Bendede aynı sorun oldu 20 gün önce oldum ve moralim çok bozukBenim 1ay oldu bende de aynı kemer görüntüsü var doktorum oraya bastırarak masaj yapabileceğimi soyledi,merak etmemem gerektigini odem oldugunu ve gececegini soyledi,umarim dedigi gibi olur bu sorunu yaşayan hepimiz istedigimiz görüntüye kavusuruz
Dolgu yapmış sanırım. Hyaluronik asit dediyseBende de vardı benzer bir sey, 2.5 ay once ameliyat oldum.
Doktora kontrole gittigimde soyledim ve burnuma bir igne yapti, hyaluronik asit masit bi seyler varmis icinde. Sonra gunden gune kuculdu o kemer. Simdi elimle belli belirsiz hissediyorum. Igneyle cok alakali midir bilmiyorum ama belki size de cozum olur.
Dolgu mu diye sordum hayir dedi valla sjskshks. Yani burnumda başka bir farklılık görmediğim için sorun etmedim, bu dediğim küçülme de 2-3 haftada olmuş bir şey. İlerleyen günlerde hepten kaybolursa bu beni sadece mutlu ederDolgu yapmış sanırım. Hyaluronik asit dediyse
Peki şuan fark varmı geçtimi20gun cok erken uzmeyin kendinizi zamanla iyiye gidiyor gibi,ama ben o bastirma isini yapmiyorum kendi haline biraktim sanki bastirinca daha kotu oluyor gibi geldi
Bence çıkıntının hemen üstüne dolgu yapıldıysa küçülmüş hissedersinizDolgu mu diye sordum hayir dedi valla sjskshks. Yani burnumda başka bir farklılık görmediğim için sorun etmedim, bu dediğim küçülme de 2-3 haftada olmuş bir şey. İlerleyen günlerde hepten kaybolursa bu beni sadece mutlu eder
Dolgu olsa böyle olur muydu? Bilmediğim için soruyorum.
Her gittiğimde böyle dolgu yapacaksa ben okeyim. Düzeltsin dursun sürekli, bi süre sonra kalıcı olur herhaldeBence çıkıntının hemen üstüne dolgu yapıldıysa küçülmüş hissedersiniz
Her gittiğimde böyle dolgu yapacaksa ben okeyim. Düzeltsin dursun sürekli, bi süre sonra kalıcı olur herhalde
Gecmedi ama sanki biraz azaldi,isin ilginci bandajlar ilk ciktiginda o kemer yoktuPeki şuan fark varmı geçtimi
Benimde bandajlar çıktıktan sonra fark ettim hafif kemer olusmus sonra bu arttı ama doktorun ameliyat sonrası çektiği fotoğrafa bakıom gayet güzel kavisli. Doktor bana çok erken sabret dedi bir ayım dolduktan sonra kontrole gidecm bu kemerin kalıcı kalmasından korkuom zaten özelikle kemer için ameliyat oldum ödemede benzemio sert kemik gibi çevremde ödemin de çok sert olduğunu söylüyorlar kimileri ameliyat sonrası bizdede oldu geçti dediler bilmiom benim pek ümidim yok geçeceğinden umarım daha kötü olmazGecmedi ama sanki biraz azaldi,isin ilginci bandajlar ilk ciktiginda o kemer yoktu
Birebir ayni durum,benimde ameliyat fotom gayet guzel kavisli,ama suanki kemer odem gibi degil baya sert,insallah gecer ne diyim gecmezse fazlasiyla dogal bi burun olmus olcak
Benimde bandajlar çıktıktan sonra fark ettim hafif kemer olusmus sonra bu arttı ama doktorun ameliyat sonrası çektiği fotoğrafa bakıom gayet güzel kavisli. Doktor bana çok erken sabret dedi bir ayım dolduktan sonra kontrole gidecm bu kemerin kalıcı kalmasından korkuom zaten özelikle kemer için ameliyat oldum ödemede benzemio sert kemik gibi çevremde ödemin de çok sert olduğunu söylüyorlar kimileri ameliyat sonrası bizdede oldu geçti dediler bilmiom benim pek ümidim yok geçeceğinden umarım daha kötü olmaz
İnşallah bizim de gececk çevremde bunu yaşayıp aylar sonra geçtğini söyledi 1 hafta sonra kontrole gidecm bunu doktorumla detaylı konusacamBirebir ayni durum,benimde ameliyat fotom gayet guzel kavisli,ama suanki kemer odem gibi degil baya sert,insallah gecer ne diyim gecmezse fazlasiyla dogal bi burun olmus olcak
Tabi canım yazarım detaylı bilgi alıcam ucu baya sert taş gibiBende kontrole gidincw sorcam,burdan yaz olur mu canim doktorunun fikrini,buarada senin de burun ucun sert mi ucunda da odem var mi
Doktora kontrole gittim doktorum kıkırdak büyümesi olmus dedi 2 sonra törpü yapıcakBende kontrole gidincw sorcam,burdan yaz olur mu canim doktorunun fikrini,buarada senin de burun ucun sert mi ucunda da odem var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?