• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti - Estetik Burun Ameliyatı

Burun estetiği olmayı düşünüyormusunuz ?

• Evet estetik açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 432 74,6%
  • Evet sağlık açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 121 20,9%
  • Hayır düşünmüyorum.

OY: 26 4,5%

• Ankete Katılan
    579
sakin olma derim ben almanyada kaliom ve ben sene 2000 oldum türkiyede ve ondan sonra beyin hatlarim karisti depresyona girdim tavsiye etmem sadece dis görünümüne önem veriyolar ici ne olursa olsun diolar hic ben memnun kalmadim

sudenaz.. doktor ismi kötülemek bana pek doğru bir davranış gelmedi neyse.. sene 2010 :) onu hatırlatayım dedim ayrıca şu an türkiyede bir çok kbb ve estetikçimiz var burun estetiği olmuş biri olarak çok güzel işler başardığına inanıyorum tüm doktorların arada riskler kötü durumlar çıkıyor ortaya ama sonuç olarak tüm doktorları da zan altında bırakmayınız rica ediyorum sevgiler

kıslarrr sonunda emre ilhanda karar kıldım kısmetse 7 ocakda ameliyat olucam.Doktor çok ilgili ve insana güven veren biri...bende öyle bi izlenim bıraktı.Ama yinedeameliyatdan çok korkuyorum ve amaliyat sonrasından neyse çıktık bi yola artık darısı olmak isteyenlere :66::66::66:

emre ilhan süper bir seçim canım çok geçmiş olsun bence güven ve ben onun yaptığı burunlara bayılıyorum :) mutlu olacaksın merak etme

Ben burun estetiği olalı 6yıl oldu, benimde herkes gibi çok fazla kaygım vardı ama çok rahat ve ağrısız bi operasyon geçirdim. gerçi bu doktordan doktora değişebiliyomuş. ben çok şanslıydım bu konuda doktorumdan çok memnun kaldım, en önemlisi estetik yaptırdığımı kmsenin bilmesini istemememdi ki öylede oldu hiç kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. bu arada doktor ismi vermem mümkün mü bilmiyorum ama dr.erhan şafak'ı herkese gönül rahtlığı ile önerebilirim.

Meraba arkadaşlar bende ameliyat olmak için araştırma yapıyorum ama ameliyat sonrası tamponların çıkarılması çok zor oluyomuş?? Yorumlarınızı merak ettim?

bende amliyat olmaya karar verdım sonunda.ama korkuyorum şekli istegm gbı olmazsa die. birde bazı arkadaşlar sağlık problemıyle ılgılı gdıp hazır ameliyat olmuşken bırde kemıgı düzelttirdim gibi şeyler yazmış benımde nefes alma problemım var acaba bı sorun varsa sağlılkla ilgili kemiğide düzelttirsem ssk oduyormu bilen varmı umarım ödüyordur:D :1:

Meraba arkadaşlar bende ameliyat olmak için araştırma yapıyorum ama ameliyat sonrası tamponların çıkarılması çok zor oluyomuş?? Yorumlarınızı merak ettim?

canım tamponlar zaten silikon artık burunda kalma süreside en fazla 2 yada 3dür.tabi doktordan doktora değişir bende 2 gün kaldı ve cıkarılırken hiçbir acı cekmedim korkmana gerek yok cok basit bir işlem..

bende amliyat olmaya karar verdım sonunda.ama korkuyorum şekli istegm gbı olmazsa die. birde bazı arkadaşlar sağlık problemıyle ılgılı gdıp hazır ameliyat olmuşken bırde kemıgı düzelttirdim gibi şeyler yazmış benımde nefes alma problemım var acaba bı sorun varsa sağlılkla ilgili kemiğide düzelttirsem ssk oduyormu bilen varmı umarım ödüyordur:D :1:

canım ssk sadece deviasyon ameliyatını karşılıyor onu da kbb uzmanı yaparsa. estetik cerrahının yaptığı ameliyatı karşılamıyor her ne kadar sağlık için de olsa.

:21:teşekkür ederim cnm.peki bışey daha sorucam burun ameliyatı illa genel anestezı ıle mı oluyor ben genel anestezıden çok korkuyorum saçma belki ama ya ayılamazsam dıe:( bıde genel anestezıden sonra tik kalma riski dıe bişey duydum.lokal anestezı ile olma ımkanı yokmu

canım bu tamamen doktorun tekniği ile alakalı. bence genel anestezi daha uygun neden diye sorarsan bilincim yerindeyken o işlemlerin sadece ses bile olsa duymak istemem psikolojimi etkiler, hem hasta hem de doktorun rahat çalışabilmesi açısından ben genel anesteziden yanayım. tik konusunda bir bilgim yok açıkcası.

kızlar benim de orta taraf çok şiş özellikle de sol taraf. soldaki kemik çok çıkıntılı gibi ellediğimde barzi şekilde farkediliyor dıştanda sağa göre daha şiş bir görüntüye sahip. Sağ orantılı şekilde şiş ama soldaki çıkıntı çok fazla :((( dr.um zamanla geçecek bekle diyor ama korkuyorum. bu durumda olupta düzelen var mı?

:21:teşekkür ederim cnm.peki bışey daha sorucam burun ameliyatı illa genel anestezı ıle mı oluyor ben genel anestezıden çok korkuyorum saçma belki ama ya ayılamazsam dıe:( bıde genel anestezıden sonra tik kalma riski dıe bişey duydum.lokal anestezı ile olma ımkanı yokmu

Kardeşim ağır bir ameliyat geçirmişti burnunda tik oldu. 1 sene sonra geçti.

kızlar benim de orta taraf çok şiş özellikle de sol taraf. soldaki kemik çok çıkıntılı gibi ellediğimde barzi şekilde farkediliyor dıştanda sağa göre daha şiş bir görüntüye sahip. Sağ orantılı şekilde şiş ama soldaki çıkıntı çok fazla :((( dr.um zamanla geçecek bekle diyor ama korkuyorum. bu durumda olupta düzelen var mı?

canım şişliklerde bazen orantısızlıklar olabiliyor ama zamanla geçiyor merak etme, eğer doktorun masaj verdiyse uygula çünkü şişlerin inmesinde şeklin oturmasında büyük payı var.

Bu ıkı ınsan var yaa doktor degıl sanatçı, melek... Allahım herkese bu doktorlardan tedavı gorme sansı versın.
Burun estetıgı denınce baska ıkı doktor tanımam ankarada .. Benım ve aılemın hayatını degıstırdıler..

Doç.dr. Metın yılmaz gazı unıversıtesınde
doç. Dr. Timur akçam gata da

herkese onerıyorum

merhaba kizlar :3: bende burun ameliyati olmayi düsünüyorum , daha dogrusu kücüklügümde burnum kirilmisti artik ameliyat olmanin vakti geldi
ama cesaret edemiyorum ya cok korkuyorum :17: siz nasil yendiniz bu korkunuzu

Arkadaşlar yıllar önce burun estetiği olan arkadaşlara birşey sormak istiyorum.Acaba ameliyattan ne kadar sonra artık burnumuzu korumak için aşırı çaba harcamıyacağız.Yada yatakta ne zaman sonra burunda eğilme çökme yamulma korkusu olmadan yüz üstü yatabileceğiz.Yani kısacası şimdiki gibi burnumuza korkusuzca dokunabileceğiz.Bunlar kaç ay yada yıldan sonra olur.Ameliyat olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim......

Back