- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
Prezervatif doluncamı çıkarıp atıyorlar
Ay bu ne ya niye anlatmıyor konu sahibi
Yok yok sen iyice karıştırdın![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prezervatif doluncamı çıkarıp atıyorlar
Canım ben hiç bilmem tüp bebekle zar zor doğurdumAçıklama ekledim. Umarım anlaşılır simdi.
Tamam anladım şimdiAçıklama ekledim. Umarım anlaşılır simdi.
Spiral takıldıktan sonra vajinal ultrason denilen.... Ultrason cihazının cabuk gibi olan ucuyla muayene yapılıyor... O ucla muayene yapılırken hijyen amaçlı o uca prezervatif takılır... Konu sahibi arkadas muayeneden sonra o başlıkta prezervatif görmemiş ve herkese kılıfsız(prezervatifsiz) mi kullanılıyor diye baya bir tedirgin olmuş haklı olarak... Bende bir sağlıkcı olarak o sekilde mümkün değil kullanmaları ama o başlığı daha vajenden cıkarırken kirlenmiş olan prezervatifinde direk el alışkanlığı ile atıldığını endişe etmemesini anlatmaya calıstım..Prezervatif doluncamı çıkarıp atıyorlar
Sağol Can'ımSpiral takıldıktan sonra vajinal ultrason denilen.... Ultrason cihazının cabuk gibi olan ucuyla muayene yapılıyor... O ucla muayene yapılırken hijyen amaçlı o uca prezervatif takılır... Konu sahibi arkadas muayeneden sonra o başlıkta prezervatif görmemiş ve herkese kılıfsız(prezervatifsiz) mi kullanılıyor diye baya bir tedirgin olmuş haklı olarak... Bende bir sağlıkcı olarak o sekilde mümkün değil kullanmaları ama o başlığı daha vajenden cıkarırken kirlenmiş olan prezervatifinde direk el alışkanlığı ile atıldığını endişe etmemesini anlatmaya calıstım..
Hayir takili olmasi gerekiyor neden ayni anda doktora sormadiniz. Acaba her seferinde dezenfekte mi ediliyor kucuk biyer miydi. Bende cok tedirgin olurdum :S
O aletlerin artık tek kullanımlık olduğunu biliyorum. O nedenle içinize dert olmasın.
emin misiniz?
siz gormeden cope atmis olmasinlar prezervatifi?
cunku diger turlusu yani takmama ihtimalleri cok tedirgin edici
Spiral takıldıktan sonra vajinal ultrason denilen.... Ultrason cihazının cabuk gibi olan ucuyla muayene yapılıyor... O ucla muayene yapılırken hijyen amaçlı o uca prezervatif takılır... Konu sahibi arkadas muayeneden sonra o başlıkta prezervatif görmemiş ve herkese kılıfsız(prezervatifsiz) mi kullanılıyor diye baya bir tedirgin olmuş haklı olarak... Bende bir sağlıkcı olarak o sekilde mümkün değil kullanmaları ama o başlığı daha vajenden cıkarırken kirlenmiş olan prezervatifinde direk el alışkanlığı ile atıldığını endişe etmemesini anlatmaya calıstım..
Ankaranin en büyük kadın doğum hastanelerinden biriydi canım. Sormama fırsat kalmadı çünkü öğle arasına girdiler alelacele yaptılar diyebilirdim.
Zubeyde hanim mi, Zekai tahir mi sikayet edin eminseniz hastalik var mikrop var insan hayati ucuz degil
Umarım öyledir. Plastik gibi duruyordu malzemesi ama bilemiyorum. Ultrasonu iyice bi temizlemek lazim artik dediler benden sonra. Ay sinir oluyorum düşündükçe
Yok eminim çünkü adet dönemimdi ve çok affedersiniz ama ultrason cihazı kanlıydı.
Bir önceki yorumda dediğim gibi atılmış bir prezervatif yoktu. Zaten prezervatif yoktu ya.![]()
Keske prezervatifi kocan takaydi da sen ria taktirmayaydin
Benimki takiyo neyse kiErkekler artık şu prezervatife cidden alışmalı kadınlara kolaylık sağlamalı...
Benimki takiyo neyse ki
Eğer muayene masasının altında çöp varsa aleti sizden çeker çekmez prezervatifi çıkarmışlardır. El pratikliğinden fark etmemişsinizdir. Zaten aleti çıkarıp sallayarak ( hastanın göz hizasına kadar kaldırarak )prezervatifi çıkarmak pek hijyenik değil, hızla çıkarılması gerekir ki ; hastadan geçmiş bir şey etrafa bulaşmasın. İçiniz rahat olsun, prezervatifsiz işlem yapılmaz.Merhaba hanimlar
Geçen ay devlet hastanesinde ria taktırdım. Sonrasında alttan ultrasonla muayene yaptılar.o aleti çıkardıkları da normalde olmasi gerektiğine inandığım prezervatif takılmamıştı. Sizce bu normal mi biraz tedirgin oldum. Sonuçta umumi birşey. Epey canım sıkıldı.
Bu konu da bilgisi olan var mi?
Açıklama1: ria:rahim ici araç. Spiral. Doğum kontrol yöntemlerinden biri.
Aciklama2: ria takıldıktan sonra ultrason cihazıyla vajinal muayene yapıldı. Vajinal muayene sırasında kullanılan cihaza prezervatif takıyordu önceki gittiğim doktorlarım. Bu defa cihaza prezervatif takınmamıştı. Genel kullanılan birşey sanıyorum o. Bu yüzden garipsedim. Bilgisi olan var mi diye soruyorum.