs olmadı.. yerleşme bu kadar sürede olur mu diye araştırdım fakat olmuyormuş galiba.. Ya haptan dolayı ya da yumurtlamam başladı diye düşünüyorum. Sizce de öyle mi?

Son düzenleme:
Sen kürtajdan etkilendiysen biz tüp bebekle 3 düşük yaşadık ölelim bari,Allahım sizin gibilere veriyor işte,mafem göt korkun var neden korunmuyorsun...

Sen kürtajdan etkilendiysen biz tüp bebekle 3 düşük yaşadık ölelim bari,Allahım sizin gibilere veriyor işte,mafem göt korkun var neden korunmuyorsun...
Korunmadığımız için bir ilişki yaşamaktan korktuk zaten, bundan dolayı adam akıllı bir şey yaşanmadı.. Size de çok geçmiş olsun, çok üzüldüm.

doğum kontrol hapı, prezervatif, aylık ve 3 aylık iğne?? bunlardan haberiniz var mı?? neden korunmuyorsunuz? cinsel hayatınız olabilir bu çok normal ama her ilişkiden sonra bu sıkıntıyı çekeceğinize neden korunmak aklınıza gelmiyor?

Haklısınız, bundan sonra korunacağız zaten. Bu sefer yüzeysel bir şey yaşandı diye sormak istedim.

adam mastürbasyon yapınca kanalda kalan spermler ilk girişte içeriye aktıysa gebelik olabilir, test olmak şart

adam mastürbasyon yapınca kanalda kalan spermler ilk girişte içeriye aktıysa gebelik olabilir, test olmak şart
Öyle bir birliktelik yaşanmadı 2-3 saniye kaldı ve çekildi hemen.. Hiç bir şekilde boşalmadı ve birlikte olma, seks durumu yaşanmadı yani ve ilk 24 saatte de Ella ertesi gün hapı kullandım.

Bir kaç gündür sarı renkte akıntım var bugün yoğunlaşmaya başladı, Sanki ıslakmışım gibi.. Bu bir belirti olabilir mi yoksa adet dönemi yaklaştığında da olan şeyler mi? Veyahut ella haptan olmuş olabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.. Paranoyak oldum

Boşu boşuna stres yapıyorsunuz hamile falan değilsiniz

Bir önceki gebeliğinizde korunmuş muydunuz?

Ne kadar bir ücret ödediniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…