• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti kabusu... revizyon?

dreamcatcher4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2025
32
8
1
30
Merhabalar, ben 4 ay önce ameliyat oldum. Burada çok güzel insanlar tanıdım, keşke başka vesileyle olsaydı diyorum hep.

Ameliyattan vazgeçmiştim ama nefes problemim artınca, zam gelmeden, şekli de düzelsin diye karar değiştirdim. Kaza sebepli burnumda çıkıntı ve eğrilik vardı. Yeni tekniklere hakimdir, pratiği çok, farklı burun tipleriyle de çalışmış ve olumsuz yorumu yok diye İstanbul Anadolu yakasında genç bir kbb uzmanını seçtim.

Sorunları kolayca halledeceğini, burnumun önden değişmeyeceğini söyledi. Burun kanatları bende çok geniş değil ve kesmeye gerek yok diye konuştuk. Defalarca burnumu kaldırmayın dedim.

Sorunlar çıktıkça tavırları değişti, kontrollere bile son dakika geldiler. Suçlu benim cilt tipim oldu. Parayı alana kadar derlerdi, doğruymuş.
Burnumda 2.haftadan beri sert bir çıkıntı var. Doktor törpüleyeceğini ya da kulak kıkırdağımı ezip boşlukları dolduracağını söyledi. Bilseydim şekline dokundurur muydum acaba?

Zaten kafasına göre şekil vermiş. Uç ve sırt ayrı parçalar gibi. Alttan ise sanki sertçe vurulup düzleştirilmiş. Delikler yamuk, kolumelladan deri fazlalığı çıkıyor. Nefesim de ameliyatsız haline döndü. Çoğu zaman aldığım nefes yetmiyor gibi. Fotoğraflara bakıyorum da hiç inmemiş burnum. Düşürür müsünüz diyorum, erkek burnu olur diyor.

Çok pişmanım... Ufak değişiklikler için girip sevdiğim özellikleri de kaybettim. Özellikle kanatları gördükçe midem bulanıyor, eski halini çok severdim. Kendimi, o rahatımı çok özlüyorum. Suratımın ortasında beton yığını var sanki. Bu yüzden görmesem bile aklım hep burnumda. O kadar rahatsız edici ki yüzümden koparıp atasım geliyor. Burnumu silemiyorum, cildimi temizleyemiyorum... Ağlamadan geçen günlerim sayılı. Hayatım bu şekilde sonlansın istemiyorum.

Şimdiden araştırmaya başladım. Yine ameliyat olacaksam eski haline benzesin istiyorum. Ancak revizyonda ünlü isimlerde fiyatlar uçmuş durumda. Ne yapacağımı şaşırdım. En azından sırt yükseltme ve uç düşürme işlemini iyi bir plastik cerrah da yapamaz mı?

İlkte olmayan burun sonra olmuyor daha da kötü hale gelmeyin ben hıc okumadım burda revizyon sonrası memnun olan

Resmen kendi halimi okumuş gibi oldum 2 ay oldu ve inme yok delikleri küçültmemiş kalkıklıkla beraber çok kötü bir görüntü var burun ucu ile üst taraf arasında ayrı gibi çukurluk var yani burun sırtını çok oymuş ve üst kısımda kemik çıktı berbat haldeyim nereden bulaştım bu işe diye hergün kahroluyorum, bende yorumları iyi diye Anadolu yakasında bir doktora gittim gitmez olaydım ve doktor o kadar uyanıkki asla hiçbir hatasını kabul etmiyor

Resmen kendi halimi okumuş gibi oldum 2 ay oldu ve inme yok delikleri küçültmemiş kalkıklıkla beraber çok kötü bir görüntü var burun ucu ile üst taraf arasında ayrı gibi çukurluk var yani burun sırtını çok oymuş ve üst kısımda kemik çıktı berbat haldeyim nereden bulaştım bu işe diye hergün kahroluyorum, bende yorumları iyi diye Anadolu yakasında bir doktora gittim gitmez olaydım ve doktor o kadar uyanıkki asla hiçbir hatasını kabul etmiyor

Gecmis olsun sizin doktorunuz kimdi 😔

Gercekten uzak durmak lazim bu burun estetiginden. Memnun olanlarin sayısı cok az. Keşke bende hiç ameliyat olmasaydım salak gibi hic bi sorunum yokken ameliyat oldum ve cok pişmanım eski dogal burnumu görüntümü o kadar özledimki :(

Ne olur ameliyat düşünenler çok araştırsın, yaparım diyene hemen güvenmesin aklındaki her şeyi sorsun. Bana bu süreci çocuk oyuncağı gibi anlattığı ve yapma dediğim şeyleri yaptığı için doktora çok kızgınım. O zaman heyecandan, panikten göremediğim şeyleri şimdi fark ediyorum ve çok aşağılanmış hissediyorum. Her gece mutlaka uykum bölünüyor. Kurtuldum dediğim çarpıntı problemim tekrar başladı. Gündelik işlerimi bile bitiremiyorum. Kendi burnumu geri alabilmek için her şeyi feda edebilecek haldeyim. Ameliyatsız herhangi bir burna bile razıyım. Bütün rahatım gitti yani kesinlikle değmezmiş

Fiyatlar zaten son hızda katlanıyor ama revizyonla daha da kaskatı hale gelirse? Böyle nasıl yaşanır? Gittim sağlam burnu 3 yerinden kessinler diye para verdim hala inanamıyorum olanlara. Hem de ne uğruna? Hayatımda yaşamadığım horlama problemini deneyimlemek için. Nefesim eski sorunlu haline döndü diye sevinçten ağlamak için. Öyle bir yazık ettim ki kendime...

Back
X