Rezil oldum arkadaşıma :((

Likörlü çikolata uygun fiyatlı bir ürün değil. Hediye olarak aldığınız üründe marka bakmıyor musunuz? Ben tadını bilmediğim bir ürünü almam. Migrostan aldığınızı yazmışsınız Ece falan alabilirdiniz. Nedense bana kızılcık şerbeti izlenip gelinmiş gibi geldi….

Arayip izah ederseniz anlayacaklardır.Arkadasıniz Kızilcık şerbetindeki Pembe hanım değil sonucta bir sey olmaz.

Aynısını biz yaşadık ailecek yurtdışından eniştemiz getirmisti. Çok umursamaz diye düşünüyorum arkadaşınız. Bilmeden alınmış bilmeden yenilmiş neticede

Her yılbaşı babama iş yerinden çikolata verirlerdi afilli teneke kutuda şekilli,şüküllü. Biz de afiyetle yerdik. Amerikan şirketiydi. Çok sonradan alkollü olduğunu ögrenmiştik 😆

Siz bilmeden aldınız,arkadaşınız yediyse de bilmeden yedi. Bunda utanılacak bir durum yok. Yedin mi demek yerine direk arayıp izah edebilirdiniz. Belki yememiştir

Bugün arkadaşıma bebek görmeye gittim giderken marketten kurabiye aldım dış kabından kurabiyeler güzel görünüyordu içini göremedim. Neyse verdim filan eve gelince evdekilerede alsam mı diye düşündüm. Aynı kurabiyeye bakarken içinde çikolata likörü oldugunu gördüm arattım alkolmüş bu ve harammış. Şok oldum ve rezil oldum arkadaşım ve eşi namaz kılan dini bütün insanlar zaten bide bebegini emziriyor o kadar kötüyüm ki nasıl aldım bilmedigim şeyi diye kendime kızıyorummm. Tek temennim yemememiş olması. Ama açmıştır bakmıştır tadına illaki :KK43:((( yazdım şimdi yedin mi diye çok kötüyüm cidden şuan rezil oldum. kaç yıllık arkadaşım kötü bir imaj çizdim resmen yıllar geçsede unutulmaz çok kötüyüm :KK43:((((
Ay yok artık ya, çikolata likörünün alkollü bir ürün olmadığını 1 google araştırmasıyla bile göreceksin zaten. Migrosta o paraya alkollü kurabiyenin ne işi var zaten?
Velev ki alkollü çikolata falan getirdin yurtdışından, bunun rezillikle ne alakası var?

Screenshot_20230824_235512_Chrome.webp

Su mu acaba?

Yedin mi diye neden mesaj atıyorsunuz ki, arayıp yeme likörlü demek 5 saniyenizi alır. Hem de likörlü çikolatalar çok ucuz değil alsanız fark ederdiniz bence, trendyoldaki satıcılar üretmiyor çikolatayı onlar ne bilecek

Bugün arkadaşıma bebek görmeye gittim giderken marketten kurabiye aldım dış kabından kurabiyeler güzel görünüyordu içini göremedim. Neyse verdim filan eve gelince evdekilerede alsam mı diye düşündüm. Aynı kurabiyeye bakarken içinde çikolata likörü oldugunu gördüm arattım alkolmüş bu ve harammış. Şok oldum ve rezil oldum arkadaşım ve eşi namaz kılan dini bütün insanlar zaten bide bebegini emziriyor o kadar kötüyüm ki nasıl aldım bilmedigim şeyi diye kendime kızıyorummm. Tek temennim yemememiş olması. Ama açmıştır bakmıştır tadına illaki :KK43:((( yazdım şimdi yedin mi diye çok kötüyüm cidden şuan rezil oldum. kaç yıllık arkadaşım kötü bir imaj çizdim resmen yıllar geçsede unutulmaz çok kötüyüm :KK43:((((
Bi de bayil istersen feriha :KK70:

Yok ucuzdu ya migrostan aldım. Arkasında yazıyor içindekiler kısmında likör diye ve trendyolda bi satıcıda gçrdüm aynısını satıcıya sormuşlar likör var hatam mı diye satıcıda alkol oldugu için haram yazmış :KK43:((
Çikolatanın adı ne yada kurabiye mi herneyse çok merak ettim 🤣 bu arada bu kadar üzülmeyin bende hamileyim kuzenim yurtdışından getirdiği likörlü çikolatayı yedim üstelik sizin gibi söylemedi de bizim için sorun olmayacağını düşündüğü için dememiştir muhtemelen kendim farkettim içindekilere bakınca bidaha da yemedim bi seferden bişey olacağını sanmam siz çok ince düşünüp uyarmışsınız emzirdiği için bence gerekeni yapmışsınız bu kadar hassas kalpli olmayın vicdanen rahatlayın söylemeseniz neyse 😊

Bilmeden almışsınız bunda rezil olacak bir durum yok. Fark ettikten sonra yedin mi diye mesaj atmak yerine durumu açıklayan bir mesaj atabilir ya da arayabilirdiniz.
Hadi karşı taraf da yedi diyelim bilmeden yediği için yine sorun yok.

Back
X