Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım görebldiğim kadarıyla seninde dediğin gibi karmaşık ve belirsiz bir dönemin içindesin. Ama çok yakın zamanda iş anlamnda çok güzel iki haber alacaksın iki ayrı yerden ve ummadığın bir başarı yükselme kazanacksın. Bu yüklü miktarda para da olabilir canım.
Bir şey için çok özeniyorsun resmen üstüne titriyorsun ama çok güzel olacak o özen verdiğin ve istediğin şey cevresi çok temiz. Bir de eğer hayatında bir kişi varsa bu kişiyle olan sorunları düzeltmek için epey ugrasmalısın. Bir de o kişinin aklında başka biri olabilir geçmişten biri yani kafasını ona doğru dönmüş. Meyli size ancak aklının bir köşesindede geçmişndeki kişiyle ilgilii bir sorun var. Bu sebepten o da kafasını kucalıyor. Aranızda bir dağ var ama açılcak gitcek canım bu arada sana söylenen bir söz bir hakaret mi oldu öyle bir şey sanki içine çok oturmuş ben bunu unutmam demişsin. Kinlenmiş ve üzülmüşsün canım. Ama hepsi geçecek yakında. Haneye yakın birisi var sanki F harfli bir kişi ya da hanede sözü gecen biri. Sizden bir şeyler yapmanızı isteyecek bir dediğini iki etmeyeceksiniz. Yükün bir kaç kat artmış gibi hissetsen bile bu yükün altından alnın akıyla kalkacaksın. Sıkıntını atacaksın ama zamanı var biraz sonunda kalbindeki kişiyle hayatın mühürlenecek. bu kadar görebldm canım.
Canım görebldiğim kadarıyla seninde dediğin gibi karmaşık ve belirsiz bir dönemin içindesin. Ama çok yakın zamanda iş anlamnda çok güzel iki haber alacaksın iki ayrı yerden ve ummadığın bir başarı yükselme kazanacksın. Bu yüklü miktarda para da olabilir canım.
Bir şey için çok özeniyorsun resmen üstüne titriyorsun ama çok güzel olacak o özen verdiğin ve istediğin şey cevresi çok temiz. Bir de eğer hayatında bir kişi varsa bu kişiyle olan sorunları düzeltmek için epey ugrasmalısın. Bir de o kişinin aklında başka biri olabilir geçmişten biri yani kafasını ona doğru dönmüş. Meyli size ancak aklının bir köşesindede geçmişndeki kişiyle ilgilii bir sorun var. Bu sebepten o da kafasını kucalıyor. Aranızda bir dağ var ama açılcak gitcek canım bu arada sana söylenen bir söz bir hakaret mi oldu öyle bir şey sanki içine çok oturmuş ben bunu unutmam demişsin. Kinlenmiş ve üzülmüşsün canım. Ama hepsi geçecek yakında. Haneye yakın birisi var sanki F harfli bir kişi ya da hanede sözü gecen biri. Sizden bir şeyler yapmanızı isteyecek bir dediğini iki etmeyeceksiniz. Yükün bir kaç kat artmış gibi hissetsen bile bu yükün altından alnın akıyla kalkacaksın. Sıkıntını atacaksın ama zamanı var biraz sonunda kalbindeki kişiyle hayatın mühürlenecek. bu kadar görebldm canım.
öncelikle çok teşekkür ederim canım
dediğin gibi içime oturmuş çok kötü bir söz var bazen bunun altında kalmamak istiyorum artık en iyisi hiç duymamış gibi unutmak diyorum çünkü bu söze karşılık versem onun seviyesine inmiş olurum
bide özendiğim bi şey var iş ve eğitim konusunda gercekten severek çabalıyorum
umarım olur dediklerin canım
gerçekten içimi okumuşçasına bakmışssın çok teşekür ederim
Allah ne muradın varsa versin tatlım
Görebildiğim kadarıyla bakayım canım. Üstüne kocaman bir yük binmiş görünüyor. Böyle utanmış gibi başını eğmiş birisinin önünde senden daha kısa boylu top burunlu kısa saçlı birisi bağırıyor. Bir münakaşa canım ama sen sesini çıkarmıyorsun. Bu çok içine oturan bir şey. Onun dışında kararsız olduğun bazı konular var. İçin içini yiyor. Karar verebilirsen çok temize çıkacaksın canım. Çok rahat edeceksin. Ama iyice düşün enine boyuna acele karar verme. Bir de yarış gibi bir şeye girmiş görüyorum canım seni belki bir epey güçlü görünüyorsun ve o yarışı seni kazanacaksın. Çevrende birileriyle aran açılacak yakın arkadaşlarınla bir çift olabilir bunlar. Ama devamlı sürecek bir kırgınlık değil affedilip gidecek. Senden daha uzun boylu ince yapılı bir erkekle bir görüşmen olacak canım ardından hemen yüklü bir miktar para alacaksın. Belki bir iş görüşmesi olabilir. Ya da mülakat gibi bir şey. Ama çok temiz çıkmış çok hayırlı ve helal bir para gelecek canım. Belki birinden bir miras gibi bir şey de olabilir. Hanen çok temiz çıkmış küçük laflar sözler hariç bir sıkıntı yok. Görebildiklerim bunlar canım.
iş yükü.. sıkıntılı geçiyor işim. ah o sesimi çıkarmadıklarım ama içime oturanlar :)
kararsız olduğum konu işten çıkmamdır, büyük oranda çıkacağım gibi ama konuşmakta tereddüt yaşıyorum henüz. maaşlarımı bekliyorum parada odur sanırım :) çok teşekkürler umarım güzel olur dediğiniz gibi...
Canım inşallah gönlüne göre olur bende iş konusunda çok sıkıntı çektim naçizane vedduha suresini okumanı öneririm. Rabbim hayırlı kapılar açsın canım sıkmamak mümkün değil ama sıkma canını...