Rezil oldum arkadaşıma :((

Ay yok artık ya, çikolata likörünün alkollü bir ürün olmadığını 1 google araştırmasıyla bile göreceksin zaten. Migrosta o paraya alkollü kurabiyenin ne işi var zaten?
Velev ki alkollü çikolata falan getirdin yurtdışından, bunun rezillikle ne alakası var?
Afiyetle yiyecegi birşey götürmek isterdim. Bide googlede alkollü yazanda vardı alkolsüz yazanda ama nerden bilebilirim ki aşdıgım şeyin içindekilerinde çikolata likörü yazıyor direk

20 degil 200 yazıcaktım yine az tabide başka yoktu ondan
Çikolata likörü alkol değildir. Esans gibi düşünün. Alkol içermez. Ayrıca migrosta alkollü çikolata satılmıyor. Ne kadara aldınız bilmiyorum ama alkollü çikolata fiyatları 100tl üstü başlıyor

20 degil 200 yazıcaktım yine az tabide başka yoktu ondan
Ayy iyi bari 20 gram baya az ayıp olurdu ama bence aklında olsun bir daha böyle ziyaretlerde işe yarayacak hediye alabilirsin gıda konusunda sıkıntı yasamazsin.
Bırak alkolü bazıları bayat,kalitesiz olur sağlık problemi olur zor durumda kalırsın.

Ayy iyi bari 20 gram baya az ayıp olurdu ama bence aklında olsun bir daha böyle ziyaretlerde işe yarayacak hediye alabilirsin gıda konusunda sıkıntı yasamazsin.
Bırak alkolü bazıları bayat,kalitesiz olur sağlık problemi olur zor durumda kalırsın.
Haklısın ya bebek hediyesini alırlen çok özenle seçtim güzel kaliteli olsun dedim ama bunda gider ayak ugradım migrosa aldım İşte

Aldıgım bu

Surda incelemisler ürünü
Alkol yazmiyor 🤷‍♀️

Likörlü çikolata uygun fiyatlı bir ürün değil. Hediye olarak aldığınız üründe marka bakmıyor musunuz? Ben tadını bilmediğim bir ürünü almam. Migrostan aldığınızı yazmışsınız Ece falan alabilirdiniz. Nedense bana kızılcık şerbeti izlenip gelinmiş gibi geldi….
Kızılcık şerbetini 1 kez bile izlemedim. Burda yazdıgınız oyumcu isimlerini filan kimdir bilmem. Haklısınız keşke bilindik birşey alsaydım bu bana ders oldu. Ama keşke başka başka şekilde ders olsaydı götürmeden anlasaydım ama yapacak birşey yok tabi

Aldıgım bu
bunda alkol yoktur
alkol olduğu zaman içeriğinde yazıyorlar çünkü mesela şu üründe açık açık yazıyor yani alkollü vişne suyu, alkol içeren vişne falan diye

Aldıgım bu
Screenshot_20230825_001534_Chrome.webp

Haklısın ya bebek hediyesini alırlen çok özenle seçtim güzel kaliteli olsun dedim ama bunda gider ayak ugradım migrosa aldım İşte

Boşuna panik yapmışsınız. Arkadaşınızı da yanlış bilgilendirmişsiniz.

"Çikolata Likörü, çikolata, şeker ve diğer katkılardan oluşan bir tatlıdır. Şekerlemelerde, içeceklerde ve diğer çikolata tadı verilmiş ürünlerde kullanılır. Hiçbir şekilde alkol ihtiva etmezler, böylece haram değildir." Netten alıntıdır.

Boşuna panik yapmışsınız. Arkadaşınızı da yanlış bilgilendirmişsiniz.

"Çikolata Likörü, çikolata, şeker ve diğer katkılardan oluşan bir tatlıdır. Şekerlemelerde, içeceklerde ve diğer çikolata tadı verilmiş ürünlerde kullanılır. Hiçbir şekilde alkol ihtiva etmezler, böylece haram değildir." Netten alıntıdır.
Bazı kaynaklarda alkolludurde yazoyor ama ben ne olur ne olmaz diye söyledim yinede

Bugün arkadaşıma bebek görmeye gittim giderken marketten kurabiye aldım dış kabından kurabiyeler güzel görünüyordu içini göremedim. Neyse verdim filan eve gelince evdekilerede alsam mı diye düşündüm. Aynı kurabiyeye bakarken içinde çikolata likörü oldugunu gördüm arattım alkolmüş bu ve harammış. Şok oldum ve rezil oldum arkadaşım ve eşi namaz kılan dini bütün insanlar zaten bide bebegini emziriyor o kadar kötüyüm ki nasıl aldım bilmedigim şeyi diye kendime kızıyorummm. Tek temennim yemememiş olması. Ama açmıştır bakmıştır tadına illaki :KK43:((( yazdım şimdi yedin mi diye çok kötüyüm cidden şuan rezil oldum. kaç yıllık arkadaşım kötü bir imaj çizdim resmen yıllar geçsede unutulmaz çok kötüyüm :KK43:((((

Bu zamanda likörü kim kaybetmiş de siz bulmuşsunuz yahu. Türkiye’de likörlü kurabiye oluyor mu pastanede?

Tamam okudum migrosmuş. 🤣

Gerçekten alkollü olsa emin olun çok pahalı olurdu bu fiyata alamazdınız 🤣

Back
X