• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri rica etsem gelinligim nasil olmus diye bi bakarmisiniz???

canim benim bence cok güzel o boleroda kücük bir ayarlamayla düzeltiliryerimseniben:nazar:
önemli olan senin mutlu olman zaten ne kadar mutlu oldugun yüzündende beliŞeniz
o gülen yüzün hic solmasin canim bir ömür boyu mutlu olursun insallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

canımm bende herkes gibi boleroyu giyme diyecegim..askılı daha güzel bence..resimlerde degişik hava versin diye birkaç poz giyebilirsin mesela...
birde gelinligin altı üstüne göre çok sade kalmamış mı?biraz hareketlendirme olamazmı acaba?eteklerindeki yeterli olmamış gibi..ama tabi herkesin zevki canım..
Allah mutluluklar versin canım...gelinliktir şudur budur geçici hepsi..Rabbim agız tadınızı bozmasın.

Öncelikle hayırlı olsun diyelim. Sonra ise, ben de arkadaşlara katılıyorum maalesf. Bolero pek olmamış gibi. Eteğin oldukça kabarık, üzerine bir de ek birşey iyice kalabalık göstermiş. Yapılabiliyorsa ve kolsuz giymek istemezsen boleronun kollarını çıkarttır istersen, gelinliğin yakası çok yukarıda hani yapılır mı bilmem ama yakayı biraz genişletip kayık yaka deniyor sanırım, kolları omuzunun iki parmak altından gibi başlatırsan üstteki sıkışmışlık biraz gider gibi.. Çok mu ukalalık yaptım :((.
Bu arada kına kıyafetinle çok hoş olmuşsun. Allah tamamına erdirsin inşallah

:Saruboceq:amin insallah:Saruboceq:

evvet bolerom cidden büyük geldi kendim ettim kendim buldum diyeyimkaydirigubbakcemile3

fikirleriniz icin tskler aksine beni cok mutlu ettiniz paylasarak cok saoluna.s.

canim benim bence cok güzel o boleroda kücük bir ayarlamayla düzeltiliryerimseniben:nazar:
önemli olan senin mutlu olman zaten ne kadar mutlu oldugun yüzündende beliŞeniz
o gülen yüzün hic solmasin canim bir ömür boyu mutlu olursun insallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

:utangac:cok cok cok tsk ederim yengecigim:Saruboceq:amin insallah iyiki varsina.s.:nazar:

canımm bende herkes gibi boleroyu giyme diyecegim..askılı daha güzel bence..resimlerde degişik hava versin diye birkaç poz giyebilirsin mesela...
birde gelinligin altı üstüne göre çok sade kalmamış mı?biraz hareketlendirme olamazmı acaba?eteklerindeki yeterli olmamış gibi..ama tabi herkesin zevki canım..
Allah mutluluklar versin canım...gelinliktir şudur budur geçici hepsi..Rabbim agız tadınızı bozmasın.

bolerom büyük geldi malesef bi caresine bakicam artik

aslinda benim tercih ettigim gelinlik bu diildi ama imkanlarim el vermedigi icin kayinvalidemlerle gelemedim türkiyeye malesef ve oda son care olarak kafasina göre takilmis bana kalsa daha sade bisey olacakdi alinda kalcama kadar dar olup kalcamdan sonra küpürlerle bolalacakdi ama olmamis saglik olsun suan bolerosu disinda icime sindi önemli olanda sizin dediginiz gibi mutluluk cok tsklera.s.

canım gelinliğin güzel çepkenide bence kollarının sarsın bak senin için bulduğum bu modeli çok beğendim ben mesela böyle olursa daha şık durmazmı?
2990039360101769385rdaXsJ_ph.jpg

güzel tatlım alllah ıcıne sındırsın, ama bakıyorum basın kapalı degıl ama gelınlıgın cok kapalı,
kolları boleroyu cıkarttır bı kere ya da kestır ekım ayı da oyle soguk olmayacaktır bence ne kadar soguk olabılır kı yarım bolero ıyı gıder bır de bel kısmı uzun gostermıs etek potu yukarı alınabılır onun dışında etek ucları ve butunu cok tatlı sen de cok sekersın allah tamamına erdırsın guzelım.

Ay canım gelinliğin çok güzel yhaopuyorumnanaktanama o bolero yerine parmak kısımları açık eldivenler oluyo yha onlarda çok güzel dururopuyorumnanaktan
Mutluluklar:asigim:

canım arkadaşlara ben de katılıyorum.bunlar gibi ufak tefek ayrıntıları da hallettin mi prensesler gibi olcaksın maşallah.Allah tamamına erdirsin,mutluluklar.

en önce çok tatlısın onu belirteyim.
gelinliğinde hoş,senin beğenmen dahada önemli canısı.
yeterki allah pişmanlık vermesin.ömür boyu mutluluklar tatlım.
ayrıntıları düzeltirsen,fıstık gibi olursun.
güzel günlere a.s. :1hug: opuyorumnanaktan

umarım hiç bir şey içinde kalmadan herşey gönlünce olur düğününde :)

arkadaşların yorumlarına katılıyorum bolero konusunda düzenlemeler olunca süper görüneceksin yerimseniben

Allah şimdiden mesut etsin güzelim... İçinin kıpır kıpır oluşunu azçok tahmin edebiliyorum
senin içine sinmişse tamamdır..Benim fikrim boleroyu kullanmazsan daha güzel olabilir..

:1hug:

etek kısmi yaka kısmı guzel evet canım bolero uyumsuz olmuş daha şık bişey yaptırsanız hem düğüne baya zaman var yapılabilir bu birz sıradan bi güpür olmuş ama gelinlik guzel

Kayınvaliden kalkmış uğraşmış diktirmiş (gerçi istediğin olmamış ama) , sende saygısızlık etmemişsin helal olsun valla maşşallah ilişkinize..
Bence ısmarlama olmasına rağmen iyi dikmiş terzi , yakışmışta hayırlısı olsun inşallah..
Bolero da bilmiyorum çok pot gibi gelmedi bana belki biraz uzun , omuz kısmı geniş olmuş olabilir , o kadarda olur canım..

canım çok güzel olmuş tam üstüne oturmuş ama bence üstündeki cepken olmasa daha hoş yada gelinliğin üstündeki desen ve taşlara uygun daha sade ve üstüne oturan bi cepkenle süper olucaksın..
ALLAH hayırlı uğurlu etsin bir ömür mutluluklar...

Back