- Konu Sahibi EstetikEditor
-
rica ederim cnm bnmmm:)hiç sorun yapma düzeliyorrrrbenimde öyleydi şimdii düzgünnn:)
mrb kızlar google da burun estetiği ile araştırma yaparken keşvettim bu güzel siteyi yorumlarıda baştan sona okudum
ve ilk sorum bi arkadaş k.b.b. ye olduğunu yazmış
bi arkadaşta herhangi bi sosyal güvenceyle(ssk,bağkur vs.) alakalı yazmış bunlar karşılıyomu ki?
farkı ne ? bilgim olmadığı için bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
ya ben 2 defa estetik ameliyetı oldum ama istediğim olmadı yasemin ergene yada willa holland gibi burun istiyorum ama olmuyo yanlış doktoru seçtiğimden mi anlamıyorum
burun estetıgıı oldum
arkadaşlar ben ibrahim oskui yı önerebılırım ben 1 ay önce oldum ve burnum çok dogal hemde çok guzel
arkadaşlar ben ibrahim oskui yı önerebılırım ben 1 ay önce oldum ve burnum çok dogal hemde çok guzel
arkadaslar bende burun ameliyati olicam her aklima takilani deneyimli arkadaslara danismak istiyorum :)
arkadaslar bazi formlarda ameliyattan sorna yuzumde sivilcelenme oldu diyen arkaadslar hatta daha once cilt bakimi isteyen doktorlari okudum sizdede boyle bir durum oldumu ? birde ben yurtdisindan ameliyata gelicem 7 gun yeterli dediler ameliyattan sonra bir gun hastanede kalmam yeterliymis diger gunler disari cikabilirmiyim yataktami kalicam birde ameliyat oldum burnum dustu revizyon diyen arakadasla rokudum yani iki kere bicak altina yatmak cok zor insallah kismenin basina gelmez neden arkadaslar bunlar bana deneyimlerinizle yardimci olurmusunuz cok tesekkurler arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?