- 26 Aralık 2024
- 23
- 3
- 1
- 28
EvwtSenin adete kaç gün var şuan 6 mı
Hemen çıktı benimki de. Hatta kuruma çizgisi suya tutunca gidiyor diye bir şey okuduğum için suya tuttum ikisinde de çizgi gitmedi.Bence canım var Allah bilir de yani olmasa çıkmaz hiç diye düşünüyorum yani kaç dk icinde çıktı çizgi ben yapar yapmaz dakkasinda çıktı
Yaa geçmiş olsun hayırlısı olsunBenim iki tane de düşüğüm var yine böyle çıktı öğrendim
İnşallah Allah gönlümüze göre verirBenim iki tane de düşüğüm var yine böyle çıktı öğrendim
Amin amin inşallah ya Allah razı olsunİnşallah Allah gönlümüze göre verir
Benimde hemen çıktı ama zaten çok az belli oluyo suya tutsam nolur bilmiyorumHemen çıktı benimki de. Hatta kuruma çizgisi suya tutunca gidiyor diye bir şey okuduğum için suya tuttum ikisinde de çizgi gitmedi.
İnşallahİnşallah ikimizde mutlu haberler alırız Rabbimin izniyle
Benimki de çok az belli oluyor ama 2 gün önce yaptığım teste arasında fark var gibi geldi ya da ben öyle görmek istediğim için öyle görüyorumBenimde hemen çıktı ama zaten çok az belli oluyo suya tutsam nolur bilmiyorum
Aminİnşallah ikimizde mutlu haberler alırız Rabbimin izniyle
Kan testi yaptın mıBenimki de çok az belli oluyor ama 2 gün önce yaptığım teste arasında fark var gibi geldi ya da ben öyle görmek istediğim için öyle görüyorumSuya tutunca gitmedi benim çizgim ama böyle bir durum gerçekten oluyor mu onu bilmiyorum
Sadece sol kasığımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var. Göğüslerim çok hassastı ama bugün normale döndüBu adet olacak gibi ağrı da yerleşme oluyor diyorlar ben daha önce de yaşadım adet olacak gibi her an sanki sende de öyle mi
Yapmadım. Fırsat bulabilirsem gideceğim.Kan testi yaptın mı
Aynen benimde öyleSadece sol kasığımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var. Göğüslerim çok hassastı ama bugün normale döndü
Bence bir kan ver emin olursun sonuc düşükte çıksa bilirsin yaniYapmadım. Fırsat bulabilirsem gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?