- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
- 373
Arkadaşlar vajinayı açan alet ayrı,hani plastik olan,ultrason için kullanılan alet farklı, vajinal muayene olan yok mu yahu, yorumları hayretle okudum, ria=spiral
Doğru söylüyorsunuz
![KK58 :KK58: :KK58:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk58.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar vajinayı açan alet ayrı,hani plastik olan,ultrason için kullanılan alet farklı, vajinal muayene olan yok mu yahu, yorumları hayretle okudum, ria=spiral
Doğru söylüyorsunuzKonu sahibi acaba prezervatifi gözden kaçırmış olabilir misin ? Ya da ultrason aleti sterilize ediliyordur.
Böyle bir riske girmezler.. Neticede bir çok kadın rahatsızlığı var.
Dimi yani olur mu öyle şey, misal bende bugün enfeksiyon çıktı benden sonra anneme bakıldı hastalıklar yayılır gider böylece, illa ki dezenfekte ediliyodur
Dimi yani olur mu öyle şey, misal bende bugün enfeksiyon çıktı benden sonra anneme bakıldı hastalıklar yayılır gider böylece, illa ki dezenfekte ediliyodur
Keske prezervatifi kocan takaydi da sen ria taktirmayaydin
Bizde de sorun yok ama genel olarak erkekler bencillll
Sevgili yorumcular sizlerden hangi yöntemi kullanmalıyım diye öneri istememiştim. Ama fikrinizi belirtmişsiniz. Dünyadaki tek ve en harika yöntem prezervatif değil sonuçta. Ayrıca neden hep erkekler prezervatif istemiyor algısı var bunu da anlayabilmiş değilim. Ben istemiyor olamaz miyim? Spiral kararını da kafama gore vermedim doğum yaptığım doktorumun ve danıştıgım saglikcilarin önerisiyle verdim. Tesekkur ederim.
Yorumların hepsini okudum çok tesekkur ederim. İçim biraz daha rahatladı. P.tesi gittiğimde de hastaneyle görüşüp ona gore duruma bakacağım. Iyi aksamlar.
Merhaba hanimlar
Geçen ay devlet hastanesinde ria taktırdım. Sonrasında alttan ultrasonla muayene yaptılar.o aleti çıkardıkları da normalde olmasi gerektiğine inandığım prezervatif takılmamıştı. Sizce bu normal mi biraz tedirgin oldum. Sonuçta umumi birşey. Epey canım sıkıldı.
Bu konu da bilgisi olan var mi?
Açıklama1: ria:rahim ici araç. Spiral. Doğum kontrol yöntemlerinden biri.
Aciklama2: ria takıldıktan sonra ultrason cihazıyla vajinal muayene yapıldı. Vajinal muayene sırasında kullanılan cihaza prezervatif takıyordu önceki gittiğim doktorlarım. Bu defa cihaza prezervatif takınmamıştı. Genel kullanılan birşey sanıyorum o. Bu yüzden garipsedim. Bilgisi olan var mi diye soruyorum.
ben başka bişey sorcam acıyomu takarkenMerhaba hanimlar
Geçen ay devlet hastanesinde ria taktırdım. Sonrasında alttan ultrasonla muayene yaptılar.o aleti çıkardıkları da normalde olmasi gerektiğine inandığım prezervatif takılmamıştı. Sizce bu normal mi biraz tedirgin oldum. Sonuçta umumi birşey. Epey canım sıkıldı.
Bu konu da bilgisi olan var mi?
Açıklama1: ria:rahim ici araç. Spiral. Doğum kontrol yöntemlerinden biri.
Aciklama2: ria takıldıktan sonra ultrason cihazıyla vajinal muayene yapıldı. Vajinal muayene sırasında kullanılan cihaza prezervatif takıyordu önceki gittiğim doktorlarım. Bu defa cihaza prezervatif takınmamıştı. Genel kullanılan birşey sanıyorum o. Bu yüzden garipsedim. Bilgisi olan var mi diye soruyorum.
Sizin iyice kafaniz karistiPrezervatif doluncamı çıkarıp atıyorlar
Ay bu ne ya niye anlatmıyor konu sahibi
Ria takildiktan sonra ultra sonla kontrol icin bakilir . ultrasonun ikitane probu var biri abdominal bir vajinal prob. Vajinal proba her zaman her hastada yeni prezervatif takilmasi gerekir. Eminmisiniz takilmadigina.. Mutlaka takilmali yani.