Doğru söylüyorsunBence bir kan ver emin olursun sonuc düşükte çıksa bilirsin yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyorsunBence bir kan ver emin olursun sonuc düşükte çıksa bilirsin yani
Haber edersin bana da sabah bende giderim olmazsa bakalım sonuç kaç çıkacakDoğru söylüyorsun
Tamam canım sen de haber etHaber edersin bana da sabah bende giderim olmazsa bakalım sonuç kaç çıkacak
Kan vermek için birkaç gün daha beklemek istedim. Bu süreçte bir erken gebelik testi daha yaptım ve silik çizgide biraz daha koyulaşma gördüm. Sen ne yaptın?Ne yaptın kan verebildin mi kız
İns ya hadi ya valla bende kan verdim dün acile gidip negatif çıktı 6 gün var hâlâKan vermek için birkaç gün daha beklemek istedim. Bu süreçte bir erken gebelik testi daha yaptım ve silik çizgide biraz daha koyulaşma gördüm. Sen ne yaptın?
Daha regline çok var umudunu yitirme birkaç gün sonra bir test daha yaparsın olmadıİns ya hadi ya valla bende kan verdim dün acile gidip negatif çıktı 6 gün var hâlâ
İnşallah ya bende öyle düşünüyorum biraz modelimiz bozuldu yani öyle çıkınca beklerim adet tarihini olmazsa sende haber edersin bana kaç günün kaldi seninDaha regline çok var umudunu yitirme birkaç gün sonra bir test daha yaparsın olmadı
Dün olmam gerekiyordu hâlâ olmadım benİnşallah ya bende öyle düşünüyorum biraz modelimiz bozuldu yani öyle çıkınca beklerim adet tarihini olmazsa sende haber edersin bana kaç günün kaldi senin
Ay hadi İnşallah Rabbim gönlündekini versin canım haber et bana sonucu bende bekliyorumDün olmam gerekiyordu hâlâ olmadım ben
Dün sabah verdim canım betam 199 çıktı. Regl gecikmesinin 3. Gününde. Sen de gecikmeyi bekle benceKan verdin mi canım sonuç ne acaba merak ettim bende test yaptım 3 gün var bişey çıkmadı bende
Ay çok sevindim canım rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah dua et bana da bekliycem bakalımDün sabah verdim canım betam 199 çıktı. Regl gecikmesinin 3. Gününde. Sen de gecikmeyi bekle bence
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin İnşallahAy çok sevindim canım rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah dua et bana da bekliycem bakalım