FreelyTestin markası nedir
Freely
Ben de emin olamadığım için sormak istedim. 2 gün önce de prodoctor ile şöyle bir sonuç almıştım.umudunuzu kırmak istemem ama bu marka yalancı pozitif çıkarmıştı bana maalesef
İmkanın varsa kan ver bence en net sonuç o olurBen de emin olamadığım için sormak istedim. 2 gün önce de prodoctor ile şöyle bir sonuç almıştım.
En mantıklısı o gibi şu an. Teşekkür ederim baktığın için.İmkanın varsa kan ver bence en net sonuç o olur
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum daha kötüsü hatta adete on gün kala silik çıktı şimdi 6 gün var negatif ama ikinci çizgi tam çıkıyormuş da çıkmamış gibiHayırlı aksamlar kızlar yeni kaldim ben şimdi rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin bir sorum olacak bende adete 9 gün var adet olacak gibi sancım var 4 gündür bugün test yaptım silik çizgi çıktı şimdiden olsa cikarmi acaba
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum daha kötüsü hatta adete on gün kala silik çıktı şimdi 6 gün var negatif ama ikinci çizgi tam çıkıyormuş da çıkmamış gibi
Aynn senin testte silik var bence olmasa hiç silik çizgi bile çıkmaz yaniBende aynı sıkıntıyı yaşıyorum daha kötüsü hatta adete on gün kala silik çıktı şimdi 6 gün var negatif ama ikinci çizgi tam çıkıyormuş da çıkmamış gibi
Aynn senin testte silik var bence olmasa hiç silik çizgi bile çıkmaz yani
Bana da öyle gliyo ama 4 günde hiçAynn senin testte silik var bence olmasa hiç silik çizgi bile çıkmaz yani
Seninkide silik
Sizce benim testim nasıl?Bana da öyle gliyo ama 4 günde hiç
Mi bişi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?