rezilliğimi nasıl unutabilirim acaba?

selly64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
525
276
kullandığı çoğu platformda -twitter, spotify başta olmak üzere - çok fazla acı çeken öyle şarkılar dinleyen o şekilde yazılar yazan eski flörtüme (eski dediğim de 2 yıl öncesinin olayı ama ciddi bi şey hissettiğimizi sanıyodum) 3 günlük dünya yazsam ne olacak kafasıyla gidip benim de aynı şeyleri hissettiğimi falan söyledim :/

tabi direkt çat diye demedim ama benzer şeyler yazdım, çocuk kibarca ama umursamaz bir şekilde başka biri için olduğunu söyledi. benimle beraberken bana attığı şarkılar da olduğu için üzerime alınmıştım neredeyse emindim tabi..daha da kötüsü artık umutlanmamam için sanırım, o dönemde benle beraber birçok kişiyle görüştüğünü ama sonra ciddi uzun ilişki yaptığını anlattı. utanmasa oturup benden tavsiye isteyecekti yani o derece saçma konuştuk.
sonuç olarak ben de çok üzerime alınmamışım sadece ne yaptığını sormak istemişim gibi çevirdim lafı ama olmadı yani anlamıştır üzerime alındığımı. ayrıca çocuğun ne yaptığından pek haberim yoktu ama öğrendim ki benle aynı üniversiteyi kazanmış. fakülteler farklı ama utançtan yerin dibine dibine giricem. arkadaşlarım görmezsin ne olacak diyor ama çok rezil bir durum gibi hissettim.

bu arada çocuktan kesinlikle hoşlanmıyorum bu dediklerinden sonra ama ciddi kalbim çok kırıldı. 2 gün oldu ama kendime gelemedim. hem kendi kendime gelin güvey olup çocuğa pat diye yazışım, hem o dönem bile beni umursamadığını gözüme gözüme sokarcasına yazması..ki ben kendisine ciddi bir şeyler hissediyordum iyice yıkıldım. sanki hiç önüme bakamayacakmışım gibi, sanki herkes kendi hayatına dalmış da bir tek ben geçmişte takılıp kalmışım gibi ezik hissediyorum.

2 yıl önceki bir flörtün -bakın sevgili bile değil flört- sizin için yıllardır aşk acısı çektiğini düşünmek bence biraz kibir oluyor. O da bunu düşündüğünden “sana karşı zaten bir şey hissetmedim hiçbir zaman” diye bodozlama anlatmıştır.

Bir de çocuktan hoşlanmıyorum demişsiniz ama ben de senin gibi hissediyorum yazmışsınız. Neyse olan olmuş okulda karşılaşsanız bile dünyanın sonu değil. Hiçbir şey olmamış gibi cool bir selam verir geçer veya görmezden gelirsiniz

hissettiklerin çok doğal insani şeyler. bence iyi ki konuşmuşsun da gerçek yüzünü görmüşsün. dünyanın sonu değil. çok değil 1 sene sonra dönüp baktığınızda güleceksiniz. boş verin kafaya takmaya değmez.

haklısınız ama şuan diyorum ki benim ondan sonra doğru dürüst devam etmemiş bile hayatım.
tamam araya karantina falan da girdi, hatta ben de birinden çok ciddi hoşlanmıştım ondan sonra, bu yüzden tekrar unutabilirim diye düşünüyorum.
ama beni unutamamış olma ihtimali çok hoşuma gitmişti, kendimi kandırmışım. kendime üzülüyorum aslında.

İkinizde sevseniz ayrılmazdınız. Üniye başladığınızda sevgilisi olacak ,gezecek göreceksin, dramaya bağlama bence sende şans ver etrafına

aslında evet flört hatta baya da kısa sürmüştü, ama başlamadan yarım kalan hikayeler olur ya biraz öyle gibiydi. nasıl bittiği konusunda şuan bile ikimiz de hala emin olmadığımızı söyledik. yani baya olaylı ve karışıktı. bu yüzden hala etkisinde kalmış olabilir diye düşünmüştüm.
aslında hoşlanmıyorum çocuktan ama bazen boşluğa düşüp geçmişe sararsınız ya bana ondan oldu. yoksa ben de bir ara onu ciddi anlamda hatılramıyodum başka durumlarım da olmuştu. ama bi aklıma düşünce stalklayım deyip tüm parçaları kendime çekince acaba unutamadı mı en başından beri diye düşündüm.

2 yil onceki flortun paylastigi sarkilari nasil ustune alindin ve acildin, empati yapmakta zorlaniyorum gercekten. Ogrenmis oldun, bunlar deneyim.
ama benim önerdiğim diziden şarkılar, aynı anda izlediğimiz filmden sözler paylaşınca...ne yapayım bu kadar mı benzer özellikte birini sevmiş anlamadım ki

Boş ver yahu.
Önüne bak.
Hayat bu meseleleri kafana takmayacagın kadar zor zaten.

unuturum değil mi öyle aman aman bir şey yaşamadık da, sanki o çoktan hayatına devam etmiş ama ben onla olan durumu hiç aşamayacakmışım en küçük olayda tekrar ona yazacakmışım gibi hissediyorum.

Üniversiteyi kazanmışsın hayırlısı olsun. 2 yıl önceki flörtüm diyorsun, şu an 18 yaşında olsan flört ettiğiniz dönemde 16 yaşındaydın. Tahmini seninle aynı yaşlarda olan bu delikanlı aynı anda bir kaç kişi ile görüşmüş ve ciddi bir ilişkiye başlamış, o zihniyetle nasıl olduysa muamma ama. Hayat aktı gitti, sen neden hala onu takip ediyordun ki platformlarda.
Üniversite açılacak ve teni bir arkadaş çevren olacak, onu görürsen de görmezlikten gelirsin, kendi hayatına, derslerine bakarsın. İnan hayat bu tip şeylere takılmaya değmez. Her yaşın tadını çıkar

çok kalbim kırıldı ya hatta beni kırmak için abartılı yazdığını da düşünüyorum. sormadığım detayları da söyledi canımı iyice acıtmak ister gibi. umarım dediğiniz gibi olur. benim geçmişe baktığımda ilk hatırlayacağım isimlerden biri o, ama onun için ben öyle biri değilmişim. bu eşitsizlik çok üzdü beni.

Yaşına ver, o da sen de çok küçüksünüz daha. Çiğlik yapmış, kendi ayıbı. Hiç üzme kendini, üniversite hayatını düşün gerisini boşver

Üzerinize alınabilirsiniz tabi olma ihtimali de olur, bir yoklardınız nasılsın falan diye acaba ilgi duyacak mı tekrardan diye belki ama bu kadar emin olmak için 2 yıl fazla olmuş, ama önemli değil şuanda utanırsınız yakında unutursunuz zaten normalde de okulda görmemişsiniz sanırım fakülte farklı olunca unutulur gider

19 yaşındaymışsın nasıl hayatı herkes yaşamış sen yerinde saymış hissediyorsun Hayatın daha başlamadı bile, bir şeyde geri kalmışlığın yok. İlerde hatırlayıp gülersin bu günlere

Bir şey sorcam gerçekten bu kadar önemli mi ya insanların senin hakkında ne düşündüğü? Kime rezil oldun sanki çok mu önemli biri? Bi daha konuşmazsın görüşmezsin olur biter. Ben olsam çocuk sana yazmadım dedikten sonra gülerdim nolcak yani yanlış yorumlamışsın Umursama bu kadar el alem ne der el alem ne düşünür. Ne düşünürse düşünsün

ama benim önerdiğim diziden şarkılar, aynı anda izlediğimiz filmden sözler paylaşınca...ne yapayım bu kadar mı benzer özellikte birini sevmiş anlamadım ki
Senin adini yazsa bilr uzerine alinmayacaksin. Direkt sana yazmadigi surece hicbir seyi uzerine alinma. Cunku boyleler yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…