Rinoplasti için Plastik Cerrah mı KBB Uzmanı mı?

Plastik Cerrah mı KBB Uzmanı mı?

• Plastik Cerrah

OY: 8 40,0%
  • KBB Uzmanı

OY: 12 60,0%

• Ankete Katılan
    20
Bu doktora burnunu yaptıran iki kız kardeş tanıyorum. Eskiden aynı mahalledeydik. İkisinin de burnu çok güzeldi gerçekten. Revizyon için kendisi ile görüşüp fikir almak isterim ama ücretleri uçuk demişlerdi. İzmir'den Manisa'ya gitmek kolay mıdır bilemedim.
izmir manisa arasi mesafe yakin ozelden size kardesimin ameliyati ile ilgili bilgi verebilirim :))

kardesimde kendi ile birevir ayni burnu olan arkadasinin ameliyati sonrasi kesin karar verdi

ben burunlara baktim cok degisk burunlar var oldukca dogal gizuken burunlar cogunlukta

cok kaldirtmak isteyen kisilerin burunlari oldukca uapay duruyor

kardesim burun ucu kaldirildi ve hafif kemer torpulendi cok memnun karsidan bakinca burun delikleri de gozukmuyor suan 2 ay falan oldu hala odem olmasina ragmen suan bile guzel gozukuyor

izmir manisa arasi mesafe yakin ozelden size kardesimin ameliyati ile ilgili bilgi verebilirim :))

kardesimde kendi ile birevir ayni burnu olan arkadasinin ameliyati sonrasi kesin karar verdi

ben burunlara baktim cok degisk burunlar var oldukca dogal gizuken burunlar cogunlukta

cok kaldirtmak isteyen kisilerin burunlari oldukca uapay duruyor

kardesim burun ucu kaldirildi ve hafif kemer torpulendi cok memnun karsidan bakinca burun delikleri de gozukmuyor suan 2 ay falan oldu hala odem olmasina ragmen suan bile guzel gozukuyor
Ön görüntüden burun delikleri yarım görünebilir, bu hoş oluyor bence. Benim tipim kalkık burnu kabul eder bence. Çene ve alın yapım buna müsait. Ben iki kez aynı doktora ameliyat oldum ama kemerden sonrası kayıyor aşağıya. Size özelden gönderebilirim.
Kardeşiniz adına çok sevindim. Ahmet Bey ile İnstagram'dan mesajlaşmıştık geçen sene. Özel mesajla bilgi verebilirseniz sevinirim.