- 20 Mayıs 2023
- 2.512
- 3.676
- 53
- 29
- Konu Sahibi Beyazcicekkk
Likörlü çikolata çok severim. İşin haram helal kısmını bilmem ama eğer arkadaşınızı arayıp uyarırsanız bir problem olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu başlığını okuyunca arkadaşınızın yanındayken lastiği gevşeyen pantolonunuzun bir anda ayak bileklerinize kadar iniverdigi gibi bir senaryo canlandı gözümdeBugün arkadaşıma bebek görmeye gittim giderken marketten kurabiye aldım dış kabından kurabiyeler güzel görünüyordu içini göremedim. Neyse verdim filan eve gelince evdekilerede alsam mı diye düşündüm. Aynı kurabiyeye bakarken içinde çikolata likörü oldugunu gördüm arattım alkolmüş bu ve harammış. Şok oldum ve rezil oldum arkadaşım ve eşi namaz kılan dini bütün insanlar zaten bide bebegini emziriyor o kadar kötüyüm ki nasıl aldım bilmedigim şeyi diye kendime kızıyorummm. Tek temennim yemememiş olması. Ama açmıştır bakmıştır tadına illaki((( yazdım şimdi yedin mi diye çok kötüyüm cidden şuan rezil oldum. kaç yıllık arkadaşım kötü bir imaj çizdim resmen yıllar geçsede unutulmaz çok kötüyüm
((((
Ama helal kısmında bilinmiyor yazıyor. Yalnız site adına güldüm![]()
Lambertz Exquisite Bitter Ve Sütlü Çikolatalı Karışık Kurabiye
Lambertz Exquısıte Bitter Ve Sütlü Çikolatalı Karışık Kurabiye aşırı işlenmiştir. Vejetaryen tüketime uygundur. 509 kalori. Palm yağı ve Nişasta bazlı şeker içerir.bokyeme.com
Surda incelemisler ürünü
Alkol yazmiyor![]()
Üründen bağımsız olarak: insanlar böyle küçük hatalar yaptıklarında sizin gözünüzde rezil olurlar ve yıllarca unutmaz mısınız? Olaya yaklaşımınız gerçekten fazla dramatik. Kaç yıllık arkadaşlığınızda bir kutu kurabiye mi ifade ediyorsunuz sizce kendinizi. Neden körü imaj çizdiğinizi düşünüyorsunuz. Bu kadar abartacak bir durum yok ortada. Sorun sizin yaklaşımınız.Bugün arkadaşıma bebek görmeye gittim giderken marketten kurabiye aldım dış kabından kurabiyeler güzel görünüyordu içini göremedim. Neyse verdim filan eve gelince evdekilerede alsam mı diye düşündüm. Aynı kurabiyeye bakarken içinde çikolata likörü oldugunu gördüm arattım alkolmüş bu ve harammış. Şok oldum ve rezil oldum arkadaşım ve eşi namaz kılan dini bütün insanlar zaten bide bebegini emziriyor o kadar kötüyüm ki nasıl aldım bilmedigim şeyi diye kendime kızıyorummm. Tek temennim yemememiş olması. Ama açmıştır bakmıştır tadına illaki((( yazdım şimdi yedin mi diye çok kötüyüm cidden şuan rezil oldum. kaç yıllık arkadaşım kötü bir imaj çizdim resmen yıllar geçsede unutulmaz çok kötüyüm
((((
![]()
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Aldıgım bu
Hahah cok manidarAma helal kısmında bilinmiyor yazıyor. Yalnız site adına güldüm![]()
Ayy ben bunu yaşadım birebirKonu başlığını okuyunca arkadaşınızın yanındayken lastiği gevşeyen pantolonunuzun bir anda ayak bileklerinize kadar iniverdigi gibi bir senaryo canlandı gözümdeşaka bir yana hassasiyetinizi anlıyorum ama kasıtlı yapılan bişey değil sonuçta arkadaşınıza farkında olmadan aldığınızı açıklayın
Birşey olmaz.Yinede siz uyarın.Bugün arkadaşıma bebek görmeye gittim giderken marketten kurabiye aldım dış kabından kurabiyeler güzel görünüyordu içini göremedim. Neyse verdim filan eve gelince evdekilerede alsam mı diye düşündüm. Aynı kurabiyeye bakarken içinde çikolata likörü oldugunu gördüm arattım alkolmüş bu ve harammış. Şok oldum ve rezil oldum arkadaşım ve eşi namaz kılan dini bütün insanlar zaten bide bebegini emziriyor o kadar kötüyüm ki nasıl aldım bilmedigim şeyi diye kendime kızıyorummm. Tek temennim yemememiş olması. Ama açmıştır bakmıştır tadına illaki((( yazdım şimdi yedin mi diye çok kötüyüm cidden şuan rezil oldum. kaç yıllık arkadaşım kötü bir imaj çizdim resmen yıllar geçsede unutulmaz çok kötüyüm
((((
likörlü kek yiyorum şuanBugün arkadaşıma bebek görmeye gittim giderken marketten kurabiye aldım dış kabından kurabiyeler güzel görünüyordu içini göremedim. Neyse verdim filan eve gelince evdekilerede alsam mı diye düşündüm. Aynı kurabiyeye bakarken içinde çikolata likörü oldugunu gördüm arattım alkolmüş bu ve harammış. Şok oldum ve rezil oldum arkadaşım ve eşi namaz kılan dini bütün insanlar zaten bide bebegini emziriyor o kadar kötüyüm ki nasıl aldım bilmedigim şeyi diye kendime kızıyorummm. Tek temennim yemememiş olması. Ama açmıştır bakmıştır tadına illaki((( yazdım şimdi yedin mi diye çok kötüyüm cidden şuan rezil oldum. kaç yıllık arkadaşım kötü bir imaj çizdim resmen yıllar geçsede unutulmaz çok kötüyüm
((((
Bu normal cikolata.
Bu alkollü değil ki.![]()
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Aldıgım bu
Yok kendisi atti zaten kurabiyeymisBu normal cikolata.
Likörlü olanların uzerinde kadeh falan oluyor zaten.
Arkadaşınıza yedin mi diye soracağınıza,eve giderken kendimize de almak için ,cikolatayı aldığım yere ugradım ve likörlü olduğunu farkettim kusura bakma bilmeden aldım deseydiniz ya konu sahibi. Rezil olunacak bir durum yok dikkatsizlik olmuş sadece.
Bize de küçükken yurtdışından getirirlerdi,ilk ağzıma attıgımda tükürmüştüm,sonra kenarından minicik kırıp icindeki likörü dökup çikolatasını yemiştim![]()
Bugün arkadaşıma bebek görmeye gittim giderken marketten kurabiye aldım dış kabından kurabiyeler güzel görünüyordu içini göremedim. Neyse verdim filan eve gelince evdekilerede alsam mı diye düşündüm. Aynı kurabiyeye bakarken içinde çikolata likörü oldugunu gördüm arattım alkolmüş bu ve harammış. Şok oldum ve rezil oldum arkadaşım ve eşi namaz kılan dini bütün insanlar zaten bide bebegini emziriyor o kadar kötüyüm ki nasıl aldım bilmedigim şeyi diye kendime kızıyorummm. Tek temennim yemememiş olması. Ama açmıştır bakmıştır tadına illaki((( yazdım şimdi yedin mi diye çok kötüyüm cidden şuan rezil oldum. kaç yıllık arkadaşım kötü bir imaj çizdim resmen yıllar geçsede unutulmaz çok kötüyüm
((((