Rinoplasti sonrası sigara

xxzyx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
25
5
24
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce ameliyat oldun kalın deriliyim ödemlerim var ama hala sigarayı bırakamadım 🤭 🤦🏻‍♀️ Eskiye göre çok azalattım iki üç güne bir 1 tane içiyorum. Ödemler üzerine olumsuz etkisi olduğunu duydum onun dışında burunun düşmesine vs bi etkisi olur mu? burun ameliyatı olup sonrasında sigara kullananlar ve sürecin ilk evrelerini atlatmış kişiler beni aydınlatabilir mii?

ben 10 agustosta ameliyat oldum, 17 gun birakip tekrar sigaraya basladim. Kuzenim ameliyattan cikar cikmaz icmeye basladi ve sorun yasamadi. Ama yine de bu konuyu merak ediyorum takipteyim

Ben de 1 hafta falan sonra sanırım başladım. Ya ben çok büyük bir zararı olacağını düşünmüyorum ama genel olarak sigara zaten herşeye zarar veriyor

Bazı doktorlar ameliyattan sonra, hatta 6-7 ay önce kesinlikle sigara içilmesi istemiyor. Mesela Süleyman Taş. Demek ki zararı var.

Hiç bırakmadım ben , sorun yok bence , belki ödemler biraz daha geç iniyordur sadece

Hayır hiç bir sorun olmadı ama o tadı biraz kötüydü .
evet bende ilk içtiğimde tadı aşırı kötüydü zamanla sigara tadını aldım, 15. günümdeyim bende sizin kaç gün oldu peki burnunuzda herhangi bi yamulma varmı biri yazmıştı sigara içtim burnum yamuldu falan diye

evet bende ilk içtiğimde tadı aşırı kötüydü zamanla sigara tadını aldım, 15. günümdeyim bende sizin kaç gün oldu peki burnunuzda herhangi bi yamulma varmı biri yazmıştı sigara içtim burnum yamuldu falan diye
Ya şehir efsanesi o saçmalık 😀 benim 2 yıl falan oldu yamulma olmadı .

X