- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 133
bi çocuktan zevk alacak kadar nasıl gözü dönebilir Allah belasını versin inşallah hayatın bundan sonra hep iyi olsunMerhaba lar.
Icimi dökmek istiyorum sadece.
Özet becerebildiğim kadar yazacağım.
30 yaşındayım.18 yıl önce 12 yaşındayken tecavüze uğradım kendi memleketimde. Yan lis birşey olduğunu biliyorsun ve kimseye soylemedim. 13 14 yaşlarında pislik insanla bir kacb kez karşılaştım beni kovalıyordu çok korkunçtu.. Okul hayatı aile hayatım hep stres ile geçti. BIR SÜRE bu olayı unut.ak istedim çocuk halimle huni hir süreliğine olsa da başardım. Ama yıllar geçtikçe bunun benim hayatımı etkileyeceğini anladım. Bekaret olayını üniversite de öğrendim. Çok yakın bir arkadaşım eşine bakire olmadığını söylemiş,eşi kabul etmiş ilk başta sonra kabullenememiş şiddet küfür tehdit başlamış hala da devam ediyor. Ben bunu duyunca çok korktum. Araştırıp ameliyat olmak istedim . Ilk ameliyatım tutmadı.m 2 kez gene oldum yine aksilik oldu tutmadi sanirim Ben bunu sadece psikolojim düzelsin diye yapmak istedim. Şuan hayatımda biri var ona bu durumu anlatamadım yapamadım. Şimdi onunla da evlenemiyorum ailem izin vermiyor. Hayatımda şükür sebeplerim illaki var ama onlar da meslek sahibi olmam ve sağlığım.
Ama artık yoruldum çocukluk travmami atlayamadım hala.Sinirlerim bozuldu. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Her memlekete geldiğmde boğuluyorum.disari çıkamıyorum. Bu bi kaç tane sıkıntı daha ne sıkıntılarım var göz ardı ediyorum. Icimi dökmek istedim. Biraz moral bulmak istediğim için yazdım. Şimdiden Teşekkür ederim..