Ria takılırken yaşanan olay

Arkadaşlar vajinayı açan alet ayrı,hani plastik olan,ultrason için kullanılan alet farklı, vajinal muayene olan yok mu yahu, yorumları hayretle okudum, ria=spiral

Doğru söylüyorsunuz Konu sahibi acaba prezervatifi gözden kaçırmış olabilir misin ? Ya da ultrason aleti sterilize ediliyordur.

Keske prezervatifi kocan takaydi da sen ria taktirmayaydin

Bizde de sorun yok ama genel olarak erkekler bencillll

Sevgili yorumcular sizlerden hangi yöntemi kullanmalıyım diye öneri istememiştim. Ama fikrinizi belirtmişsiniz. Dünyadaki tek ve en harika yöntem prezervatif değil sonuçta. Ayrıca neden hep erkekler prezervatif istemiyor algısı var bunu da anlayabilmiş değilim. Ben istemiyor olamaz miyim? Spiral kararını da kafama gore vermedim doğum yaptığım doktorumun ve danıştıgım saglikcilarin önerisiyle verdim. Tesekkur ederim.

Yorumların hepsini okudum çok tesekkur ederim. İçim biraz daha rahatladı. P.tesi gittiğimde de hastaneyle görüşüp ona gore duruma bakacağım. Iyi aksamlar.

Ben size hitaben yazmadım arkadaş ile aramızda konuşuyorduk evet siz istememiş olabilirsiniz bu da en doğal hakkınız ben teşekkür ederim

evet her hastada takilmasi lazim

Acaba ultrason aleti mi değişik, ucu falan değişiyor. Mutlaka takılması gerekir. Veya sen görmedin.

Takılması gerekiyor geçen gün gittim beni muayene ettiğine de taktı acaba dalgınlığına geldi unuttu mu keşke hatırlatsaydın Allah korusun başkasından mikrop hastalık falan bulaşır

Onu o anda doktorunuza sormanız gerekiyordu. Buradan size yardımcı olmamız imkansız.

ben başka bişey sorcam acıyomu takarken

Devlete bende hiç gitmedim böylesi durumlarda. Ama özelde her muayenede takılmış olduğunu görüyordum ben. Öbür türlü mümkün mü yaaa girerlermi o riske.

Ria takildiktan sonra ultra sonla kontrol icin bakilir . ultrasonun ikitane probu var biri abdominal bir vajinal prob. Vajinal proba her zaman her hastada yeni prezervatif takilmasi gerekir. Eminmisiniz takilmadigina.. Mutlaka takilmali yani.

Ria takildiktan sonra ultra sonla kontrol icin bakilir . ultrasonun ikitane probu var biri abdominal bir vajinal prob. Vajinal proba her zaman her hastada yeni prezervatif takilmasi gerekir. Eminmisiniz takilmadigina.. Mutlaka takilmali yani.

Yok gibi gelmişti. Tekrar edeyim yine, adet zamanımdi ve kanlı halini gördüm ve yok gibiydi. Bi afalladım ama birşey diyemedim o an. Sonra sonra dank etti. Sonuçta prezervatif olsa direk çıkarıp atarlardı kanın yokolusunu izlerdim. Ama olmadı öyle birşey.

Belki eldiven takılmıştır dikkat ettiniz mi şeffaf eldivende takılıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…