Rinoplasti sonrası Burun sırtımda kemer görüntüsü

2ay sonra mi canim? Torpuleme nasil basit bi islem mi lokalle yapilabiliyor mu biliyormusun,bende kontrole gittim doktorum 6.aya kadar düzeleceğini odemli oldugunu soyledi ama bilemiyorum cok sert belki benimki de kikirdaktir

2ay sonra mi canim? Torpuleme nasil basit bi islem mi lokalle yapilabiliyor mu biliyormusun,bende kontrole gittim doktorum 6.aya kadar düzeleceğini odemli oldugunu soyledi ama bilemiyorum cok sert belki benimki de kikirdaktir
Evet canım 2 ay sonra ya bastırdı ödem değil kıkırdaktr bazı hastalarda bu oluyor dedi ben baska doktora da sordum evet kıkırdak büyümesi yada kıkırdaklar üst üste binince kaynıyor o hale geliyor. Lokal anestezi altında olacak sadece 20 dakika sürer bi burun deliğinden girip törpü yapıcak tampon yatış bunlar olmayacak sadece içerden bi kesik yapıcak sonra da dikiş atacak korkma hal olacak dedi

Ya bide 2 ay sonra 3. Ayım dolacak 3 ayda burun sırtı ödemleri bitiyor 6 ayda burun kenarları 1 yılda burun ucu ödemleri bitiyor benim 1 ayım yeni doldu doktorum bastırdı ödem değil dedi sert yani kıkırdak

Benim 2 ay oldu canim burun sirtinda kemer gibi bi çıkıntı var ve burun ucum baya sert,odemlerin yavas yavas azaldigini hissediyorum ama surec cok yavas ilerliyor,acikcasi olmusken biraz kalkik olsun istiyodum,ameliyat fotomu beğenmiştim ama suan kalkik durmuyo fazlasiyla dogal,bilemiyorum insallah odemler indikce ucu daha iyi durur🤷🏻‍♀️

Benim 2 ay oldu canim burun sirtinda kemer gibi bi çıkıntı var ve burun ucum baya sert,odemlerin yavas yavas azaldigini hissediyorum ama surec cok yavas ilerliyor,acikcasi olmusken biraz kalkik olsun istiyodum,ameliyat fotomu beğenmiştim ama suan kalkik durmuyo fazlasiyla dogal,bilemiyorum insallah odemler indikce ucu daha iyi durur🤷🏻‍♀️
Ya of bilmiom ameliyat sonrası burunla alakası kalmıyor benimde burun ucum baya sert burun kanatlarıda çok sert 1 yılı bulacak oturması peki kemer kısmındaki çıkıntı çok mu sert gittikçe o çıkıntı azalmıyormu

Valla tatlim bana cok sert geliyo,yani burun ucumda cok sert ama burun sirtimdaki sanki kemik gibi odem gibi degil ama bilemiyorum,doktorum eninde sonunda istedigim gibi olucagini soyledi guveniyorum bakalim insallah dedigi gibi olur,kafaya takmak istemiyorum insanin psikolojisi bozuluyo

Valla tatlim bana cok sert geliyo,yani burun ucumda cok sert ama burun sirtimdaki sanki kemik gibi odem gibi degil ama bilemiyorum,doktorum eninde sonunda istedigim gibi olucagini soyledi guveniyorum bakalim insallah dedigi gibi olur,kafaya takmak istemiyorum insanin psikolojisi bozuluyo
Aynen canım inan insanın psikolojisi alt üst oluyor ve herkes bişey diyince iyice kafası karısıyor en iyisi doktora göre gitmek bakalım ne olacak bana dedi 3 ay dolsun burun sırtı şişlikler bitecek gecmese sert masaj yapıcam onunla da düzelmese törpü yapıcam.. Artık yapıcak bişey yok bekliyecez görecez tekrar haberleşelim burda senle son durumları

Tamamdir canim haberleselim, takmamaya calis kafana sende giyin suslen burnunu dusunme,bazen kafaya takmayinca iyilesme sureci de daha hizli oluyor😘

Ben de 20 gün önce ameliyat oldum. İstediğim kadar kalkık olmamış gibi. Sizin ödemeler inmiştir artık. Daha kalkık duruyor mu?

Ben de 20 gün önce ameliyat oldum. İstediğim kadar kalkık olmamış gibi. Sizin ödemeler inmiştir artık. Daha kalkık duruyor mu?
Canim 4.5ay oldu tamamen bitmedi tabi odemler ama kemer goruntusu azaldi ve odemler uc kisimda kaldi diger yerler indi,ama daha kalkik duruyor mu hayir durmuyor malesef

X