- 25 Şubat 2015
- 1.809
- 2.347
- 333
- Konu Sahibi Beyazcicekkk
amma abartmışsınız, bu panik nedir allah aşkına.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alkollu kolonya kullaniyorlarsa asla bir Pink Lady olamazlar.Arayip izah ederseniz anlayacaklardır.Arkadasıniz Kızilcık şerbetindeki Pembe hanım değil sonucta bir sey olmaz.
arayıp izah etseydiniz buraya yazana kadar.Bugün arkadaşıma bebek görmeye gittim giderken marketten kurabiye aldım dış kabından kurabiyeler güzel görünüyordu içini göremedim. Neyse verdim filan eve gelince evdekilerede alsam mı diye düşündüm. Aynı kurabiyeye bakarken içinde çikolata likörü oldugunu gördüm arattım alkolmüş bu ve harammış. Şok oldum ve rezil oldum arkadaşım ve eşi namaz kılan dini bütün insanlar zaten bide bebegini emziriyor o kadar kötüyüm ki nasıl aldım bilmedigim şeyi diye kendime kızıyorummm. Tek temennim yemememiş olması. Ama açmıştır bakmıştır tadına illaki((( yazdım şimdi yedin mi diye çok kötüyüm cidden şuan rezil oldum. kaç yıllık arkadaşım kötü bir imaj çizdim resmen yıllar geçsede unutulmaz çok kötüyüm
((((
Hangi market? Hangi marka?Bugün arkadaşıma bebek görmeye gittim giderken marketten kurabiye aldım dış kabından kurabiyeler güzel görünüyordu içini göremedim. Neyse verdim filan eve gelince evdekilerede alsam mı diye düşündüm. Aynı kurabiyeye bakarken içinde çikolata likörü oldugunu gördüm arattım alkolmüş bu ve harammış. Şok oldum ve rezil oldum arkadaşım ve eşi namaz kılan dini bütün insanlar zaten bide bebegini emziriyor o kadar kötüyüm ki nasıl aldım bilmedigim şeyi diye kendime kızıyorummm. Tek temennim yemememiş olması. Ama açmıştır bakmıştır tadına illaki((( yazdım şimdi yedin mi diye çok kötüyüm cidden şuan rezil oldum. kaç yıllık arkadaşım kötü bir imaj çizdim resmen yıllar geçsede unutulmaz çok kötüyüm
((((
Hahaha tuz bassınlar tuzzzAlkollu kolonya kullaniyorlarsa asla bir Pink Lady olamazlar.![]()
Rezil olacak ne var bunda? Bilmeden olmuş bi şey, izah edersin, onlar da bu konuda hassassa yemez, olur biter. Allah biliyo sonuçta kasıtlı bi şey olmadığını, dini böyle korkularla doldurmayın lütfen.Bugün arkadaşıma bebek görmeye gittim giderken marketten kurabiye aldım dış kabından kurabiyeler güzel görünüyordu içini göremedim. Neyse verdim filan eve gelince evdekilerede alsam mı diye düşündüm. Aynı kurabiyeye bakarken içinde çikolata likörü oldugunu gördüm arattım alkolmüş bu ve harammış. Şok oldum ve rezil oldum arkadaşım ve eşi namaz kılan dini bütün insanlar zaten bide bebegini emziriyor o kadar kötüyüm ki nasıl aldım bilmedigim şeyi diye kendime kızıyorummm. Tek temennim yemememiş olması. Ama açmıştır bakmıştır tadına illaki((( yazdım şimdi yedin mi diye çok kötüyüm cidden şuan rezil oldum. kaç yıllık arkadaşım kötü bir imaj çizdim resmen yıllar geçsede unutulmaz çok kötüyüm
((((
Kac yıllık arkadasiniza kötü imaj çizme kısmı düşündürdü.Bugün arkadaşıma bebek görmeye gittim giderken marketten kurabiye aldım dış kabından kurabiyeler güzel görünüyordu içini göremedim. Neyse verdim filan eve gelince evdekilerede alsam mı diye düşündüm. Aynı kurabiyeye bakarken içinde çikolata likörü oldugunu gördüm arattım alkolmüş bu ve harammış. Şok oldum ve rezil oldum arkadaşım ve eşi namaz kılan dini bütün insanlar zaten bide bebegini emziriyor o kadar kötüyüm ki nasıl aldım bilmedigim şeyi diye kendime kızıyorummm. Tek temennim yemememiş olması. Ama açmıştır bakmıştır tadına illaki((( yazdım şimdi yedin mi diye çok kötüyüm cidden şuan rezil oldum. kaç yıllık arkadaşım kötü bir imaj çizdim resmen yıllar geçsede unutulmaz çok kötüyüm
((((
Bugün arkadaşıma bebek görmeye gittim giderken marketten kurabiye aldım dış kabından kurabiyeler güzel görünüyordu içini göremedim. Neyse verdim filan eve gelince evdekilerede alsam mı diye düşündüm. Aynı kurabiyeye bakarken içinde çikolata likörü oldugunu gördüm arattım alkolmüş bu ve harammış. Şok oldum ve rezil oldum arkadaşım ve eşi namaz kılan dini bütün insanlar zaten bide bebegini emziriyor o kadar kötüyüm ki nasıl aldım bilmedigim şeyi diye kendime kızıyorummm. Tek temennim yemememiş olması. Ama açmıştır bakmıştır tadına illaki((( yazdım şimdi yedin mi diye çok kötüyüm cidden şuan rezil oldum. kaç yıllık arkadaşım kötü bir imaj çizdim resmen yıllar geçsede unutulmaz
Evet yememiş Allahtan at dedim atmıştır herhaldeEe arkadasiniz mesaja dondu mu? Atti mi biskuviyi cope? Son durum nedir![]()
Kaç senelik arkadaşınız bunu yanlışlıkla yaptığınızı anlamayacak kadarsa eski arkadaşınız olsun artık. Kasıtlı bir tutumunuz yok ki. Niye bu kadar dert ettiniz?Bugün arkadaşıma bebek görmeye gittim giderken marketten kurabiye aldım dış kabından kurabiyeler güzel görünüyordu içini göremedim. Neyse verdim filan eve gelince evdekilerede alsam mı diye düşündüm. Aynı kurabiyeye bakarken içinde çikolata likörü oldugunu gördüm arattım alkolmüş bu ve harammış. Şok oldum ve rezil oldum arkadaşım ve eşi namaz kılan dini bütün insanlar zaten bide bebegini emziriyor o kadar kötüyüm ki nasıl aldım bilmedigim şeyi diye kendime kızıyorummm. Tek temennim yemememiş olması. Ama açmıştır bakmıştır tadına illaki((( yazdım şimdi yedin mi diye çok kötüyüm cidden şuan rezil oldum. kaç yıllık arkadaşım kötü bir imaj çizdim resmen yıllar geçsede unutulmaz çok kötüyüm
((((