- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
Evet, sanirim yaptığı burunlar da barış çakırın yaptığı burunlara benziyor, sizin aklınıza en çok yatan erhan bey oldu anladığım kadariylaerhan bey de katılıyor onlarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, sanirim yaptığı burunlar da barış çakırın yaptığı burunlara benziyor, sizin aklınıza en çok yatan erhan bey oldu anladığım kadariylaerhan bey de katılıyor onlarla
Merhabalar evet şuan için çok memnunumSonuç nasil oldu? Memnun musunuz?
yattı ama tam olarak ıcıme sındı dıyemem, mesut kaya ya baktınız mı hıcEvet, sanirim yaptığı burunlar da barış çakırın yaptığı burunlara benziyor, sizin aklınıza en çok yatan erhan bey oldu anladığım kadariyla
Hayır ismini ilk kez sizden duydum. Bir bakayım paylaşımlarına, hangi şehirde kendisi?yattı ama tam olarak ıcıme sındı dıyemem, mesut kaya ya baktınız mı hıc
Tesekkur ediyorum cevabınız için, sonucun güzel olması harika, ben de kendisiyle bir kez gorusmeyi düşünüyorum, umarım sonucundan memnun olacağım bir operasyon geciririmMerhabalar evet şuan için çok memnunum
Baktım şimdi instagramdan Mesut beyin yaptığı burunlara, cok beğendim açıkçası. İçlerinden birinde bile keske şurası farklı olsaydı dediğim olmadı. Ama Ankara'daymış. Ben pazartesi whatsaptan fotoğraf atıp fiyat isteyecegim, fazla takipçisi yok, belki fiyat ucuk değildir. Siz kendisine muayene oldunuz mu?yattı ama tam olarak ıcıme sındı dıyemem, mesut kaya ya baktınız mı hıc
Rica ederim ne demek sormak istedikleriniz olursa özelden cevaplarım, revizyon mu olacaksınız ilk ameliyat mı hatta Erkan hocanın şuan reels paylaşımların da 7. Burun bana ait 3 Aralık da paylaştığıTesekkur ediyorum cevabınız için, sonucun güzel olması harika, ben de kendisiyle bir kez gorusmeyi düşünüyorum, umarım sonucundan memnun olacağım bir operasyon geciririm
Rica ederim ne demek sormak istedikleriniz olursa özelden cevaplarım, revizyon mu olacaksınız ilk ameliyat mı hatta Erkan hocanın şuan reels paylaşımların da 7. Burun bana ait 3 Aralık da paylaştığı ☺
Baktım şimdi instagramdan, cok güzel, doğal olmuş burnunuz, cok zarif duruyor, ben de böyle olmasını istiyorum, aşırı küçük ve cok kavisli olmamalı, uzun bir yüzüm var çünkü :) . Sizin için ince derili mi kalın derili mi demişti acaba, ben hiç anlamıyorum şu deri muhabbetindenRica ederim ne demek sormak istedikleriniz olursa özelden cevaplarım, revizyon mu olacaksınız ilk ameliyat mı hatta Erkan hocanın şuan reels paylaşımların da 7. Burun bana ait 3 Aralık da paylaştığı
Çok teşekkür ederim bende aşırı kavis istemedim çünkü fazla törpülenince uzun vadede çökme muhabbeti oluyor diye okudum korktum çok az istedim o yüzden benim derim orta kalınlıktaymış ne ince ne kalın, ve bence doğru doktor diye bir şey yok maalesef ki her doktorun kötü sonuçları olan ameliyatları oluyor ama tabii ki tercihinizi tecrübeden yana kullanın araştırın içinize sinsin tamamen şans işi ben ona inanıyorum artıkBaktım şimdi instagramdan, cok güzel, doğal olmuş burnunuz, cok zarif duruyor, ben de böyle olmasını istiyorum, aşırı küçük ve cok kavisli olmamalı, uzun bir yüzüm var çünkü :) . Sizin için ince derili mi kalın derili mi demişti acaba, ben hiç anlamıyorum şu deri muhabbetinden
Evet ben de öyle düşünüyorum cidden. Aslında çok beğendiğim bir doktor var, ameliyat ettiği kalın ciltli birini tanıyorum 10 yıl oldu, burnu ilk gun nasilsa hala öyle. Ama fiyatı 9500 euro ben de bu yüzden Ahmet İslam'a yönelmiştim ama hakkında hiç kötü yorum görmemek beni şüpheye düşürdü, yani herkes mi memnun diye sorguluyorum, bir de mesela bu hafta hep ameliyathanede story atti fakat mesela erhan beyin sizin fotoğrafınızı paylaştığı gibi bir paylaşımı en son 2 Aralıkta yapmış. Düşünüyorum acaba 2 Aralıktan sonra yaptığı ameliyatlarda sonucu beğenmedi de mi yuklemiyor fotoğrafları. Dediginiz gibi tamamıyla sans, bir de derinin çok kalın olmaması bir avantaj, insallah bana da ince derili derler. Sizinki gibi bir burun olsa benim için tam olacak, Erhan beyin ücreti neydi acaba? Özelden mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için O da euro ile mi çalışıyor?Çok teşekkür ederim bende aşırı kavis istemedim çünkü fazla törpülenince uzun vadede çökme muhabbeti oluyor diye okudum korktum çok az istedim o yüzden benim derim orta kalınlıktaymış ne ince ne kalın, ve bence doğru doktor diye bir şey yok maalesef ki her doktorun kötü sonuçları olan ameliyatları oluyor ama tabii ki tercihinizi tecrübeden yana kullanın araştırın içinize sinsin tamamen şans işi ben ona inanıyorum artık
Evet doğru söylüyorsunuz. Bu da beni korkutuyor. Çevremde ameliyat olmuş ve uzun süredir gözlemleyebileceğim biri de yok ne yazık ki, ailedeki herkesin burnu güzel, ben hariç Eda Horozu ilk kez sizden duydum. 35.000 tl ismi fazla duyulmamis biri için fazla bence. İnanın duyduğum ameliyat ücretleri karşısında ben de şok oluyorum. Şuan en ucuz 45.000 tl ücret alabildim beğendiğim doktorlar arasından. Oysa daha bu yıl Nisan ayında revizyon ameliyatları 30 35.000 tl idi. Kimbilir Ocakta fiyatlar nereye varacak Siz Ankara'da mı olmayı düşünüyorsunuz?Şöyle bir durum var, hiçbir doktor başarısız ameliyatlarını paylaşmıyor. Sayfalarına bakınca hepsi güzel. Ama tabii ki yaptığı burun tarzlarına göre size hitap edenler olabilir.
Ben Eda Horoz'un yaptığı burunları beğeniyorum ama fiyatı bana fazla geldi. Direkt 35 bin lira istedi. Ankara'da kendisi.
Ben özelden yazdım size geldi miEvet ben de öyle düşünüyorum cidden. Aslında çok beğendiğim bir doktor var, ameliyat ettiği kalın ciltli birini tanıyorum 10 yıl oldu, burnu ilk gun nasilsa hala öyle. Ama fiyatı 9500 euro ben de bu yüzden Ahmet İslam'a yönelmiştim ama hakkında hiç kötü yorum görmemek beni şüpheye düşürdü, yani herkes mi memnun diye sorguluyorum, bir de mesela bu hafta hep ameliyathanede story atti fakat mesela erhan beyin sizin fotoğrafınızı paylaştığı gibi bir paylaşımı en son 2 Aralıkta yapmış. Düşünüyorum acaba 2 Aralıktan sonra yaptığı ameliyatlarda sonucu beğenmedi de mi yuklemiyor fotoğrafları. Dediginiz gibi tamamıyla sans, bir de derinin çok kalın olmaması bir avantaj, insallah bana da ince derili derler. Sizinki gibi bir burun olsa benim için tam olacak, Erhan beyin ücreti neydi acaba? Özelden mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için O da euro ile mi çalışıyor?
Şöyle, eşim ameliyat olacak. Onun için araştırıyoruz. İkametimiz de Ankara, o yüzden Ankara'da olacak. Dediğiniz gibi hah bu iyi dediğiniz doktor 35-40 bin lira istiyor. 50 hatta 60 binli rakamlar da duydum. Bir alt segmentler de en az 20.000 lira. Eda Horoz genç bir hekim ve birkaç yıldır Ankarada. Bu yüzden de fiyatının uygun olabileceğini düşünüp onun muayenehanesini aradım ve 35.000 TL cevabını aldım. :) Fazla geldi açıkçası. Yaptığı burunlar tam eşime hitap ediyor ama dediğim gibi pahalı.Evet doğru söylüyorsunuz. Bu da beni korkutuyor. Çevremde ameliyat olmuş ve uzun süredir gözlemleyebileceğim biri de yok ne yazık ki, ailedeki herkesin burnu güzel, ben hariç Eda Horozu ilk kez sizden duydum. 35.000 tl ismi fazla duyulmamis biri için fazla bence. İnanın duyduğum ameliyat ücretleri karşısında ben de şok oluyorum. Şuan en ucuz 45.000 tl ücret alabildim beğendiğim doktorlar arasından. Oysa daha bu yıl Nisan ayında revizyon ameliyatları 30 35.000 tl idi. Kimbilir Ocakta fiyatlar nereye varacak Siz Ankara'da mı olmayı düşünüyorsunuz?
Bence de pahalıymış. Ben Ankara'da Tural Fatullayev'i çok beğeniyorum, kendim Ankara'ya çok uzak bir yerde yaşadığım için muayeneye gitme imkanım yok, sekreterinden rica ettim whatsap üzerinden fotoğraf attım, tahmini fiyatı öğrenmek için, 60.000 tl dedi, zaten 55.000 tl'den başlıyormuş, instagramda gördüğüm kadarıyla çok zor burunları guzel şekillendiriyor, kendisine ameliyat olanlar da hep fotoğraflarına yorum yapıp memnuniyetlerini söylüyorlar, revizyonlarıyla ünlü bir doktor ama bu fiyatlar ne olacak böyle aklım almıyor. Ben şimdiye kadar revizyon ameliyatı da yapan doktorlar arasından en uygun fiyatı Ahmet İslam'dan aldım 45.000 tl, ama şuan ona da tam yetmiyor butcem, Ocak sonrası inşallah zam yapmazsa şubat gibi ona olmayı düşünüyorum, daha uygun fiyat veren bir doktor yok yurtdışından gelenler fiyatları bu noktaya getirdiŞöyle, eşim ameliyat olacak. Onun için araştırıyoruz. İkametimiz de Ankara, o yüzden Ankara'da olacak. Dediğiniz gibi hah bu iyi dediğiniz doktor 35-40 bin lira istiyor. 50 hatta 60 binli rakamlar da duydum. Bir alt segmentler de en az 20.000 lira. Eda Horoz genç bir hekim ve birkaç yıldır Ankarada. Bu yüzden de fiyatının uygun olabileceğini düşünüp onun muayenehanesini aradım ve 35.000 TL cevabını aldım. :) Fazla geldi açıkçası. Yaptığı burunlar tam eşime hitap ediyor ama dediğim gibi pahalı.
Benim için şehir önemli değil gidip gelcem yeter ki sonuç güzel olsun görüşmeye gidicem burdan anlatırım tecrübelerimi ama size tavsiyem burda benden sonra konusup tartıstıgınız o doktorların tural bey hariç hiçbirisi iyi doktorlar değil kötü yorumlar okudum veya bizzat iyi olmayan sonuçlar tavırlar gördüm diyeyim. Ama bu benim fikrim öngörümdür görünce yazmadan edemedim çünkü bu işin dönüşü yok kendim üzülmek hiç istemem siz de üzülün istemem. Kendimi sizin yerinize koyarak yazdım. Lütfen ıncığına cıncığına kadar bakın doktorun.Baktım şimdi instagramdan Mesut beyin yaptığı burunlara, cok beğendim açıkçası. İçlerinden birinde bile keske şurası farklı olsaydı dediğim olmadı. Ama Ankara'daymış. Ben pazartesi whatsaptan fotoğraf atıp fiyat isteyecegim, fazla takipçisi yok, belki fiyat ucuk değildir. Siz kendisine muayene oldunuz mu?
Evet çok haklısın, ben de ilk seferde en iyi sonucu almak istediğim için bu kadar araştırıyorum. Iste benim Trakya bölgesinden Ankaraya gitmem cook zor olduğu için Tural beyi elemek zorunda kaldım, bir tek Ahmet İslam kaldı şuan, konum ve fiyat olarak yakın olan ama kendisine ameliyat olup uzun donem sonucunu konuştuğum biri olmazsa ona da ameliyat olamam gibi geliyor. Benin Tural beyin sekreteriyle görüşebildim sadece, whatsaptan fotoğraf üzerinden fiyat verdi. Sizin muayene sonraki yorumunuzu merakla takip ediyor olacağım. Aynı süreçten geçiyoruz, siz de benim gibi çok arastırıyorsunuz:) umarım istediğiniz sonucu elde edersiniz ❤❤Benim için şehir önemli değil gidip gelcem yeter ki sonuç güzel olsun görüşmeye gidicem burdan anlatırım tecrübelerimi ama size tavsiyem burda benden sonra konusup tartıstıgınız o doktorların tural bey hariç hiçbirisi iyi doktorlar değil kötü yorumlar okudum veya bizzat iyi olmayan sonuçlar tavırlar gördüm diyeyim. Ama bu benim fikrim öngörümdür görünce yazmadan edemedim çünkü bu işin dönüşü yok kendim üzülmek hiç istemem siz de üzülün istemem. Kendimi sizin yerinize koyarak yazdım. Lütfen ıncığına cıncığına kadar bakın doktorun.
Bence yazdığınız yorum çok rahatsız edici, doktorlar iyi değil demek nedir yahu bu nasıl bir konuşma şekli ? Ben kötü sonuç almayan bi hastası olan doktor hiç rastlamadım benim ilk doktorum da mükemmel yorumları vardı bir tane kötü yorum okumadım hakkında ve bizzat sonuçları harika olan hastaları vardı ama benim sonucum tam bir faciaydı bu yüzden fikir belirtin elbette ama kötü doktor iyi doktor yakıştırması yapmak hoş değil naçizane fikrimBenim için şehir önemli değil gidip gelcem yeter ki sonuç güzel olsun görüşmeye gidicem burdan anlatırım tecrübelerimi ama size tavsiyem burda benden sonra konusup tartıstıgınız o doktorların tural bey hariç hiçbirisi iyi doktorlar değil kötü yorumlar okudum veya bizzat iyi olmayan sonuçlar tavırlar gördüm diyeyim. Ama bu benim fikrim öngörümdür görünce yazmadan edemedim çünkü bu işin dönüşü yok kendim üzülmek hiç istemem siz de üzülün istemem. Kendimi sizin yerinize koyarak yazdım. Lütfen ıncığına cıncığına kadar bakın doktorun.