Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o esmer tene bu rujpalyaço olsaydı iyi iş çıkarırdı
![]()
asımetrık bı yuzu varo esmer tene bu rujpalyaço olsaydı iyi iş çıkarırdı
![]()
bence çooook yakışmış...![]()
asımetrık bı yuzu var
alt dudagı daha onde mesela ust dudak onde olmalı
burnu cok buyuk ve genıs gozlerı fena degıl ten rengı zaten hıc bısı demıorm esmer ten bana kotu deıl kotu otesı gelıo.
fızıgıde eh
bunu begennenler hıc guzel kız gormedımı dıe dsnuyorm:)![]()
sokata gorsem donup bakmambende anlamıyorum nasıl beğenildiğini bütün olarakta hiç kadınsı bulmuyorum ama ambalajı var işte rihanna olmak güzel olmak değil şansı iyi gidenlerden bu kadın beğenenide olur muhakak saygı duyuyorum ama bu kadar çok isim yapmasının sebebi bence kesinlikle medyatik olması sokakta bundan çooook güzel dolusuyla kız var çünkü.
sokata gorsem donup bakmam
o derece kotu
ama zewk tabı
nasıl bukadar medyatık oluyorlar hıc bır ozellıklerı yokken anlamak zor
helekı zencı kadınların
erkeklerı fena olmuyo rap falan soleyebılıolar
beyaz olsun taştan olsunbeğendiğim zenciler var benim ama yüz hatları böyle olanlar değil kesinlikle ve de tarzları![]()
bazıların da değirmen yanlış işliyor.
rihanna'yı manken falan sanıyorlar galiba. şarkıcı o güzel olmasına gerek bile yok ama çok da güzel zaten.
güzel değil, nasıl müzik yapar diye şaşırmak da nesi ya?hiç anlamıyorum.
bazıların da değirmen yanlış işliyor.
rihanna'yı manken falan sanıyorlar galiba. şarkıcı o güzel olmasına gerek bile yok ama çok da güzel zaten.
güzel değil, nasıl müzik yapar diye şaşırmak da nesi ya?hiç anlamıyorum.
güzel bi noktaya değinmişsin evet bence de..
o saçmalık işte görüntüsü güzel olmayan bir çok iyi şarkıcı var rihannada bunlardan biri benim için şarkıları ve sesi güzel ama kendi baya kötü gözüküyor sadece kötü görünse beni ilgilendirmez o görüntünün üzerine yaptığı saçmalıklarla dahada iğrençleşiyor gerek sahnedeki hareketleri olsun gerek giydikleri rezaletin sözlük anlamı benim için...