• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti - Estetik Burun Ameliyatı

Burun estetiği olmayı düşünüyormusunuz ?

• Evet estetik açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 432 74,6%
  • Evet sağlık açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 121 20,9%
  • Hayır düşünmüyorum.

OY: 26 4,5%

• Ankete Katılan
    579
Ben de sizlerin tecrübelerinden aldığım cesaretle karar verdim. haziranın üçüncü haftasında ameliyat olucam Ankara'da ama doktor konusunda kararsızım. Nebil Bozdoğan, Zühtü Demir ve Ferruh Bingül arasında kaldım. tavsiyenize ihtiyacım var arkadaşlar.

arkadaşım ben saydığın tüm doktorlara mail attım ve nebil bey hariç hiçbirinden cevap gelmedi,ve diğerleri yaklaşık 200 tl falan görüşme parası alıyorlar,nebil bey ücretsiz ilgileniyor,ben 3 gün önce ameliyat oldum,benim ameliyat çok zor geçti,burnumda 3 kırık ve eğrilik vardı,4 bucuk 5 saate yakın sürdü ameliyat,keske hiç olmasaydım diyorum ama doktorla ilgili bir şüphem yok,nebil bey çok samimi ve ilgili gerçekten,ameliyattan sonra beni eve bıraktı,yolda ilaç yiyecek içecek ne gerekiosa adam hemen inip kendi aldı,sürekli beni cepten arayıp durumumu soruyor,yani bi ameliyat edip ortada bırakmıyor seni,ayrıca fiyat konusundada diğerlerine göre iyi,ben nebil bozdoğanı tavsiye ederim illada olacam dersen ,ama bence iyi düşün gerçekten o kadar çileye değecekmi,dışardan göründüğü gibi kolay bir ameliyat deil çünkü...:sinifsinif:

Merhaba arkadaşlar , ben uzun bir araştırma sonucunda kadınlar kulübününde büyük katkısıyla burun ameliyatı için dr.emre ilhanla ilk görüşmeye gittim ve 12 temmuzda ameliyat olucamalkisalkisalkis..Burdaki arkadaşların çoğu emre beye olmuşlar ve hiçbir kötü yorum görmedim şimdiye kadar.İnşallah bende olan arkadaşlar gibi mutlu bir sekilde sonuca ulaşırım..

Prof.Dr.Ali Gürlek'i şiddetle tavsiye ediyorum. Benim kulaklam kepçeydi ameliyat oldum. Mükemmel sonuçlar alıyorsunuzkaydirigubbakcemile2

Burun ameliyatımı da onda olmayı düşünüyorum.Çünkü bir tanıdığımın burnunu yapmış hem doğal hem kusursuzkaydirigubbakcemile2

Kızlar, ben de bi delilik yaptım burun estetiği yaptıracağım. 5 saattir bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum. Gündüz 10 gibi olacağım. Hastane çok yakın akşam eve gelip yatsam olmaz mı? Ben kendi yatağımdan başka bir yerde yatamam ya. Refakatçiye filan gerek var mı? Ağustosun 4'ünde olacağım. Bana bilgi verin lütfen. Hem çok korkuyorum hem de güzel bir burunun hayaliyle çok istiyorum.

arkdşlr mrhaba! Aranızda erken yaşta olupta burun amlytı olan ya da olmak isteyn var mı acaba? Ben 18im ve umarım önmzdeki yaz okulum bitince olcğm.

arkdşlr mrhaba! Aranızda erken yaşta olupta burun amlytı olan ya da olmak isteyn var mı acaba? Ben 18im ve umarım önmzdeki yaz okulum bitince olcğm.

canim ben 18 yasindayim ve 2 ay oldu ameliyat olali.nefes problemi ve estetik oldum .sorunu tam anlamadim ama eger agrilar bakimindan soruyosan bence kimseye danisma cünkü herkesin bünyesi farklidir benim accimaz ama senin felaket agrilarin olabilir.iyilesme hizinda ayni sekilde.sorulari varsa sorabilirimturkbayragi

ilk yazan cümleye katilmiyorum arkadaslar .rinoplasti icin plastik cerraha basvurulmasi lazim ssözü.onlar daha iyi sekil cikarabilirler ama kbb cilerde gayet iyi yaparlar ki yaptilarda.ben 2 ay önce oldum özel hastanede süper bir burun yapti doktor her doktorun iyiside var kötüsüde kimse kimsede daha iyi yapamaz diye düsünüyorum bir plastik cerrahiin kötü yaptigi kbb ci süper yapabilir tama tersinede olabilir.ist anadolu yakasinda oturan varsa fotlarla gösterp önerebilirim doktorumu:D(oldugum hastanenin müdürü doktoru mu tavsiye ederken profösör bile ben onun ögrencisiyim diyomus okaar yani:D(doktorum docent bu arada)))

kızlar burun ucu estetiği oldum 7 gün oldu gülüşüm çok tuhaf gülünce geriliyrm dudagım yanaklarım çoooook tuhaf oluyo gülmek istemiyorum hiç dikişlerde dün alındı ya budurum geçicimi sizde yaşadınızmı bu sorunu

sen kendin diyosun dikisler dün alindi diye dikisler varken mi güldün?ozaman tabi öyle olur bende alci ve dikisler varken ne güldüm ne baska bisi yaptim nolur nolmaz diye dikisler bakarsin acilir .1 hafta öyle gecer sonra alisrsin

Yok ya benım alcı dıkısler tamponlar hepsı ! Hafta sonra alındı hepsını cıkarırlarken ayrı zorlandım sonra alındıktan sonra aynı gün benım basım cok agrıdı beynım delınmıs gıbı ama ertesı gün hıc bısıyı kalmadı hatta aynı gün

ilk yazan cümleye katilmiyorum arkadaslar .rinoplasti icin plastik cerraha basvurulmasi lazim ssözü.onlar daha iyi sekil cikarabilirler ama kbb cilerde gayet iyi yaparlar ki yaptilarda.ben 2 ay önce oldum özel hastanede süper bir burun yapti doktor her doktorun iyiside var kötüsüde kimse kimsede daha iyi yapamaz diye düsünüyorum bir plastik cerrahiin kötü yaptigi kbb ci süper yapabilir tama tersinede olabilir.ist anadolu yakasinda oturan varsa fotlarla gösterp önerebilirim doktorumu:D(oldugum hastanenin müdürü doktoru mu tavsiye ederken profösör bile ben onun ögrencisiyim diyomus okaar yani:D(doktorum docent bu arada)))

canım ben görebilir miyim fotoları..
bende uzun süredir doktor arıyorum

arkadaşlar başlığını da açtım ama, konya'da burun estetiği olan var mı?
özellikle nefes alma problemiyle beraber, bu sorun için ameliyat olan var mı?
hakan çepni hakkında bilgisi olan, ameliyat olan veya bi tanıdıgı ameliyat olmuş olan falan varsa, bilgi aktarırsanız sevinirim.

burun törpületme diye bisi var mı arkadaslar ? yani benm burnum onden falan gayet güzel bir sorunumda yok saglıksal sadece hafif bir kemigi var.onu düzlestirmek istiyorum törpületme diye bisi var mı?

arkadaşlar mrhblrr,,bende ameliyat olmak istiyorum burnum yüzüme göre büyük,antalyaada ameliyat olan varsa veya duyanlar varsa dr. ismi önerirsenz sevinirim,fiyat hakkındada yazarsanız süper olur şimdiden tşklr hrkse... ameliyat olanlara da geçmiş lsun

Kızlarrr ben ameliyat oldum 04 kasımda.. alçım falan açıldı doktorum bandaj yapıstırmadı.. her neyse..
Ben Erzurumda yasıyorum burası yazın da kısın da her daim cok guneşli.. hele bi de kışın güneş kardan yansıyacak yuzume.. şapka falan kâr etmicek anlayacagınız.. bana cidden işe yarayan koruyan bi güneş kremi önerebilirmisiniz?

Meraba.. ben estetik olmayı düşünüyorum. doktor arastıtrıyorum şimdi:) onur erol hakkında bilgisi olan var mı? cok ünlü bi doktor tabiki ama belli de olmaz yani..ona estetik yaptırmış olan varsa bana ulassın lutfennn:)

Hic olmanizi önermiyorum ben türkiyede oldum feyzi yavas diye doktor cok güzel ypiolar ama ic kismi na hic önem vermiolar ondan sonra beyin hatlarim karisti tavsiye etmyorum sakin derim..

Back