Teşekkür ederim. O zaman artık umutlanmayayım.Ödem kalmamıştır artık şekil bu olacaktır 1 yılınız dolmuş
Etliden ziyade uzun bir burnum vardı. Ben de birazda ondan olduğunu düşünüyorum. Yukarı kaldırınca, muhtemelen o şekilde toplandı.İncelmez önceden de burun ucu etli bir burunsa kısmen kalmış olabilir
İlk zamanlarda güzeldi. 1.aydan sonra, ödemler gittikçe kusurlar ortaya çıkmaya başladı. Burun ucu ve sırtı iki ayrı parça gibi duruyor. Supratip geçiş denilen yerde çukur var. Ve ucu sırtına göre daha büyük duruyor.Ilk zamanlarda nasildi burnunuz?
Evet uzun burun çok kisaltilmiyor kalkik ve uzun oluyor bu seferde.Etliden ziyade uzun bir burnum vardı. Ben de birazda ondan olduğunu düşünüyorum. Yukarı kaldırınca, muhtemelen o şekilde toplandı.
Evet kalkıklık aynıydı. Ben fotoğraf atayım 1.ayla, şu an ki haliniIlk zamanlarda kalkik miydi
Evet kalkıklık aynıydı. Ben fotoğraf atayım 1.ayla, şu an kiIlk zamanlarda kalkik miydi
Evet ben de sonradan öyle olduğunu düşündüm. Sonuçta deriden kesilmiyor sadece toplanıyor yukarıya doğru. Fotoğraf attım bakabilirsiniz.Evet uzun burun çok kisaltilmiyor kalkik ve uzun oluyor bu seferde.
Evet burun köküne hiç girmemiş. Aslında doktorumun yaptığı bir çok burun gördüm, hepsi gayet güzel doğal duruyordu. Gördükten sonra ameliyat olmaya karar vermiştim. Ama benim böyle oldu maalesefDoktor dumduz torpulemis, ucunuda ne yapacagini bilemedigi icin yukarida toplamis bence.
Burun kokunden bir miktar alcaltip uca dogru duz gelmesi gerekiyordu
Bana da aynisi yapildi maalesefEvet burun köküne hiç girmemiş. Aslında doktorumun yaptığı bir çok burun gördüm, hepsi gayet güzel doğal duruyordu. Gördükten sonra ameliyat olmaya karar vermiştim. Ama benim böyle oldu maalesef
Genelde en iyileri koyuyolar. Ameliyatin kac saat surdu?Evet burun köküne hiç girmemiş. Aslında doktorumun yaptığı bir çok burun gördüm, hepsi gayet güzel doğal duruyordu. Gördükten sonra ameliyat olmaya karar vermiştim. Ama benim böyle oldu maalesef
Ben ameliyat ettiği kişileri birebir görmüştüm..Genelde en iyileri koyuyolar. Ameliyatin kac saat surdu?
Benim ameliyatim 1.5 saat surdu ozensiz. Benimde kavisli ve kalkik ayni zamanda ucu kivrik maalesefBen ameliyat ettiği kişileri birebir görmüştüm..
6 saat sürdü. Deviasyon ve geniz eti de vardı. Sizin ne kadar oluyor ameliyat olalı? Neyden memnun değilsiniz?
Geçmiş olsun size de.. Kaç ay oluyor ameliyat olalı?Benim ameliyatim 1.5 saat surdu ozensiz. Benimde kavisli ve kalkik ayni zamanda ucu kivrik maalesef
Aslında burnunuz yandan çok uzun değil. sadece burun sırtına yanlış uygulamalar yaptığı için size öyle geliyor geçişi iyi verememiş burun köküne de çok törpü girmemiş .. doktor ne diyor. Dolgu ile halledelim falan diyorsa sakın kabul etmeyin.Evet ben de sonradan öyle olduğunu düşündüm. Sonuçta deriden kesilmiyor sadece toplanıyor yukarıya doğru. Fotoğraf attım bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?