- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Ben de sizlerin tecrübelerinden aldığım cesaretle karar verdim. haziranın üçüncü haftasında ameliyat olucam Ankara'da ama doktor konusunda kararsızım. Nebil Bozdoğan, Zühtü Demir ve Ferruh Bingül arasında kaldım. tavsiyenize ihtiyacım var arkadaşlar.
arkdşlr mrhaba! Aranızda erken yaşta olupta burun amlytı olan ya da olmak isteyn var mı acaba? Ben 18im ve umarım önmzdeki yaz okulum bitince olcğm.
ilk yazan cümleye katilmiyorum arkadaslar .rinoplasti icin plastik cerraha basvurulmasi lazim ssözü.onlar daha iyi sekil cikarabilirler ama kbb cilerde gayet iyi yaparlar ki yaptilarda.ben 2 ay önce oldum özel hastanede süper bir burun yapti doktor her doktorun iyiside var kötüsüde kimse kimsede daha iyi yapamaz diye düsünüyorum bir plastik cerrahiin kötü yaptigi kbb ci süper yapabilir tama tersinede olabilir.ist anadolu yakasinda oturan varsa fotlarla gösterp önerebilirim doktorumu(oldugum hastanenin müdürü doktoru mu tavsiye ederken profösör bile ben onun ögrencisiyim diyomus okaar yani (doktorum docent bu arada)))
Meraba.. ben estetik olmayı düşünüyorum. doktor arastıtrıyorum şimdi:) onur erol hakkında bilgisi olan var mı? cok ünlü bi doktor tabiki ama belli de olmaz yani..ona estetik yaptırmış olan varsa bana ulassın lutfennn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?