Rinoplasti - Estetik Burun Ameliyatı

Burun estetiği olmayı düşünüyormusunuz ?

• Evet estetik açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 432 74,6%
  • Evet sağlık açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 121 20,9%
  • Hayır düşünmüyorum.

OY: 26 4,5%

• Ankete Katılan
    579
Merhabalar,
Nuri Soysal hakkında fikri olan var mı arkadaşlar? çok yakın bir arkadaşım ameliyat oldu ve çok güzel oldu burnu. Çok doğal, ama sizlerin de fikrini almak isterim. teşekkürler

arkadaşlar ne kadar zaman sonra günlük hayatımıza rahat bir şekilde döneribiliriz acaba? hazır tatildeyim yaptırayım diyorum ama iyileşme süresi de önemli

mrb kızlar google da burun estetiği ile araştırma yaparken keşvettim bu güzel siteyi yorumlarıda baştan sona okudum
ve ilk sorum bi arkadaş k.b.b. ye olduğunu yazmış
bi arkadaşta herhangi bi sosyal güvenceyle(ssk,bağkur vs.) alakalı yazmış bunlar karşılıyomu ki?
farkı ne ? bilgim olmadığı için bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim

ya ben 2 defa estetik ameliyetı oldum ama istediğim olmadı yasemin ergene yada willa holland gibi burun istiyorum ama olmuyo yanlış doktoru seçtiğimden mi anlamıyorum

Burnunuzda deviasyon kırık vs varsa sigorta çok küçük bir kısmını karşılar, ama estetiği karşılamaz.

ya ben 2 defa estetik ameliyetı oldum ama istediğim olmadı yasemin ergene yada willa holland gibi burun istiyorum ama olmuyo yanlış doktoru seçtiğimden mi anlamıyorum

Canım bence senin yüzüne en uygunu olan bi tasarım daha güzel olur. Başkalarında beğendiğin burunlar güzel durmaz belki yüzünde fisfisfisfisfisfisfisfisfis

cok cesursunuz arkadaslar,
ben ya kötü olursa diye düsünüp kolay kolay yaptıramambilmiyorumkismile

arkadaslar bende burun ameliyati olicam her aklima takilani deneyimli arkadaslara danismak istiyorum :)
arkadaslar bazi formlarda ameliyattan sorna yuzumde sivilcelenme oldu diyen arkaadslar hatta daha once cilt bakimi isteyen doktorlari okudum sizdede boyle bir durum oldumu ? birde ben yurtdisindan ameliyata gelicem 7 gun yeterli dediler ameliyattan sonra bir gun hastanede kalmam yeterliymis diger gunler disari cikabilirmiyim yataktami kalicam birde ameliyat oldum burnum dustu revizyon diyen arakadasla rokudum yani iki kere bicak altina yatmak cok zor insallah kismenin basina gelmez neden arkadaslar bunlar bana deneyimlerinizle yardimci olurmusunuz cok tesekkurler arkadaslar.

canım 10 gün alçı, 3-4 gün de bandaj durdu yüzümde bu kadar kapalı kalınca, temizlenmeyince sıcakta oralar siyah nokta oldu hep, ama benim zaten böyle bir sorunum önceden de vardı, ben günde iki kez jelle yıkayıp toniklerdim yüzümü, şimdi yine temizleyip siliyorum, sıkamıyorum tabi ama zamanla azalır geçer bu çok önemli bir sorun değil bence. ameliyat sonrası dışarı çıkarsın ama dinlenmen daha iyi olur, sıcakta ödemlerin biraz artabilir.

Ben de sizlerin tecrübelerinden aldığım cesaretle karar verdim. haziranın üçüncü haftasında ameliyat olucam Ankara'da ama doktor konusunda kararsızım. Nebil Bozdoğan, Zühtü Demir ve Ferruh Bingül arasında kaldım. tavsiyenize ihtiyacım var arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…