- Konu Sahibi EstetikEditor
-
merhaba hangi şehirde bir doktor arıyorsunuz? size Ankara'da, özellikle rinoplasti konusunda oldukça tecrübeli bir profesör önerisinde bulunabilirim.
Meraba arkadaşlar bende ameliyat olmak için araştırma yapıyorum ama ameliyat sonrası tamponların çıkarılması çok zor oluyomuş?? Yorumlarınızı merak ettim?
bende amliyat olmaya karar verdım sonunda.ama korkuyorum şekli istegm gbı olmazsa die. birde bazı arkadaşlar sağlık problemıyle ılgılı gdıp hazır ameliyat olmuşken bırde kemıgı düzelttirdim gibi şeyler yazmış benımde nefes alma problemım var acaba bı sorun varsa sağlılkla ilgili kemiğide düzelttirsem ssk oduyormu bilen varmı umarım ödüyordur
teşekkür ederim cnm.peki bışey daha sorucam burun ameliyatı illa genel anestezı ıle mı oluyor ben genel anestezıden çok korkuyorum saçma belki ama ya ayılamazsam dıe bıde genel anestezıden sonra tik kalma riski dıe bişey duydum.lokal anestezı ile olma ımkanı yokmu
kızlar benim de orta taraf çok şiş özellikle de sol taraf. soldaki kemik çok çıkıntılı gibi ellediğimde barzi şekilde farkediliyor dıştanda sağa göre daha şiş bir görüntüye sahip. Sağ orantılı şekilde şiş ama soldaki çıkıntı çok fazla(( dr.um zamanla geçecek bekle diyor ama korkuyorum. bu durumda olupta düzelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?