Rinoplasti burun estetiği için en iyi doktoru bulmak istiyorum.

Merhaba bende Erkan soyluda ameliyat oldum burda reklam yaptigi ile ilgili yazmisiniz kendisi birakin reklami hastalarin israri ve izniyle foto koyuyor ve bana birakin (ameliyat haric)resim cekip koyalim veya reklamimi yapin vs gibi bir cumle kullanmayi birakin izlenimde dahi bulunmadi hatta garip bile geldi ne yani ameliyat sonrasi neden fotomu koymadi bile oldum.Ki masallah burnumu istedigim gibi yapti.
Ince deriliyseniz yapar zaten onu hepsi yapıyor.Baslarda beğeniyordum yorumlarımda var,sonra 2 revizyonunu gördüm vazgeçtim,baya kotuler.Guzel sonucları, hasta izniyle paylasir sayfasında,az begendiklerini de koymaz. Her doktor en güzel sonuçlarını paylaşır ki döngü devam etsin.Benim burnum mükemmel oldu,doktor mükemmel demek saçma çünkü kalın derili ve zayıf kıkırdaklı burunlarda başarı başarıdır. Özellikle revizyona girecek olanlar kendini riske atamıyor malesef. Fiyatları da çok değişken ...birine 30 digerine 85bin fiyat verdiğini duydum gidenlerden. Ikisi de ilk ameliyat ve ayni hafta fiyat aldilar. Bazilari da burnum mukemmel diyor,ozelden oncesi sonrasi atiyor,burun vasat. Revizyon hastaları daha çok araştırma yaptıkları için neyin ne olması gerektiğini çok daha iyi biliyor ve minimal bir hataya dahi göz yumamıyor. Hic reklam yapmayan doktor zaten sosyal medya kullanmaz,hepsi reklamını yapiyor.Sayfasına koyduğu her foto reklami yani

Merhaba bende Erkan soyluda ameliyat oldum burda reklam yaptigi ile ilgili yazmisiniz kendisi birakin reklami hastalarin israri ve izniyle foto koyuyor ve bana birakin (ameliyat haric)resim cekip koyalim veya reklamimi yapin vs gibi bir cumle kullanmayi birakin izlenimde dahi bulunmadi hatta garip bile geldi ne yani ameliyat sonrasi neden fotomu koymadi bile oldum.Ki masallah burnumu istedigim gibi yapti.
cogunlugu olumlu olan paragrafın bir cümlesini cımbızla çekip almıssınız ben söylemedim sitede reklam yaptıgını yazan baya vardı sizinki de reklamsı bir hareket olarak geldi değilse de kusura bakmayın yani. denildiği gibi reklam yapmazsa sayfa açmaz ya sızın burnunuzu begenmedı ya da sizden açık rıza almadıgı ıcın koymadı baska ıhtımal goremıyorum ben. erkan soylu yu istiyordum fakat biraz iskillendim emın olamıyorum vazgeçtim. eminim iyi bir doktor fakat ben pimpirikliyim konu burun çünkü

Realselften de kontrol et seçtiğin doktoru bence. Ben bisürü estetik ameliyat olan insan tanıyorum kimsenin burnu kusursuz olmadı. Kimi az kusurlu kimi çok. Sayfalarda atel çıkınca ya da ameliyat sonrası görüntü paylaşıyorlar ya eskiden bunlardan etkilenirdim şimdi komik geliyor çünkü o burun ilerleyen süreçte dağlar kadar farklı bi hal alıyormuş. Uzun dönem sonuçlara bakmak lazım

cogunlugu olumlu olan paragrafın bir cümlesini cımbızla çekip almıssınız ben söylemedim sitede reklam yaptıgını yazan baya vardı sizinki de reklamsı bir hareket olarak geldi değilse de kusura bakmayın yani. denildiği gibi reklam yapmazsa sayfa açmaz ya sızın burnunuzu begenmedı ya da sizden açık rıza almadıgı ıcın koymadı baska ıhtımal goremıyorum ben. erkan soylu yu istiyordum fakat biraz iskillendim emın olamıyorum vazgeçtim. eminim iyi bir doktor fakat ben pimpirikliyim konu burun çünkü
Haklisin,instagramda 100 bin takipçisi olan bir doktorun,reklam yapmaması mümkün değil zaten. Reklâm da yapıyor takipçi de kasıyor, sponsor da kullanıyor:) yapsın yani problem değil,hepsi yapıyor. Bu kadar takipçisi olan doktor icin reklam yapmıyor demek gülünç olur :)

Lokasyon veya ücret önemli değil instagramına ve yorumlarına bakarak uzun süredir araştırdığım doktorlar arasında eleme yaptım tarzını beğendiğim doktorları şuan aklımda olan isimleri yazıyorum bu isimlerle deneyimleri olanlar veya olumlu olumsuz duyum alanlar yazarsa aşırı mutlu olurum.
Tolga Bilece
Erdal Erkoç
Yusuf Öztürkçü
Selim Turan
İsa Kaya
Erhan Coşkun
Erkan Soylu
Barış Çakır(ünlülerle çalışan doktorlardan biraz çekiniyorum ilgi olmaz ve özensiz davranırlar diye ama mesleğinde çok isim yapmış birisi çokta olumsuz yorumu yok gibi kararsızım gerçi ücreti önemli değil desem de şuan aşırı arttığını söylüyorlar. Normalde istediğim Barış Çakırdı. )
Op Dr Shahrukh Omar Bağdat caddesinde istediğiniz herşeyi sorabiliyorsunuz siz ne istiyorsunuz diye soruyor olabilecekleri olmayacakları anlatıyor. Herşeyi yaparız ederiz diyen Doktorlardan değil . Ben memnun kaldım açıkcası

Realselften de kontrol et seçtiğin doktoru bence. Ben bisürü estetik ameliyat olan insan tanıyorum kimsenin burnu kusursuz olmadı. Kimi az kusurlu kimi çok. Sayfalarda atel çıkınca ya da ameliyat sonrası görüntü paylaşıyorlar ya eskiden bunlardan etkilenirdim şimdi komik geliyor çünkü o burun ilerleyen süreçte dağlar kadar farklı bi hal alıyormuş. Uzun dönem sonuçlara bakmak lazım
orası neresi ya nasıl bakcaz ordan

Lokasyon veya ücret önemli değil instagramına ve yorumlarına bakarak uzun süredir araştırdığım doktorlar arasında eleme yaptım tarzını beğendiğim doktorları şuan aklımda olan isimleri yazıyorum bu isimlerle deneyimleri olanlar veya olumlu olumsuz duyum alanlar yazarsa aşırı mutlu olurum.
Tolga Bilece
Erdal Erkoç
Yusuf Öztürkçü
Selim Turan
İsa Kaya
Erhan Coşkun
Erkan Soylu
Barış Çakır(ünlülerle çalışan doktorlardan biraz çekiniyorum ilgi olmaz ve özensiz davranırlar diye ama mesleğinde çok isim yapmış birisi çokta olumsuz yorumu yok gibi kararsızım gerçi ücreti önemli değil desem de şuan aşırı arttığını söylüyorlar. Normalde istediğim Barış Çakırdı. )
Ben Nisan ayında Yusuf Öztürkçü’de ameliyat oldum ve kesinlikle çok pişmanım, ameliyat sürecim korkunç geçti, ameliyathanede damaryolu açana kadar damarımı patlatıp dört kez deneme yaptılar en sonunda korkudan ağladım ve bizzat bir doktor gelip açtı damaryolumu, ameliyattan sonra üçüncü gün gözüm tamamen kapandı, asistanı mesajlarıma her zaman çok geç cevap verdi, gözlerimin altından şırıngayla hematom alındı şişliklerim inmeyince, sonrasında da burnum çöktü ve şu an ezilmiş gibi bir görüntüsü var, burun deliklerim de fazla asimetrik oldu, üstelik burnumdaki çöküntüyü kabul etmeyip çöküntünün üstündeki kemiğin kemik olmadığını hematom olduğunu ve ineceğini söylediler ama zaman geçtikçe daha farklı bahaneler bulundu, bugün Erkan Soylu’ya muayene oldum ve gayette kemik olduğunu bizzat söyledi, yine de Erkan Soylu’da revizyon olmaktan da vazgeçtim çünkü biraz şovmen ve fazla tepeden bakan bir havası vardı ve bana güvenilir gelmedi tavırları, aslında muayene öncesi başka bir hastasını gördüm ve burnu mükemmel olmuştu ama kapısında revizyon için bekleyen başka bir kadın görmemle fikrim değişti çünkü ilk ameliyatını da Erkan beyde olmuş ve burnu kötü olmuştu ucu çok garip duruyordu hatta iki kişiden hangisinin revizyona geldiğini anlayamadığım için belirtmeleri gerekti, yani arayışlarım hala devam ediyor hayal kırıklığı içinde, yine de en büyük tavsiyem Yusuf Öztürkçü’nün kapısının önünden bile geçmemeniz olacaktır.

Ben Nisan ayında Yusuf Öztürkçü’de ameliyat oldum ve kesinlikle çok pişmanım, ameliyat sürecim korkunç geçti, ameliyathanede damaryolu açana kadar damarımı patlatıp dört kez deneme yaptılar en sonunda korkudan ağladım ve bizzat bir doktor gelip açtı damaryolumu, ameliyattan sonra üçüncü gün gözüm tamamen kapandı, asistanı mesajlarıma her zaman çok geç cevap verdi, gözlerimin altından şırıngayla hematom alındı şişliklerim inmeyince, sonrasında da burnum çöktü ve şu an ezilmiş gibi bir görüntüsü var, burun deliklerim de fazla asimetrik oldu, üstelik burnumdaki çöküntüyü kabul etmeyip çöküntünün üstündeki kemiğin kemik olmadığını hematom olduğunu ve ineceğini söylediler ama zaman geçtikçe daha farklı bahaneler bulundu, bugün Erkan Soylu’ya muayene oldum ve gayette kemik olduğunu bizzat söyledi, yine de Erkan Soylu’da revizyon olmaktan da vazgeçtim çünkü biraz şovmen ve fazla tepeden bakan bir havası vardı ve bana güvenilir gelmedi tavırları, aslında muayene öncesi başka bir hastasını gördüm ve burnu mükemmel olmuştu ama kapısında revizyon için bekleyen başka bir kadın görmemle fikrim değişti çünkü ilk ameliyatını da Erkan beyde olmuş ve burnu kötü olmuştu ucu çok garip duruyordu hatta iki kişiden hangisinin revizyona geldiğini anlayamadığım için belirtmeleri gerekti, yani arayışlarım hala devam ediyor hayal kırıklığı içinde, yine de en büyük tavsiyem Yusuf Öztürkçü’nün kapısının önünden bile geçmemeniz olacaktır.
yusuf öztürkçü ile görüştüm konuşmalarından dolayı hiç istemedim zaten bu konunun altına yazmıştım haksız sayılmazmısım cok gecmıs olsun revizyonda tural fatullayev cok duyulmus ve ben cok başarılı bir araştırın

Tam da ara tatil için randevu alsam mı diye düşünürken yorumunuza rastladım.Erkan bey ile ilgili bu yorumlar hep yapılıyor.İlk ameliyatım için dr araştırırken popüler doktorlardan korkmuştum ama dön dolaş yine kapılarındayım.
Her doktorun revizyonluk hastası var bu bir gerçek.Hem profesyonel olsun,hem alçak gönüllü olsun hem tarzı uysun deyince karar vermek zorlaşıyor.
Size nesi güvenilir gelmedi açar mısınız biraz?

Bence doktor seçerken reklam yapmaması, instagramda takipçi satın almaması, kendini olduğundan fazla popüler gibi göstermeye çalışmaması gibi durumlara dikkat etmek lazım.Bu gibi şeyler bana göre dürüst olmadığını ve ameliyat sonrası seninle pek ilgilenmeyeceğini gösteriyor. Çok ameliyat yapayım, hastalarla ameliyattan sonra minimum ilgileneyim, sadece yabancı hastalara yapayım, ameliyat sonrası ülkelerine dönüp başımı ağrıtmasın diye düşünmeyen, etikdeğerleri olan,yaptığı işin arkasında olan, deneyimi çok olan birini seçmenizi tavsiye ederim. Böyle biri de olsa sonuç kötü olabilir, revizyon belli bir oranda gerekebilir. En azından yanınızda olur

Bence doktor seçerken reklam yapmaması, instagramda takipçi satın almaması, kendini olduğundan fazla popüler gibi göstermeye çalışmaması gibi durumlara dikkat etmek lazım.Bu gibi şeyler bana göre dürüst olmadığını ve ameliyat sonrası seninle pek ilgilenmeyeceğini gösteriyor. Çok ameliyat yapayım, hastalarla ameliyattan sonra minimum ilgileneyim, sadece yabancı hastalara yapayım, ameliyat sonrası ülkelerine dönüp başımı ağrıtmasın diye düşünmeyen, etikdeğerleri olan,yaptığı işin arkasında olan, deneyimi çok olan birini seçmenizi tavsiye ederim. Böyle biri de olsa sonuç kötü olabilir, revizyon belli bir oranda gerekebilir. En azından yanınızda olur
İlk iki dediğini yapmayan doktora rastlamadım.

Bugün Erhan Coşkun'la görüştüm çok tatlı bir adam sizi gerçekten önemsiyor dinliyor. Ve muayeneyi tek kelimeyle harika yaptı diyebilirim. Diğer doktorlar muayene etmemiş kapıdan göndermiş onu anladım :) burun ıcıne hem kamerayla baktı hem o demir cubukla dısından baktı hem her acıdan fotograf çekti hepsini tek tek açtı anlattı. Asla muayene bitsin gitsin kafasında değil anlatıyor da anlatıyor sorsanız cevaplıyor. Simülasyonu da beğendim, benim istediğim burnu değil kendi zevkine göre yapacağını baştan belirtiyor ki simülasyonu da öyle yaptı, doğal yüze uygun bir burun tasarladı. Ben yapacağına da inanıyorum. Çok beyefendi ve tatlı bir adam ben çok sevdim kendisi. Aklımda çok az isim kaldı zaten ama ameliyat için tercih ederim gibi duruyor.

Abdülkadir göksel ile görüştüm. İlk burnuma baktı "bu kızın burnu amann neden böyle görünüyor diyecek kadar kötü bir burun göremiyorum o yüzden sana iki seçenek suncam birincisi burun köküne bir dolgu dedi kemer için, ikincisi ameliyat" dedi ben kemerden ziyade küçülme de istediğim için o zaman ameliyat dedi. Burnuma baktı burun etlerin büyümüş bir şeye alerjin var dedi. Ben alerji bulgusu yaşamadıgımı soyledim neye oldugunu da bılmıyorum deviasyondan şişmiş olabilir mi dedim (erhan coskun deviasyondan demişti) burun etini büyütecek sekılde deviasyonun yok 10 kişiden 8 inde olan bir deviasyon seninki dedi. Burun etlerin beyaz renkte alerjik bir durum diyip 2 tane ilaç reçete etti bir süre bunları kullancakmışım. Kendisi fotoğraflardan 3 tane simülasyon yapıyor yan profil çapraz profil ve ön profilden hepsini ayrı ayrı sorup bu seni mutlu eder mi diyor aslında güzel ama diyip daha farklı fikirler verdiğim zaman mutlu olmayacagım sonucu cıkartıp amelıyat etmemelıyım o zaman 1 ay sonra tekrar goruselım hem de bu ılacları kullan dedi. Yan profili doğal yaptıgı ıcın ben dedım kı dogal olsun tamam fakat yüzde 5 10 çok hafif kavis verilmiş hali nasıl olur dedim gösterdi güzel oldugunu soyledım ben bunu yapan bir doktor değilim bence benım yaptıgım daha iyi dedi sen cok dogal yapan bır doktordan sunilik istiyorsun dedi azarlar tarzda değil gayet efendi güler yüzle açıkladı hiçbir lafı beni rahatsız etmedi. Çeneme ve alnıma işlem gerekir mi diye sordum şart değil ama yapılsa daha güzel olur diyip gösterdi. Simülasyonları almak istedim ama psikolojik olarak zararı olabileceğini düşünerek vermedi (en azından öyle söyledi) Başka hiçbir doktor alerji tespitinde bulunmamıştı. Listeme almış olduğum doktorlardan bir tanesi. Sadece bazı burunları aşırı şekilde doğal yapması biraz dusunduruyor çok aşırı doğallık istemiyorum bazı burunların ucunu uzun veya ufak sarkık bırakmış gibime geliyor. Ameliyat oldugunu bellı ettırmeme konusunda çok hassas bir doktor.

X