rezilliğimi nasıl unutabilirim acaba?

Amaan boşver demeye geldim ben de herkes gibi. Çok minnoş bu hissettiklerin ve çok doğal.
Tatilde biraz bunalmışsın. Bu duyguları da kendi içinde büyütmeyi bir kenara bırak.
Üniye başladığında zaten umursamayacaksın bile.
Bak az bir zaman kaldı biraz alışveriş yap kendin için kafanı dağıtmaya bak gelecek güzel günlerine odaklan.
Kendine yatırım yaparsan hayatı da kaçırmamış olursun.

Sizin yaptığınız bir kenara da, ne kadar terbiyesiz bir insanmış oğlan. Siz nasıl konuşmaya devam ettiniz böyle saçma sapan sizinleyken başkalarıyla konuştuğunu söylediğinde?
Utanacak biri varsa kendisi. Gördüğünüzde suratına bile bakmayın. Bunları da kafanıza takmayın. Sizi yep yeni şeyler bekliyor.

hangimiz salakliklar yapmadiki ☺ unutluyor emin ol sende hoslanti degilde ilgi istemis olabilirsin bosver

ama benim önerdiğim diziden şarkılar, aynı anda izlediğimiz filmden sözler paylaşınca...ne yapayım bu kadar mı benzer özellikte birini sevmiş anlamadım ki
Malesef erkekler daha önce deneyip verim aldıkları hareketleri ( söylenen romantik bir söz, birlikte izlenen film, hediye, şarkı vs) daha sonra başka kadınları etkilemek için kullanabiliyorlar. Sana bi hediye aldı diyelim ve sen cok begendin, hafızaya atıp bi sonraki sevgilsine de aynı hediyeyi alıyor. Tabii ki iliskide iki insana özel durumlar da vardır ama malesef geneli böyle. Sana bu kadar özel hissettirdiği anların aslında o kadar da özel olmadığını anlamak cok üzücü ama önüne bakmana çok yardımcı olacak

Evet rezillik olmuş baya. Yeni bir ayrilik olsa tamam da 2 sene onceki bir insanin tutup halaa sizi dusundugunu sanmaniz nasıl bir şey. 😂😂😂
Bazi insanlar hayatinin bir doneminde kendisinden hoşlanan herkesin yillarca oyle kaldigini dusunuyor nedense. Burada 10 sene once benden hoşlanan vardi ona yazsam mi diyen bile okumuştum. 😬

Neyse yapacak bir şey yok, rezil oldunuz diye okula gitmeyecek değilsiniz en fazla gülmüstür yani.

Ay ben 6 yıllık sevgilimle ayrılktan sonra bile hiçbir şeyini üstüme alınmadım. 2 yıllık flörtün aşk acısını üstüne alınmak da ne bileyim :KK53: :deli: :KK70:

Rezil olmadın
Duygularını açmışsın
Ama yanlış anlamışsın paylaşımları
Neyse ya olan olmuş

X