- Konu Sahibi EstetikEditor
Ben de sizlerin tecrübelerinden aldığım cesaretle karar verdim. haziranın üçüncü haftasında ameliyat olucam Ankara'da ama doktor konusunda kararsızım. Nebil Bozdoğan, Zühtü Demir ve Ferruh Bingül arasında kaldım. tavsiyenize ihtiyacım var arkadaşlar.
arkadaşım ben saydığın tüm doktorlara mail attım ve nebil bey hariç hiçbirinden cevap gelmedi,ve diğerleri yaklaşık 200 tl falan görüşme parası alıyorlar,nebil bey ücretsiz ilgileniyor,ben 3 gün önce ameliyat oldum,benim ameliyat çok zor geçti,burnumda 3 kırık ve eğrilik vardı,4 bucuk 5 saate yakın sürdü ameliyat,keske hiç olmasaydım diyorum ama doktorla ilgili bir şüphem yok,nebil bey çok samimi ve ilgili gerçekten,ameliyattan sonra beni eve bıraktı,yolda ilaç yiyecek içecek ne gerekiosa adam hemen inip kendi aldı,sürekli beni cepten arayıp durumumu soruyor,yani bi ameliyat edip ortada bırakmıyor seni,ayrıca fiyat konusundada diğerlerine göre iyi,ben nebil bozdoğanı tavsiye ederim illada olacam dersen ,ama bence iyi düşün gerçekten o kadar çileye değecekmi,dışardan göründüğü gibi kolay bir ameliyat deil çünkü...:sinifsinif: