Rinoplasti burun estetiği için en iyi doktoru bulmak istiyorum.

Yaptırman gerekmiyor dediyse yaptırma bence

bende revizyon için doktor arayışındayım kimseye güvenemiyorum

Dolgu zaten hiç yaptırılmaz. Ama bi kere burun yaptırınca da yok çöktü mü yok düştü mü bisürü dert. Kendi burnundaki rahatlığı özlüyo insan
eskisinden iyi olmak ıcın iyi doktor seçmek istiyorum hafif deviasyonum düzelirse daha iyi nefes alırım diye dusunuyorum erhan coskundan cok ıyı enerjı alıdm aslında ama aklımdaki tüm doktorlarla gorusup ıyıce ıcımı rahatlatıp emin olarak gün alacagım

Güncel Listem
Erhan Coşkun
Barış Çaır
Ahmet İslam
Mesut Kaya
Abdülkadir Göksel

bu doktorlar hakkında gören duyan yazabilirse harika olur artık bu listeden karar veririm gibi

Bence İstanbul'daki doktorlar işi şova dökmüş. Ankara da çok güzel yapan kaliteli doktorlar var. Mesut Kaya'da olan birini biliyorum. Hayatımda gördüğüm en güzel burunlardan biri desem abartmış olmam. Ama kendisi revizyon yapıyor mu bilmiyorum. Benim gördüğüm primer ameliyat idi. Bir de deri kalın derili değildi. Ama burada gördüğüm kadarıyla Mesut Kaya'nın yorumlar hep olumlu.

Ben de başka bir doktora ameliyat oldum. O da Mesut Kaya gibi başarılı bence. Ama erken sonuçlara göre yazmak istemiyorum. Şimdilik iyiyim duruyor. Ama biraz daha zaman geçince önerebilirim.

benim de primer, orta kalınlıkta deri. aslında paylasabilirsiniz bence doktoru ona gore degerlendırırız biz de

Katılıyorum, paylaşırsanız bizim için de fikir olur
Serdar Başer.

Ameliyat öncesi gerek kendisi gerek asistanı çok ilgiliydi. Ameliyatı da neredeyse morluksuz ve az şişle atlattım.

Tamponlar çıktı ama alçı duruyor şu an. Şimdilik güzel duruyor. Bant falan da çıktığı ve şişlikler indiği zaman kesin sonuç ile ilgili bilgi verebilirim.

ahmet islam ile görüştüm asistanı ilgili siz beklerken çok güzel ağırlıyorlar ameliyat fiyatı uygun ve ameliyat tarihini erken verebiliyorlar çok bekletmeden bunlar artı. görüşme için ise ahmet bey bence tatlı bir adam iyi bir kbb ci 15 yıldır yapıyormus burun ameliyatı , zaten olabilecek her seyı sıze anlatıyor tum sorularınızı yanıtlıyor. bana erhan coskunun yaptıgına göre daha kavisli bir sımulasyon yaptı gözüme garip geldi sonra kendım bır sımulasyon yaptırdım yine kavisli ama daha kucuktu evet bu daha iyi dedi onu da tuttu ekranda hepsini yan yana çektim ama ben yaptıklarını, begendıgı tarzı yuzume yakıstıramadım. doktorun zevkı bana cok uymadı diye dusunuyorum. burun sırtı daha düz olsa nasıl olur dediğimde kadınlarda kavis veriyorum dedi. ameliyatın tekniği için de kanatlarını daraltmam gerektıgı ıcın muhtemelen açıkla uygularım ama amelıyatta karar verırım teknıge dedi. yaptıgı burunlar güzel ama tek tük begenmedıgım burunlar gordum kendısınde. bir de evet gerçekten yaptıgı sımulasyonlar bana yakısmadı sanki ve cok yonlendırebildigim bir doktor oldugunu farkettim benimkini sonradan beğendi vs zevkine güvenemedim vazgeçtim kendisinden sanırım.

Revizyon ücretleri çok pahalı bana göre ilk ameliyat olarak ne ücret verdi size?

Aslında çok doğal burunlar yapıyor.Yaptıkları bana pek kavisli gelmiyor.Burun ucunu da yuvarlak yapıyor.Sanırım makbul olan buymuş.
Ben kavisli bile olsa dümdüz inen burun ve yuvarlak uç sevmediğim, kırılma noktaları ve hafif supratip istediğim için kendisini düşünemiyorum.Dr güven verici görünüyor,genellikle herkes memnun kalmış ama tarzı belli olan birine hadi benim istediğimi yap diyemiyorsun işte…

Ahmet islam mı? Ya bilmiyorum simulasyonunu ben kendıme yakıstıramadım. Kendisini düşünemiyorum derken kimden bahsediyorsunuz, kimden herkes memnun kalmıs

Ahmet islam mı? Ya bilmiyorum simulasyonunu ben kendıme yakıstıramadım. Kendisini düşünemiyorum derken kimden bahsediyorsunuz, kimden herkes memnun
Evet Ahmet bey için yazdım.Ameliyat olanlar genelde memnun kalmışlar .Zaten sayfasındaki burunları beğenip giden büyük ihtimal memnun kalır.Ben tarzını kendime uygun bulmadığım için seçeneklerim arasına alamıyorum.

ben de sayfasındakileri begendım ama begenmedıklerım de oldu tek tükte olsa ben bana yaptıgı sımulasyonu begenmedım herkesin memnun olacagı doktor baskadır

Ay bu burun işi resmen şans. Dünya para döküp, ünlü doktorlara olup, bildiğin kötü sonuçlar da oluyor. Makul fiyatlara reklamsız doktorların şaheserler çıkardığı da oluyor. Şans şans şans ve tabi ki kişinin kendi cilt kemik yapısı

Merhaba geçmiş olsun. ben Tural Fatullayeve oldum Nisan ayında. Şu an 7. ayındayım çok memnunum. daha önce 2 kez oldum 3. ameliyatımı yaptı kendisi.
Daha önceki ameliyatlarınızda ne gibi bir sorun yaşamıştınız biraz açmanız mümkün mü?
Benim aşırı sorunlu bir burnum yok.Sırtta boşluk ve düzensizlikler var.Burnumun uç kısmının hemen arkası ikinci ameliyattan sonra zayıfladı.Genel olarak ön görünümden memnun değilim.Tural bey çok doğal burunlar paylaştığından emin olamıyorum çünkü biraz projeksiyon ve kavis istiyorum.Sizin sonucunuz nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…