İnsallah unutulmamistir.Yok gibi gelmişti. Tekrar edeyim yine, adet zamanımdi ve kanlı halini gördüm ve yok gibiydi. Bi afalladım ama birşey diyemedim o an. Sonra sonra dank etti. Sonuçta prezervatif olsa direk çıkarıp atarlardı kanın yokolusunu izlerdim. Ama olmadı öyle birşey.
Bende 12 gün önce özel bir üniversite de taktirdim bende prezervatif taktigini görmedim zaten yoktu da ama vajina ya giren alet plastik gibi duruyor du . Bende sonradan düşündüm daha önce başka hastanedeki muayene de takmislardi şimdi neden takmadilar diye sonradan aklıma geldi. O an spirali taktirma gerginliği o catala cikma gerginliği vardı hiç bir şey dusunemedin.ama söyle bir şey de var önceden doktorun asistanı muayene sedyesini ve ultrasonu hazirladi belki o sırada tek kullanımlık aleti takmistir.oylede olabilir.
bnde 4 ay once taktirdim ama cikarttrdim kanamam vardi takarken sanirim siliyorlar ultrason aletini bnde devlette taktrdim ama ultrason aletlerini temzliyorlar skma canini yani temizdir ben taktrirkende ultrason aletine prezrvatf takmamslardi cikarttrdim enfeksiyonum falan yok cok sukur ama ria cok tehlikeli enfeksiyon kaptgin zaman butun rahime yumurtaliklra bile ulasiyo enfeksiyon bnce baska bir kornma yontemi bul knu sahbi
Bende ria taktırmayı düşünüyorum o yüzden hemen başlığa atladım ama beni ayfınlatacak bişey yokmuşMerhaba hanimlar
Geçen ay devlet hastanesinde ria taktırdım. Sonrasında alttan ultrasonla muayene yaptılar.o aleti çıkardıkları da normalde olmasi gerektiğine inandığım prezervatif takılmamıştı. Sizce bu normal mi biraz tedirgin oldum. Sonuçta umumi birşey. Epey canım sıkıldı.
Bu konu da bilgisi olan var mi?
Açıklama1: ria:rahim ici araç. Spiral. Doğum kontrol yöntemlerinden biri.
Aciklama2: ria takıldıktan sonra ultrason cihazıyla vajinal muayene yapıldı. Vajinal muayene sırasında kullanılan cihaza prezervatif takıyordu önceki gittiğim doktorlarım. Bu defa cihaza prezervatif takınmamıştı. Genel kullanılan birşey sanıyorum o. Bu yüzden garipsedim. Bilgisi olan var mi diye soruyorum.
ultrason aleti kanlıydı diyorsunuz hadi sizi geçtim size kullanılırken temiz olduğunu varsayarsak ama sizden sonra o aletin kullanılacağı hastayı düşündüm bir an dezenfekte edilmesi de pek işe yaramaz..bu başlıklar sterilizasyona giriyor mu acaba..size prezervatifsiz kullanıp sonrasında sterilizasyona yollamış olabilirler mi ki.kendimde hekimim ve bir doktor öyle bir duyarsızlık yapmaz..bence içiniz rahat olsun mutlaka vardır bir açıklaması..ha tabii devlet hastanesinin işleri prezervatif bittiyse alım yapılmadıysa doktor da prezervatifsiz dezenfektanla silerek kullanmaya mecbur kalmış olabilir..kafamda deli sorular..lütfen öğrenince burdan yazın bize..Yok gibi gelmişti. Tekrar edeyim yine, adet zamanımdi ve kanlı halini gördüm ve yok gibiydi. Bi afalladım ama birşey diyemedim o an. Sonra sonra dank etti. Sonuçta prezervatif olsa direk çıkarıp atarlardı kanın yokolusunu izlerdim. Ama olmadı öyle birşey.
kontrol ettikleri seye prezrvatif takilmadigini soyluyorsunuz sanirim ??? evet ilginc normalde prezrvatif takiyrlr hijyen acisindanMerhaba hanimlar
Geçen ay devlet hastanesinde ria taktırdım. Sonrasında alttan ultrasonla muayene yaptılar.o aleti çıkardıkları da normalde olmasi gerektiğine inandığım prezervatif takılmamıştı. Sizce bu normal mi biraz tedirgin oldum. Sonuçta umumi birşey. Epey canım sıkıldı.
Bu konu da bilgisi olan var mi?
Açıklama1: ria:rahim ici araç. Spiral. Doğum kontrol yöntemlerinden biri.
Aciklama2: ria takıldıktan sonra ultrason cihazıyla vajinal muayene yapıldı. Vajinal muayene sırasında kullanılan cihaza prezervatif takıyordu önceki gittiğim doktorlarım. Bu defa cihaza prezervatif takınmamıştı. Genel kullanılan birşey sanıyorum o. Bu yüzden garipsedim. Bilgisi olan var mi diye soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?