Ria takılırken yaşanan olay

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.457
6.230
358
35
Merhaba hanimlar
Geçen ay devlet hastanesinde ria taktırdım. Sonrasında alttan ultrasonla muayene yaptılar.o aleti çıkardıkları da normalde olmasi gerektiğine inandığım prezervatif takılmamıştı. Sizce bu normal mi biraz tedirgin oldum. Sonuçta umumi birşey. Epey canım sıkıldı.
Bu konu da bilgisi olan var mi?

Açıklama1: ria:rahim ici araç. Spiral. Doğum kontrol yöntemlerinden biri.

Aciklama2: ria takıldıktan sonra ultrason cihazıyla vajinal muayene yapıldı. Vajinal muayene sırasında kullanılan cihaza prezervatif takıyordu önceki gittiğim doktorlarım. Bu defa cihaza prezervatif takınmamıştı. Genel kullanılan birşey sanıyorum o. Bu yüzden garipsedim. Bilgisi olan var mi diye soruyorum.

Son düzenleme:
O sekilde kullanmaları mümkün değil canım... Aleti cıkarırken daha cıkarıp atıyorlar prezervatifi.. O yuzden görmemişindir

sanirim alttan kontrol ettikleri alete takilmasi gerekirken takilmamis bunu kastediyor anladigim kadarıyla

Hayir takili olmasi gerekiyor neden ayni anda doktora sormadiniz. Acaba her seferinde dezenfekte mi ediliyor kucuk biyer miydi. Bende cok tedirgin olurdum :S

O sekilde kullanmaları mümkün değil canım... Aleti cıkarırken daha cıkarıp atıyorlar prezervatifi.. O yuzden görmemişindir
Prezervatif doluncamı çıkarıp atıyorlar
Ay bu ne ya niye anlatmıyor konu sahibi

İnanmıyorum,emin misiniz?Çünkü hijyen açısından olması gereken prezervatif takılı olması. Su an yapabileceğiniz birşey yok.Sakin huylanip vagina içini temizlemeye çalışmayın,riayi kaydirirsiniz.Aman ha.Yalnız kontrol muayenesinde bunu hekime söyleyiniz. Genelde bu tur işlemleri yanlarındaki yardımcı hemşirelerin yapması gerek.Bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…