• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti - Estetik Burun Ameliyatı

Burun estetiği olmayı düşünüyormusunuz ?

• Evet estetik açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 432 74,6%
  • Evet sağlık açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 121 20,9%
  • Hayır düşünmüyorum.

OY: 26 4,5%

• Ankete Katılan
    579
kızlar ben dün ameliyat olduuuuuummmm. morluklarım yok denecek kadar az sadece sağ gözümün orda var başka bi yerde yok ağrım yoookkkk... yalnız açık ameliyat oldum ben dikişlerim yanıyo bi tek o kadar çok çok az da kanamam var.. vallayi şimdilik herşey güzel ağızdan nefes almak dışında... :( hem çorba içip hem nefes almak bana zor geliyo.. bide uyurken ağzın kuruyo o kötü o kadar... salı tamponlar alınacak bakalım o zaman nolcak..

Secilyildiz, siz kime ameliyat olmustunuz?? suan memnunmusunuz?

selam arkadaşlar...ben ameliyat olalı yarın itibariyle 1 ay olacak.şuana kadar hiçbi sıkıntı çekmedm gayet rahatım burun yönünden ancak yeni yeni şişlikler inmeye başladı.burnumun sağ tarafında hiçbi sorun yok masaj yaparken falan ii.ancak sol tarafta şişlikler hala duruyor we masaj yaparken deri altında sanki sert bişiler war gibi geliyor.bu evreleri atlatmış arkadaşlardan yardım istiorum bu şişlikler zamanla inicek ve sert kısımlar dağılacakmı zamanla????

kızlar ben devlet hastanesinde ameliyat olacam nasipse ama inanılmaz derecede korkuyorum ameliat olayından nasıl yenebilirim bi tavsiyeniz var mı acaba

357saco, ben de ameliyat olucam yakinda. ben de bugune kadar inanilmaz korkuyodum. ameliyat ile ilgili goruntuleri filan izliyip dehsete dusuyordum. ama sonra kendi kendime salakmisin dedim! yanlis anlama bunu kendim icin boyle dusundum. kendim yapmayacagim ki ameliyati! orada ne olacagi tamamen doktorun stres yapmasi gereken bir is. sen hastaneye gidip yatip misil misil uyuyacaksin. uyandiginda doktor coktan evine gitmis aksam yemegini yiyiyor olacak. hepsi bu. arada ne oldugunu bilmeyeceksin. bilmene de gerek yok. bosyere dert etme. yeterki sonuc guzel olsun. doktorunu iyi sec.

slm arkadslar..ya bende ameliyat olmak istiyorum bi kac tane doktora muayene oldum bi tanesi ben yapmam dedi(açık ameliyat yapmamıs),bi digeri hastaneyi babam begenmedi yeni yapılmıs yetersiz dedi.baska bi tane prof.bulduk o da 6000gibi bi para istedi bu aralar o kadar odeyemeyız...devlet hastenelerıne hıc gıtmedım,ama bı gıdıp bakıcam...istanbuldan hangi hastane ve doktorları tavsiye edersiniz?ve ortalama fiyat ne kadar olur?ve tatilim 15 subatta bitiyor sizce ne kadar surede şişlikler iner?

Arkadaşlar ben 12 gün önce ameliyat oldum.Başlangıçta nefes alma sorunum için karar vermiştim bu ameliyata ama burnumdaki kemerin de gitmesine bahane olur diye düşündüm sonradan.Ve bir plastik cerrahla görüşüp ameliyatımı oldum...alçı çıkalı 4 gün oldu.Burnumun şişlikleri henüz inmemesine rağmen tam ortasındaki şişlik sanki hafif bir kemer var gibi görünüyor bu kalıcı olabilir mi?Ucundaki ve bitimindeki şişliği anlıyorum ama ortasındaki şiş kafamı karıştırdı.yardımcı olabilirseniz sevinirim

selam arkadaşlar...ben ameliyat olalı yarın itibariyle 1 ay olacak.şuana kadar hiçbi sıkıntı çekmedm gayet rahatım burun yönünden ancak yeni yeni şişlikler inmeye başladı.burnumun sağ tarafında hiçbi sorun yok masaj yaparken falan ii.ancak sol tarafta şişlikler hala duruyor we masaj yaparken deri altında sanki sert bişiler war gibi geliyor.bu evreleri atlatmış arkadaşlardan yardım istiorum bu şişlikler zamanla inicek ve sert kısımlar dağılacakmı zamanla????

İki taraf aynı anda inmeyebiliyo. O sertliklerde geçmeyebiliyo. Bende de var 3. ayım ve geçmedi ..

İki taraf aynı anda inmeyebiliyo. O sertliklerde geçmeyebiliyo. Bende de var 3. ayım ve geçmedi ..

ama o sertliklerin geçmemesi demek orantısız bi görüntü oluşması demek oluyor...eskisi kadar değil ama hala biraz war sertlikler zamanla geçer umarım herikimizdeki sorunda yaaa:1no2:

Emre Ilhana ameliyat oldum... ne sislik ne morluk ne sertlik hicbiri olmadi... ilk gunden beri koku aliyorum, yemek yiyorum...

Memlekette az da olsa iyi yetismis insanlar var... Diger doktorlar catlasin patlasin...

Kardeşim 2 ay önce ameliyat oldu.Hiç morluk olmadı ilk alçı çıktığında bile ameliyat olduğu belli olmuyordu.Doğal ve güzel bir burnu oldu.fiyatıda 3500tl civarında.ankarada gopta teli 437 07 37.

ama o sertliklerin geçmemesi demek orantısız bi görüntü oluşması demek oluyor...eskisi kadar değil ama hala biraz war sertlikler zamanla geçer umarım herikimizdeki sorunda yaaa:1no2:

6 gün sonra 5. ayıma giricem. tümseklerin bitanesi kayboldu. Biri hala elimle dokunduğumda hissediyorum sol tarafımda ama görüntüde hiçbi bozukluk yok canım hiç şişliğimde kalmadı artık.

arkadaşlar selam..
bende 14 gün önce estetik operasyon geçirdim burnumdannn.
şuan hala şiş olduğu için çok belli olmuyor ne olduğu=) bu görüntüsündende memnunum ancak ucu çok hafif sola doğru gibi bu zamanla geçecek diye düşünüyorum.
bunun dışında çok memnunummm paylaşmak istedimm :)

arkadaşlar selam..
bende 14 gün önce estetik operasyon geçirdim burnumdannn.
şuan hala şiş olduğu için çok belli olmuyor ne olduğu=) bu görüntüsündende memnunum ancak ucu çok hafif sola doğru gibi bu zamanla geçecek diye düşünüyorum.
bunun dışında çok memnunummm paylaşmak istedimm :)

cnm benimde ilk başta öyleydi..bitarafın daha şiş demekki inince düzeliyor merak etme:)güle güle kullan cnmmm benze güzel olmuştur:)

cnm benimde ilk başta öyleydi..bitarafın daha şiş demekki inince düzeliyor merak etme:)güle güle kullan cnmmm benze güzel olmuştur:)

inş dediğin gibi olur bi onu sorun yapıyorum onun dışında gayet yolunda herşey:)
çok teşekkürr ederimmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

Back