Rinoplasti sonrası Burun sırtımda kemer görüntüsü

Aly07

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
21
4
34
Merhaba ben temmuz ayında rinoplasti ameliyatı oldum burnumda kemer vardı ameliyatla kemer düzeltildi yani yapılmış resimde kemer yok. Ama bandaj açıldı aradan 2 ay geçti şişlikler inmeye başladı burun sırtımda bi çıkıntı bi kemerli görünüm var. Görüşmeye gittim her 100 hastadan 2 sinde olurmuş öyle dedi. Anlamadım ama 1 sene snra geçmesse törpü yapalım dedi. Şuan 4. Aydayım her gören senin kemer duruyor diyo. 😐Böyle bir sorunu olan varmı

Eklentiler

• IMG_20201118_212555.jpg
    IMG_20201118_212555.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 310
Tabi bu soldan görünüm birde sağdan görünüm var o tam bi felaket

Eklentiler

• IMG_20201117_000622.jpg
    IMG_20201117_000622.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 313
canınızı sıkmak istemem ama gerçekten bunlar zamanla geçmiyor benim doktorum da bana aynılarını söyledi zaman geçtikçe daha belirginleşti :KK43:

Benim 1ay oldu bende de aynı kemer görüntüsü var doktorum oraya bastırarak masaj yapabileceğimi soyledi,merak etmemem gerektigini odem oldugunu ve gececegini soyledi,umarim dedigi gibi olur bu sorunu yaşayan hepimiz istedigimiz görüntüye kavusuruz🌺

Benim 1ay oldu bende de aynı kemer görüntüsü var doktorum oraya bastırarak masaj yapabileceğimi soyledi,merak etmemem gerektigini odem oldugunu ve gececegini soyledi,umarim dedigi gibi olur bu sorunu yaşayan hepimiz istedigimiz görüntüye kavusuruz🌺
Bendede aynı sorun oldu 20 gün önce oldum ve moralim çok bozuk

20gun cok erken uzmeyin kendinizi zamanla iyiye gidiyor gibi,ama ben o bastirma isini yapmiyorum kendi haline biraktim sanki bastirinca daha kotu oluyor gibi geldi😄

Bende de vardı benzer bir sey, 2.5 ay once ameliyat oldum.
Doktora kontrole gittigimde soyledim ve burnuma bir igne yapti, hyaluronik asit masit bi seyler varmis icinde. Sonra gunden gune kuculdu o kemer. Simdi elimle belli belirsiz hissediyorum. Igneyle cok alakali midir bilmiyorum ama belki size de cozum olur.

Bende de vardı benzer bir sey, 2.5 ay once ameliyat oldum.
Doktora kontrole gittigimde soyledim ve burnuma bir igne yapti, hyaluronik asit masit bi seyler varmis icinde. Sonra gunden gune kuculdu o kemer. Simdi elimle belli belirsiz hissediyorum. Igneyle cok alakali midir bilmiyorum ama belki size de cozum olur.
Dolgu yapmış sanırım. Hyaluronik asit dediyse

Dolgu yapmış sanırım. Hyaluronik asit dediyse
Dolgu mu diye sordum hayir dedi valla sjskshks. Yani burnumda başka bir farklılık görmediğim için sorun etmedim, bu dediğim küçülme de 2-3 haftada olmuş bir şey. İlerleyen günlerde hepten kaybolursa bu beni sadece mutlu eder 😁
Dolgu olsa böyle olur muydu? Bilmediğim için soruyorum.

Dolgu mu diye sordum hayir dedi valla sjskshks. Yani burnumda başka bir farklılık görmediğim için sorun etmedim, bu dediğim küçülme de 2-3 haftada olmuş bir şey. İlerleyen günlerde hepten kaybolursa bu beni sadece mutlu eder 😁
Dolgu olsa böyle olur muydu? Bilmediğim için soruyorum.
Bence çıkıntının hemen üstüne dolgu yapıldıysa küçülmüş hissedersiniz

Gecmedi ama sanki biraz azaldi,isin ilginci bandajlar ilk ciktiginda o kemer yoktu
Benimde bandajlar çıktıktan sonra fark ettim hafif kemer olusmus sonra bu arttı ama doktorun ameliyat sonrası çektiği fotoğrafa bakıom gayet güzel kavisli. Doktor bana çok erken sabret dedi bir ayım dolduktan sonra kontrole gidecm bu kemerin kalıcı kalmasından korkuom zaten özelikle kemer için ameliyat oldum ödemede benzemio sert kemik gibi çevremde ödemin de çok sert olduğunu söylüyorlar kimileri ameliyat sonrası bizdede oldu geçti dediler bilmiom benim pek ümidim yok geçeceğinden umarım daha kötü olmaz

Benimde bandajlar çıktıktan sonra fark ettim hafif kemer olusmus sonra bu arttı ama doktorun ameliyat sonrası çektiği fotoğrafa bakıom gayet güzel kavisli. Doktor bana çok erken sabret dedi bir ayım dolduktan sonra kontrole gidecm bu kemerin kalıcı kalmasından korkuom zaten özelikle kemer için ameliyat oldum ödemede benzemio sert kemik gibi çevremde ödemin de çok sert olduğunu söylüyorlar kimileri ameliyat sonrası bizdede oldu geçti dediler bilmiom benim pek ümidim yok geçeceğinden umarım daha kötü olmaz
Birebir ayni durum,benimde ameliyat fotom gayet guzel kavisli,ama suanki kemer odem gibi degil baya sert,insallah gecer ne diyim gecmezse fazlasiyla dogal bi burun olmus olcak

Birebir ayni durum,benimde ameliyat fotom gayet guzel kavisli,ama suanki kemer odem gibi degil baya sert,insallah gecer ne diyim gecmezse fazlasiyla dogal bi burun olmus olcak
İnşallah bizim de gececk çevremde bunu yaşayıp aylar sonra geçtğini söyledi 1 hafta sonra kontrole gidecm bunu doktorumla detaylı konusacam

Bende kontrole gidincw sorcam,burdan yaz olur mu canim doktorunun fikrini,buarada senin de burun ucun sert mi ucunda da odem var mi

X