Ben Nisan ayında Yusuf Öztürkçü’de ameliyat oldum ve kesinlikle çok pişmanım, ameliyat sürecim korkunç geçti, ameliyathanede damaryolu açana kadar damarımı patlatıp dört kez deneme yaptılar en sonunda korkudan ağladım ve bizzat bir doktor gelip açtı damaryolumu, ameliyattan sonra üçüncü gün gözüm tamamen kapandı, asistanı mesajlarıma her zaman çok geç cevap verdi, gözlerimin altından şırıngayla hematom alındı şişliklerim inmeyince, sonrasında da burnum çöktü ve şu an ezilmiş gibi bir görüntüsü var, burun deliklerim de fazla asimetrik oldu, üstelik burnumdaki çöküntüyü kabul etmeyip çöküntünün üstündeki kemiğin kemik olmadığını hematom olduğunu ve ineceğini söylediler ama zaman geçtikçe daha farklı bahaneler bulundu, bugün Erkan Soylu’ya muayene oldum ve gayette kemik olduğunu bizzat söyledi, yine de Erkan Soylu’da revizyon olmaktan da vazgeçtim çünkü biraz şovmen ve fazla tepeden bakan bir havası vardı ve bana güvenilir gelmedi tavırları, aslında muayene öncesi başka bir hastasını gördüm ve burnu mükemmel olmuştu ama kapısında revizyon için bekleyen başka bir kadın görmemle fikrim değişti çünkü ilk ameliyatını da Erkan beyde olmuş ve burnu kötü olmuştu ucu çok garip duruyordu hatta iki kişiden hangisinin revizyona geldiğini anlayamadığım için belirtmeleri gerekti, yani arayışlarım hala devam ediyor hayal kırıklığı içinde, yine de en büyük tavsiyem Yusuf Öztürkçü’nün kapısının önünden bile geçmemeniz olacaktır.