- 8 Haziran 2019
- 451
- 431
- 53
Ailende izin vermemiş bence hayırlısı sen için buYal
ben eşim ilk böle yalan dedim yok yok die sonra travma geçirmişti dediiğimde eskisi gbi gözleri bakmadı bana birde yaşasan kızmam öle böle diyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailende izin vermemiş bence hayırlısı sen için buYal
ben eşim ilk böle yalan dedim yok yok die sonra travma geçirmişti dediiğimde eskisi gbi gözleri bakmadı bana birde yaşasan kızmam öle böle diyordu
bnde sen aynı şey yaşadım canım zor ama bn sevgilim demiştim bana sen kz dğlsin kaybedecek bişe yk bilmem ne alacam zaten seni demişti tabi ayrıldım ama ne koymuştı bana en çok böle osmanlı erkek tutucu çıkma gitme eve otur diyen adam bana ne teklif etmiştiBen de böyle düşündüm kullanır benim ona yalamaya çalıştığımi düşünür diye hayatıma giren hiç kimseye anlatmadim
Neden ? Bunu yüzünüze vurur diye mi korkuyorsunuz?
Böyle bir korkunuzun olduğu bir adamla degil evlenmek bence sevgili bile olunmamali
Evet siz dürüst olmak yerine gidip zar diktiren biri olursanız herkesi kendiniz gibi bilmeniz çok doğal olur tabiki .Evet ilerde yuzume vurur diye. Karşımdaki kişinin ilerde degismecegine kimse garanti veremez.
Ben
bnde sen aynı şey yaşadım canım zor ama bn sevgilim demiştim bana sen kz dğlsin kaybedecek bişe yk bilmem ne alacam zaten seni demişti tabi ayrıldım ama ne koymuştı bana en çok böle osmanlı erkek tutucu çıkma gitme eve otur diyen adam bana ne teklif etmişti
Evet siz dürüst olmak yerine gidip zar diktiren biri olursanız herkesi kendiniz gibi bilmeniz çok doğal olur tabiki .
canım bnde evlenckdm deli divaneydik hiç düşünmedim nasıl bu Durumu anlatrm babam izin vermedi evlenmeye dedim ki ne cesaret bn bunla evlenecem desem sıkıntı olacakdı iyi ki babam izin vermemişti bize ayrıca eşini aldattına da şahit oldum ı onunHepsi aynı.
Bunlar görüyoruz duyuyoruz kolay mi anlatmak.bizi anlamasını beklemek
Seni ben anlıyorum ben anlarım sakın çekinme bu senin ayıbın değil daha masum melek ken üzerine yıkılan ağır yük sen onu taşıdın belki aile karmaşası insanların bakış açısından dolayı ailene demedin düşünüyorum korkdun birde şöyle düşün sevgilin sana bu olay başına geldi için seni bırakır mı aranızda kalacak bu sır yada evli ayrılmış bi insan olsan senle evlenir miydi
Zorda tek başına kalmak öle zor ki ,. Ama karşına çıkan ailen onay verdi biri ile bu durum açıklayarak evlenebilirsin namus iki bacak arasında değil ki çoğu arkm eşi kan var mı die hiçde bakmamş
hayata bi kez geliyoruz bu ne kötü sen korkma ama annene açılsan rahatlarsınBu olayı yaşadığım için değil daha önce soylemedigim için ayrılır. Sir aramızda kalırdı ama ben ona minnet duymak isteemedim. Mahcup olmak istem.edim..
hayata bi kez geliyoruz bu ne kötü sen korkma ama annene açılsan rahatlarsın
Sakın neler evleniyor sen dar düşünme geniş düşün Canım rahatlaBu olayı yaşadığım için değil daha önce soylemedigim için ayrılır. Sir aramızda kalırdı ama ben ona minnet duymak isteemedim. Mahcup olmak istem.edim..
Canım Allah korusun tabi hani yaş hastalı var mı bilemem ama sana yardımcı olabilecek annen olurAnnem çok üzülür kalp krizi geçirir Allah korusun
Kesinlikle yardımcı olur ama kiyamam ben ona. Üzülmesini hiç istemem. Yıllardır bu yükü taşıdım tek başıma omur boyu taşımaya raziyim yeter ki annem üzülmesin.Canım Allah korusun tabi hani yaş hastalı var mı bilemem ama sana yardımcı olabilecek annen olur
Sen bunu yaşarken annen baban nerdeydi?
Bu senin suçun değil tamam mı? Bu durumu senin yüzüne vuracak şahısla da zaten evlenme. En kısa zamanda psikolojik destek al. Zaman aşımına uğramadıysa şikâyetçi ol ve bu yükü tek başına taşıma.
12 yaşında yaşamışsınız bunu, çok küçükmüşsünüz.
Sizi böyle bir süreçte aileniz nasıl anlamadı, nasıl yalnız atlattınız bu süreci (atlatamadınız)
Bu sizin tek başınıza göğüsleyeceğiniz bir durum olmamalıydı.
Şimdiye dair bir önerim yok maalesef.
En azından hayatınızı birleştireceğiniz insanla paylaşsanız travmanızı. Bu zamana kadar paylaşmadığınız için tepki gösterirse hazır olmadığınızı söylersiniz.